Categorieën: Accessoires / Tags:

Geschreven door Jessica

Ik bestelde prachtige posters bij myposter

myposter

Het was februari 2019 dat ik voor het eerst een bestelling plaatste bij myposter. Het was een grote gok, want ik kende het bedrijf niet. Maar de producten waren niet duur en als je het niet probeert dan kom je er sowieso niet achter of het wel of niet bevalt. Het beviel uiteindelijk enorm goed en ik heb nog steeds veel plezier van mijn posters. Recent heeft myposter een oproep uitgezet voor een samenwerking, en gezien ik al erg tevreden over hun ben, maar er nog geen artikel over had geschreven, meldde ik mij met veel enthousiasme aan.

Over myposter

myposter

Myposter is een bedrijf gevestigd in Duitsland, maar beschikbaar in vele landen, waaronder Nederland, Oostenrijk, België en Frankrijk. Naast posters hebben ze een zeer uitgebreid assortiment. Zo kun je er bijvoorbeeld ook terecht voor fotoboeken, fotolijsten, fotoboxen en nog véél meer. Heb je zelf geen leuke foto om af te laten drukken? Ga dan voor één van de vele beschikbare designs. Ga je voor een foto van een stad, bloem of landschap? Of misschien voor een abstract ontwerp, of juist één met een spreuk erop? Alles is mogelijk. Je kunt zelfs zoeken op een specifieke kleur!

Bestellen

myposter

Ik vind myposter enorm gebruiksvriendelijk. Je kiest het product dat je wilt en kunt kiezen uit enorm veel verschillende formaten. Zo ben ik vooral bekend met – en groot fan van – de posters. En ik vind ze ook niet duur; de reden waarom ik in 2019 al voor myposter koos. Nadat je jouw product en het formaat heb gekozen, upload je met veel gemak de foto of foto’s die je wilt gebruiken.

Bij het fotoboek dat ik heb besteld, heb ik veel foto’s in één keer geüpload en de laadtijd was werkelijk supersnel. Wanneer je je foto heb geplaatst geeft het online programma daarbij aan of je foto van goed kwaliteit is, of dat hij voor het gekozen formaat bijvoorbeeld te klein is. Het bestel- en betaalproces is daarbij ook makkelijk te doorlopen. Indien gewenst kun je je bestelling nog aanvullen met extra’s zoals Tesa Powerstrips. Persoonlijk vind ik deze ge-wel-dig, dus ook dit keer heb ik er een setje bij besteld. Maar je kunt ook gaan voor leuke knijpers en klemmetjes. Wil je jouw bestelling nogmaals bestellen? Met één klik op de knop heb je alles uit je vorige bestelling weer in je winkelmandje. Ideaal.

Verzending en ontvangst

myposter

Ik kreeg van myposter in totaal drie pakketjes verdeeld over twee verschillende dagen waar wat tijd tussen zat. Dit voelde een beetje gek. Echter zijn het drie compleet verschillende producten, die allen een eigen type verpakking vereisen. En dan vind ik het stiekem ook wel fijn dat het goed verpakt wordt, en niet allemaal bij elkaar in een doos wordt gepleurd. Hoewel het dus een beetje gek was dat er tussen de eerste twee producten en het derde product een aantal dagen zaten, vond ik de wijze van verpakking absoluut fijn. Enige nadeel is dat het geen supersnelle levering is. Echter is dat denk ik ook niet realistisch bij producten die speciaal voor jou gedrukt moeten worden.

Posters

myposter posters

Zoals ik al zei ben ik fan van de posters van myposter. Ik heb in 2019 in totaal zeven posters besteld waar ik enorm tevreden over was, en dit keer bestelde ik vier posters, en daarnaast nog een fotoboek, losse foto’s en Tesa Powerstrips.

De posters van myposter zijn van een mooie stevige kwaliteit. Maar waar ik het meest van onder de indruk ben zijn de scherpte en de kleuren. De foto’s spatten letterlijk van de poster af. Ik vind ze zelfs veel mooier dan wanneer ik de foto’s op mijn beeldscherm bekijk. Ja, ik ben fan, en ik zal mijn posters absoluut altijd hier blijven bestellen zolang ze deze kwaliteit vast weten te houden.

Voor de afdrukken heb ik gekozen, v.l.n.r. een foto van een bos in Noorwegen, een aapje in de dierentuin, een foto die ik nam tijdens onze vakantie in Italië en een foto van onze vakantie in Tenerife.

