Categorieën: Winnen! / Tags: , , ,

Geschreven door Jessica

Winactie #10 | Nerve-pakket {Afgelopen}

Nerve still

Op deze laatste dag van de feest 10-daagse hoeven we niet treurig te zijn omdat het alweer bijna voorbij is, maar kunnen we met succes terugkijken op vele leuke winacties. En met deze laatste winactie eindigen we met vuurwerk, want het is wederom een prachtige prijs! Van Independent Films mag ik namelijk een fantastisch prijzenpakket weggeven:

  • 1x pakket met daarin twee vrijkaartjes voor de film Nerve, het boek, een linnen Nerve tasje, een speaker en een setje lenzen voor op je mobiele telefoon.

Ik ben serieus gewoon jaloers op de winnaar die dit prijzenpakket wint! Kan ik zelf ook meedoen? Haha.

Nerve prijzenpakketOver Nerve

Nerve is een boek van Jeanne Ryan, welke eerder door Uitgeverij Van Goor is uitgegeven onder de naam Lef. Als lid van het Best of YA promoteam kreeg ik als snel te horen dat er dit jaar weer een boekverfilming uit zou komen van één van hun titels en dat in september (19 september om precies te zijn) hiervan een filmeditie uitgegeven zou worden. Gaaf! Pluspunt is daarnaast dat Dave Franco een rol speelt in de verfilming, dus ik kan niet wachten tot ik de film zelf in de bioscoop kan bewonderen.

Stripes

Over de film

Nerve posterTitel: Nerve
Releasedatum: 22 september 2016
Regisseur: Henry Joost
Hoofdrollen: Emma Roberts, Dave Franco
Tagline: Are you a watcher or a player?
Genre: Avontuur | Misdaad | Mysterie | Thriller
Kijkwijzer: 12+ (Geweld, Grof taalgebruik, Drugs- en/of alcoholgebruik)

Een middelbare scholier zit vast in een online spel “Truth or Dare” waar al haar stappen worden gemanipuleerd door een anonieme groep van “watchers”.

De ijverige middelbare scholier Vee Delmonica (Emma Roberts), heeft genoeg van een leven aan de zijlijn. Onder druk van haar vrienden besluit ze één keer mee te doen aan het populaire online spel Nerve, een ‘truth or dare’ spel. Wat als een onschuldig spelletje begint, ontpopt zich tot een sensationeel spel wat steeds gevaarlijkere vormen aanneemt en waar de inzet alsmaar hoger wordt.

Stripes

[wd_contact_form id=”26″]

Deze post is al 1322 keer gelezen


Geef een reactie

6 responses to “Winactie #10 | Nerve-pakket {Afgelopen}