Categorieën: Accessoires / Tags: , ,

Geschreven door Jessica

Verhuizen | We hebben een naambord!

Naambord Fotocadeau

Ik heb een gratis product ontvangen in ruil voor deze recensie. Dit is niet van invloed op mijn mening of de inhoud van deze recensie.

We zijn verhuisd

Wanneer je mij op social media volgt kán je het bijna niet gemist hebben: we zijn verhuisd! Na járen zoeken en huizen bezocht te hebben (en overboden te worden), vonden we ons droomhuis. Je moest even door de veroudering heen kijken, want het huis was hiervoor van een 98-jarige vrouw, maar wat je dan ziet is een zee van ruimte en potentie. Inmiddels zijn we drie maanden verder en wonen we er officieel twee maanden. Tussendoor zijn we nog allerlei puntjes op de i aan het zetten. En één van die puntjes is het verwijderen van het verouderde huisnummer en het vervangen hiervan door een naambord. Een naambordje voordeur ontwerp je zelf bij Fotocadeau.

Kiezen maar!

Maar ja, wát voor naambord kies je dan? Er is werkelijk een wereld aan keuzes. Zo kan je gaan voor één met een foto. Met allemaal tierelantijntjes. Of juist heel neutraal. Dan zijn er ook nog verschillende stijlen qua materiaal. Wil je een marmerlook? Vind je het mooi alsof het hout lijkt, of misschien juist wel geen natuurlijke look? Uiteindelijk vonden Stefan en ik de leisteen look het mooist. En qua formaat zijn we voor hexagon 50cm (maat XL) gegaan. Dat we voor hexagon zijn gegaan heeft ook niet echt een specifieke reden. Het sprak ons het meeste aan. Het is denk ik ook belangrijk om je gevoel te laten spreken. Immers, dit blijft, als het goed is, nog járenlang hangen. Het formaat heeft wel een reden, want groter paste gewoonweg niet, haha. Gemiddeld genomen zijn naambordjes overigens vaak 30cm.

Naambord Fotocadeau

Wat zet je erop?

Vervolgens moet je ook nog bepalen wat je op het naambord wilt hebben staan. Gezien mijn vriend en ik niet getrouwd zijn (en ik tevergeefs op een huwelijksaanzoek blijf wachten *subtiele hint*) zijn we gegaan voor onze voornamen. Je kunt overigens ook gaan voor een bord met alleen naam of alleen huisnummer. Wij wilden gewoon alles, haha. Willen we Fred en George er dan ook nog bij op hebben? Hmmm… We houden veel van ze, maar vonden het niet nodig om hun namen uitgeschreven te hebben op het naambord. Daarom zijn we gegaan voor kattenpootjes, één pootje per kat. O ja, en wat we ook erg belangrijk vonden is de grootte van het huisnummer. We hebben een lange oprit, dus we vinden het belangrijk dat de postbode, etc. het huisnummer makkelijk kan lezen vanaf een afstand.

Hij is er!

Wat spannend! Zou het huisnummer groot genoeg zijn? En onze namen juist niet te groot? Het was heel fijn dat we de grootte van al deze opties zelf konden wijzigen in de editor en er ook makkelijke hulplijnen zichtbaar werden wanneer je iets ging verschuiven. Maar toch is het altijd even afwachten totdat je het in het echt ziet. Gelukkig is het naambord fantastisch! Doordat het gemaakt is van aluminium is het een echt lichtgewicht, en ophangmateriaal wordt meegeleverd. Na het ophangen vonden we het alleen nog jammer dat je het bord alleen boven en onder kan bevestigen. Voor extra stevigheid hadden we het nog fijn gevonden als we links en rechts ook nog vast hadden kunnen zetten.

Naambordje Fotocadeau

Eindoordeel

Wij zijn ontzettend blij met ons naambord van Fotocadeau.nl! Ik vind het echt een voordeel dat het zo’n lichtgewicht is, waardoor je ook niet hoeft te huffen bij het ophangen (wat overigens supermakkelijk gaat). Hij ziet er precies zo uit als we in de editor hadden gezien. En bovenal: het huisnummer is pérfect te zien vanaf de straat, en onze namen juist pas wanneer je wat dichterbij komt. Ik kan nu nog niks zeggen over hoelang dit bordje het volhoud, maar hopelijk ook tot mijn 98ste.

Wat voor naambord heb jij?

Bekijk ook eens de inductie matjes van Fotocadeau.

Deze post is al 1369 keer gelezen


Geef een reactie