Fotoboek

myposter fotoboek

Naast posters heb ik dus ook een fotoboek besteld. Na onze vakantie in Noorwegen vorig jaar, had ik nog geen fotoboek gemaakt. Dus dat werd hoog tijd. Wat mij opviel in de online editor is dat er ontzettend veel leuke en originele manieren zijn om je foto’ste weergeven. Je kunt aangeven hoeveel foto’s je op de zichtbare twee pagina’s wilt hebben en dan een template kiezen dat bij dat aantal hoort. Geen zin in templates? Dat kan ook, dan beslis je de opmaak net zo gemakkelijk zelf.

Wil je niet teveel zelf hoeven nadenken, dan kun je bij myposter bij voorbaat al een compleet template kiezen. Ga je voor een fotoboek met een reisthema of is liefde het hoofdthema? Of misschien wel de geboorte van je kind. Kies uit één van de vele varianten. Blader er eens een keer doorheen en zie hoeveel mogelijkheden er zijn. Het zijn zeker geen standaard fotoboeken. Leuk ze eventueel nog op met mooie achtergronden, tekst of plaatjes.

Ikzelf ben gegaan voor een A5 fotoboek zonder vooraf bepaald thema. Voor elke pagina bekeek ik hoeveel foto’s ik erop wilde hebben en koos daarbij een template met dat aantal foto’s. Het langst was ik bezig met bepalen welke foto’s ik in het boek wilde hebben. Het fotoboek zelf daadwerkelijk samenstellen ging als een speer. Net als bij de posters geldt ook hier dat de foto’s je tegemoet springen vanaf de pagina’s. Prachtige, heldere kleuren en superscherp! Het enige waar je wel bij na moet denken is dat het boek dat ik heb gemaakt, gebonden wordt, en dat een foto die over twee pagina’s is verspreid, een stukje zal missen door de binding.

Losse foto’s

myposter fotoafdrukken

Tot slot heb ik nog enkele losse foto’s besteld bij myposter. Ook hier heb je weer vele opties. Wil je een gewone foto? Of wil je de foto’s net een tikkeltje anders? Ik koos ervoor om de foto’s te laten voorzien van een witte rand. Het resultaat is superleuk, dus ik denk dat ik dit vaker zal gaan doen. Ik weet dat ik in herhaling val, maar ook hierbij komen de kleuren goed over en zijn de foto’s prachtig scherp.

Prijzen

ProductPrijs
Poster 30 x 40€9,99
Poster 15 x 10€0,99
Poster 30 x 20€3,99
Poster 13 x 18€1,99
Tesa Powerstrips 20 stuks€3,49
Classic fotoboek hardcover A5 liggend, 26 pagina’s€22,49
Fotoafdrukken 10 stuks 15 x 10, fotopapier glanzend€1,09

Conclusie

myposter

Tsjah, ik kan niet anders dan zeggen dat ik enthousiast ben. Niet alleen ben ik tevreden met mijn huidige bestelling van myposter, maar ook nog steeds met mijn bestelling uit februari 2019. Zo heb ik een poster opgehangen in de wc, en die poster staat elke zomer vol in de zon, door het raampje van de wc. Maar de kleuren zijn nog net zo helder als toen ik de foto meer dan twee zomers geleden bestelde. Wanneer je bij myposter bestelt, bestel je dus echt kwaliteit!

Het fotoboek vind ik prachtig, en ik zit erover te denken om nog meer fotoboeken te gaan maken. Ik twijfel echter nog over het formaat. Op A5 ziet het er nog steeds fantastisch uit, maar misschien dat ik de volgende keer toch voor het grotere A4 ga.

Voor alle producten, zowel de posters, het fotoboek als de losse foto’s geldt dat je kwaliteitsproducten ontvangt. De foto’s spatten er vanaf met prachtige kleuren en ze zijn ontzettend scherp. Ik ben tevreden, en blijf myposter zeker aanraden. Ze hebben trouwens ook regelmatig aanbiedingen, houd ze dus goed in de gaten.

Ga jij een bestelling plaatsen bij myposter?

Ik heb voor €50,- aan producten mogen bestellen bij myposter in ruil voor een eerlijke recensie. Dit is niet van invloed op mijn mening over myposter of de inhoud van mijn recensie.

Deze post is al 1641 keer gelezen


Geef een reactie