Categorieën: Winnen! / Tags: , , , , ,

Geschreven door Jessica

Winnen | Coca-Cola Life en Harry Potter snoep! {Afgelopen}

Winnen Coca-Cola Life en Harry Potter snoep!

Over een paar dagen meert Sinterklaas weer aan in Nederland, en vroeger betekende dat voor mij en mijn broertje dat we onze schoen weer mochten gaan zetten! Om dit te vieren organiseer ik een winactie. Net plaatste ik al een blogpost over Shop America en daar heb ik wat extra producten besteld om weg te geven aan 1 gelukkige winnaar of winnares.

Wat valt er te winnen?

Omdat velen zo enthousiast waren over mijn blogpost over de nieuwe variant van Coca-Cola: Coca-Cola Life geeft ik één blikje Coca-Cola Life weg (vanaf januari pas overal in Nederland verkrijgbaar), en omdat Harry Potter altijd een speciaal plekje in ons hart zal bewaren, vooral de beroemde smekkies in alle smaken (en volgens Shop America zitten er echt smaken tussen als oorsmeer, zeep, maar ook bijvoorbeeld watermeloen) krijg je ook een pakje met Smekkies in alle smaken. En daar bovenop krijg je ook nog in totaal 4 hologram plaatjes die oorspronkelijk bij de Harry Potter kikkers verpakt zaten.

Maar dat niet alleen! Om het in de sinterklaassfeer te houden krijg je nog een blikje Coca-Cola Life en nog een doosje Smekkies in alle smaken om bij iemand anders in de schoen te stoppen!

Winnen  Coca-Cola Life en Harry Potter snoep!

Hoe kun je winnen?

Hieronder heb ik weer een Rafflecopter gemaakt (dit vond ik uiteindelijk toch de handigste manier). Hierin staan een aantal opdrachten en aan elke opdracht zit een aantal lootjes vast. Hoe meer lootjes voor jou de pot in gaan, des te meer kans je maakt. Natuurlijk ben je niet verplicht alle opdrachten te doen, maar het is wel leuk! In totaal kun je met 35 lootjes meespelen!

a Rafflecopter giveaway

Deze post is al 2229 keer gelezen


Geef een reactie

14 responses to “Winnen | Coca-Cola Life en Harry Potter snoep! {Afgelopen}

  1. Lieke

    Ik heb echt geen idee meer wat het leukste cadeautje is wat ik in mijn schoen gehad heb ._. Ik kreeg wel vaak snoep en soms ook kleine cadeautjes maar ik weet echt niet meer wat dat precies was, hehe ^^” Dus ik ga denk ik gewoon voor snoep – want snoep is altijd leuk om te krijgen.

  2. Mijn leukste schoencadeau was (eigenlijk was dit meerdere keren, maar de leukste keer was de allereerste keer) een persoonlijke brief van – jawel – ”de enige echte Sint”! Toen kon ik net lezen en trots las ik hem voor aan mijn ouders en zusje. Mijn moeders handschrift herkende ik niet 😉

  3. Wat een leuke winactie, ik wil die Smekkies! Het leukste wat ik ooit in mijn schoen heb gekregen is toch wel een enorme Sinterklaas-chocoladepop toen ik bij mijn tante, oom, neefje en nichtjes logeerde. Ik was al 16 en verwachtte niks maar mijn tante had dus ook wat lekkers in mijn schoen gestopt, een aangename verrassing 🙂

  4. Emmy

    Ha wat leuk! Volgens mij heeft mijn vriend ook geshopt in deze webshop voor Sint cadeautjes, want hij deed er zo mysterieus over dat hij iets voor me had. En aangezien ik een enorme Potterhead ben.. Tja 🙂