Categorieën: Winnen! / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Winactie #3 | ZBOX Marvel Universum {Afgelopen}

ZBOX

Kan jouw zaterdag ook maar iets beter beginnen dan met dit? Nee, dat dacht ik al, want dit is inderdaad wel een hele gave prijs! Jullie weten ongetwijfeld dat ik fan ben van de ZBOX en heb hem al regelmatig voor jullie unboxed. De box van deze maand heb ik half augustus al besteld want ik zag dat ze weer een heel gaaf thema hadden. Uiteraard zal ik die voor jullie unboxen zodra de postduif het pakket bezorgd, maar laat ik jullie eerst verblijden met wat jullie kunnen winnen:

1x ZBOX Marvel Universum

Is het niet geweldig?!

Over Zavvi

Zavvi is een van oorsprong Brits bedrijf, gespecialiseerd in het verkopen van DVD’s, blu-rays steelbooks en games. Maar dat is niet alles, want ze hebben ook een grote collectie merchandise waaronder Funko Pops, posters, kleding, en niet te vergeten: de ZBOX. Check snel hun website!

Over de ZBOX

De ZBOX is een maandelijkse mysterybox voor geeks met must have game, film en serie merchandise. Elke box heeft ook een thema; thema’s die eerder voorbij zijn gekomen zijn Time TravelBlockbuster, Guardians en Marvellous.

Wat zo leuk is aan deze box is dat na alle beautyboxen er ook een box is speciaal voor de nerds/film- en seriefan. Dat er veel tijd aan besteed wordt zie je duidelijk ook aan de vormgeving. De box zelf bevat origineel thema artwork aan de binnenkant en dat wordt maandelijks speciaal door één van hun artiesten ontworpen. Het artwork is gebaseerd op het thema van de box.

De ZBOX kost €24,95 per maand en bevat exclusieve en officiële merchandise met een waarde van ongeveer €50,-. Je kunt je zowel abonneren op de box, als de box eenmalig (of elke maand) los aanschaffen. Als je de box eenmalig wilt aanschaffen (of elke maand los wilt kopen zonder dat je aan een abonnement vastzit) dan kun je hem met iDeal aanschaffen. Als je een creditcard hebt kun je ook een abonnement afsluiten van 3, 6 of 12 maanden. De prijs prijs per maand gaat dan omlaag, én sinds kort wordt het bedrag per maand afgeschreven in plaats van het hele bedrag in één keer. Verzendkosten zijn gratis binnen Europa! Ik benoemde ZBOX ook in mijn artikel 5x Leuke subscription boxen.

Over de ZBOX Marvel Universum

ZBOX – Je bent niet alleen in het feit dat je liever in het Marvel Universum zou wonen, dus deze maand hebben we een ZBOX vol met Marvel goodies. Over 9000 karakters uit het Marvel Universum inspireren ons dagelijks, diepgaande rivaliteiten, historische gevechten en verhaallijnen die je aan de grond nagelen. De box van deze maand komt vol met leuke collectables – waaronder 2 Funko producten, maar welke dat precies zijn laten we nog even geheim!

Win win win!

[wd_contact_form id=”14″]

Deze post is al 1491 keer gelezen


Geef een reactie

18 responses to “Winactie #3 | ZBOX Marvel Universum {Afgelopen}

 1. Kris

  WOW! Sinds vandaag op jou leuke FB pagina terecht gekomen en meteen deelgenomen aan deze win actie. Natuurlijk hoop ik op een beetje geluk en ik blijf je artikelen volgen.

 2. Minca Huiberts

  Oh mijn god! Marvel <3 ik ben echt al fan sinds ik de X-Men film uit het jaar 2000 had gezien. Sindsdien heb ik alle Marvel (En DS-Comic) films ondertussen wel gezien. Ik ben heeeeel benieuwd wat er in deze box zit, dit is echt een fantastische winactie <3 Gelijk alles geliked en gedeeld, hopelijk doen er nog meer mensen mee die zo fan zijn 😀

 3. Wat een leuke prijs Jessica! Ik ben zelf totaal niet met make-up bezig maar dit soort subscription box vind ik dan weer wel heerlijk. Ik volg je uiteraard al een tijdje via je blog en social media. Ondertussen zelfs via Instagram – daar heb ik immers nog maar recent een profiel aangemaakt.

 4. ben vanaf jongs af aan extreem dol op Marvel 😍😍😍ik heb meegedaan. Alles geliked en geshared ook de optionele stappen. Bij Twitter heet ik Shenurmasters bij facebook sherry masters. Bij bloglovin sherry71 bij instagram beautyandbooksmagazine.

 5. Dit is zo extreem tof!!! Ik ben een echte superhelden-nerd, zowel Marvel als DC, dus ik ga keihard zitten duimen. Nog altijd aan het hopen dat ik ooit nog de kans krijg om Stan Lee te ontmoeten, hoe tof zou dat zijn! Maar bij gebrek aan Stan Lee zelf lees ik gewoon lekker comics en kijk ik tekenfilms en films. 😉 Ik volg overal en ik heb geliked, gesaved, gedeeld en getweet. (@paramara1982)

 6. Whoaaaaa dit is natuurlijk een winactie waar ik zeker aan mee wil doen! Ik ben zo een enorme nerd 🙂 Ik geloof dat ik dat wel mag zeggen aangezien ik momenteel in mijn Marvel pyama zit met mijn batman horloge om 🙂

  • Wat super gaaf dat je zo’n winactie mag houden! Ik bedoel: Marvel is toch echt geweldig!
   Aangezien ik zelf ook aardig een nerd ben zit ik altijd met hartjes in mijn ogen te kijken naar jouw unboxing artikelen! Het lijkt mij altijd al zo gaaf om zo’n box te ontvangen, sowieso omdat je niet weet wat er precies in zal zitten. Dus ik ben echt echt heel blij dat ik kans maak op deze box 😄😄 *fingers crossed*