Categorieën: Activiteiten / Tags: , , , , , , , ,

Geschreven door Jessica

TTT | Top 10 Conventies waar ik ooit nog een keer naartoe wil

Conventies

Elke week organiseert Zon en Maan de Top Ten Thursday, en deze week is het thema Top 10 Conventies waar ik ooit nog een keer naartoe wil. Nou ben ik helaas niet op 10 uitgekomen. Maar ik heb er wel 6! Benieuwd welke deze zijn? Lees snel verder.

1. San Diego Comic Con

De San Diego Comic Con staat echt met stip op nummer 1! Al jaren baal ik ieder jaar weer dat ik daar niet heen kan, want het lijkt mij zo ontzettend vet! Al die tv-series die aanwezig zijn en bijbehorende acteurs. O, wat zou ik daar graag naartoe willen! Vorige week vond San Diego Comic Con 2015 plaats en ik heb het nieuws op de voet gevolgd. Er zijn weer leuke aankondigingen gedaan, waaronder bijvoorbeeld dat Teen Wolf een zesde seizoen zal krijgen! Hopelijk zal ik ook mijn tripje naar Amerika maken (dit staat al jaren op mijn wensenlijst) en kan ik tegelijkertijd San Diego Comic Con aandoen.

2. Wolf Con

Ik heb heel lang uitgekeken naar Wolf con, maar uiteindelijk geen kaartjes gekocht omdat het helaas te prijzig was en ik dat geld op dat moment niet kwijt kon. Heel erg jammer, want er waren heel veel leuke acteurs uit Teen Wolf aanwezig en het was gewoon in ons kikkerlandje! Aaah! Hopelijk volgend jaar nog een kans.

3. Wondercon Anaheim

Wondercon wordt gehouden in Los Angeles, dé stad waar ik het allerliefst in Amerika naar toe zou willen. Wondercon is als het goed is iets kleinschaliger dan San Diego Comic Con, maar nog steeds groots.

4. London Film and Comic Con

Alweer een stuk dichter bij huis dan bovenstaande drie conventies! London Film and Comic Con vindt, zoals duidelijk mag zijn, plaats in Londen. Het vindt toevallig vanaf morgen plaats en als je op de website kijkt zie je diverse acteurs, actrices en auteurs die ik erg graag had willen ontmoeten. Ja, hier wil ik ooit ook wel heen!

5. Dutch Comic Con

Een stuk minder groots dan de vorige conventies die ik noemde, maar ook beter behapbaar doordat de prijs zoveel lager ligt. Toch lijkt het mij erg leuk om Dutch Comic Con eens te bezoeken en te zien hoe zo’n comic con op kleine schaal eruit ziet.

6. Imagicon

En dan sluit ik dit rijtje af met Imagicon; een andere Nederlandse conventie. Ook op kleinere schaal, maar het lijkt mij desalniettemin erg leuk om te bezoeken!

Welke conventie zou jij graag willen bezoeken?

Deze post is al 1787 keer gelezen


Geef een reactie

6 responses to “TTT | Top 10 Conventies waar ik ooit nog een keer naartoe wil