Categorieën: Winnen! / Tags: , , , ,

Geschreven door Jessica

Winnaar Coca-Cola Life en Smekkies in alle smaken bekend!

De winnaar is bekend!

Afgelopen nacht om 12 uur was het zover; de winactie werd gesloten! Heb je meegedaan? Lees dan snel verder want wie weet ben jij de winnaar wel!

Wat kon je winnen?

In de Rafflecopter stonden een aantal opdrachten. Achter elke opdracht stond voor hoeveel lootjes die opdracht telde. Hoe meer lootjes in de pot, des te meer kans je maakt dat jouw naam hieronder genoemd zal worden. De winnaar krijgt van mijn een pakketje thuisgestuurd waarin een blikje Coca-Cola Life en een pakje Smekkies in alle smaken zit. Daarnaast krijg je nog een blikje Coca-Cola Life en nog een pakje Smekkies in alle smaken om bij iemand anders in de schoen te stoppen. Dat zijn dus in totaal 2 blikjes Coca-Cola Life en 2 pakjes Smekkies in alle smaken! En niet te vergeten: je krijgt ook nog 4 hologramkaartjes die oorspronkelijk bij de Harry Potter chocolade kikkers zaten.

Ben jij de gelukkige? Kijk snel of jouw naam onder de foto genoemd staat!

Winnen Coca-Cola Life en Harry Potter snoep!

De winnaar

En de gelukkige winnaar is:

Lieke Jongenelis

Gefeliciteerd! Je ontvangt zo een mail van mij. Als je daarop reageert en je adres doorgeeft dan ontvang je het pakket zo snel mogelijk!

Niet gewonnen? Niet getreurd! Vrijdag verschijnt alweer een hele leuke actie. Op 14 november plaatste ik al een hint op Facebook! Heb jij al geraden wat ik weg ga geven?

 

Deze post is al 1672 keer gelezen


Geef een reactie

2 responses to “Winnaar Coca-Cola Life en Smekkies in alle smaken bekend!