Categorieën: Beauty, Unboxing / Tags: , , , , , ,

Geschreven door Jessica

StyleTone Box | Augustus

StyleTone Box

Voor mijn gevoel was het pas gisteren dat ik de juli box mocht ontvangen, is het nu alweer tijd voor de augustus box van StyleTone. Op het eerste gezicht lijkt de box belovend en was ik erg enthousiast de producten te gaan testen. Op Facebook las ik dat het een limited edition was en het is mij niet helemaal duidelijk wat daarmee bedoeld wordt gezien ze voor mijn gevoel allemaal limited editions zijn. Laten we snel gaan kijken wat deze augustus box ons brengt.

Ook leuk: Mijn 10 favoriete producten na anderhalf jaar Styletone. Je koopt de StyleTone box hier.

Pixi – Lid Last Shadow Pen – €9.99

StyleTone Box - Pixi - Lid Last Shadow Pen

StyleTone – Dit oogschaduw potlood is enorm gemakkelijk te gebruiken, makkelijk te blenden en zal niet plooien. De licht-reflecterende pigmenten lichten de look op voor een soft focus effect. Vitamine E voedt en beschermt je huid en toegevoegde peptiden vullen fijne lijntjes op. Je hebt niet eens een kwast nodig! Het enige nadeel dat wij hebben gevonden is dat hij niet op te draaien is zoals we verwachtten, maar je kunt gewoon elke puntenslijper gebruiken.

Mijn mening – Wat mij als eerst opviel was de kleur; het is een fijne neutrale kleur en daar houd ik van. Toen ik hem uittestte bleek dat het een nog subtielere kleur was dan ik dacht, subtieler nog dan de zandkleurige oogschaduw die ik altijd draag. Maar hij is wel erg mooi en blijft zelfs na een dag zweten goed zitten zonder in de lijntjes te gaan zitten (ik droeg er wel een primer onder). Het is een fijne kleur om te dragen als je een net niet make-up loze look wilt. Je moet wel echt goed kleuren om het zichtbaar te krijgen op je oogleden.

So Susan – Light Diffuser – €19.51

StyleTone Box - So Susan - Light Diffuser

StyleTone – Dit multifunctionele product is bedoeld om te shapen en highlighten. Hiermee zijn twee huidige beauty trends; shaping en strobing, binnen handbereik. Dit product zit vol met vocht inbrengende ingrediënten als cacoa, papaya en zeewier extract. Het zal je vermoeide huid verjongen en genezen. Bonus punten voor de cacao geur die we kennen van de too-faced poeders. 

Mijn mening – Shapen en highlighten doe ik nooit, ik ben ook niet kundig genoeg om te weten hoe dat eigenlijk werkt. Dit is dus echt weer zo’n product dat helaas in de bak met producten gaat die ik niet gebruik. De kleuren zijn op zich wel mooi als het oogschaduw was geweest.

Be a Bombshell – Lip gloss – €11.50

StyleTone Box - Be a Bombshell - Lip gloss

StyleTone – Deze long-lasting lip gloss is onderdeel van een prachtige reeks vol glitterig en glossy. Wij hebben gekozen voor twee opaque glossy kleuren, zoals ook gezien op de Dior catwalk voor deze herfst. Deze mauve kleuren zijn hoe dan ook flaterend en geven je een goed alternatief wanneer je opzoek bent naar een break van al die lipstick. De kleur is makkelijk op te bouwen van naturel tot shine.

Mijn mening – Deze lipstick is met één veeg nog redelijk naturel, maar bij elke veeg meer wordt het behoorlijk opvallend roze. Het plakt wel een beetje op je lippen dus een groot fan ben ik niet, maar het is wel leuk voor een keertje.

Stila – Sharpener – €5.95

StyleTone Box - Stila - Sharpener

StyleTone – Okay, helemaal eerlijk… Deze was niet gepland! Toen we de Pixi lid last pennen ontvingen waren we licht teleurgesteld omdat ze niet op te draaien bleken. En hoe slijp je ze dan? Nou we wilden je hierbij graag uit de brand helpen. En deze werkt natuurlijk ook heel goed op je andere botte lip en eye pencils! 

Mijn mening – Dit is echt zo’n product dat eigenlijk iedereen wel nodig heeft, denk ik. Het was in elk geval iets dat ik toen ik begon te experimenteren met make-up direct aan heb geschaft. Ik was hem kwijt, dus ideaal dat ik er nu weer één heb!

Lookx – Exclusive Eyeliner – €17.65

StyleTone Box - Lookx - Exclusive Eyeliner

StyleTone – Deze matte long lasting eyeliner is zo gepigmenteerd dat je nooit meer een zwarte liner van ander merk wil gebruiken. Het is een handige twist up, en hoeft dus niet geslepen te worden. Maar wil je toch een scherp puntje zit er een kleine sharpener op de achterkant van het pencil.

Mijn mening – Eerlijk is eerlijk, ik heb nog geen kans gehad hem te testen, want zo vaak draag ik geen eyeliner. Maar ik ben wel heel erg blij dat het nu weer een potloodje is, gezien we de laatste tijd de hele tijd liquid eyeliner kregen en die gebruik ik niet. Deze van Lookx ga ik dus zeker nog testen en ik vind het echt ideaal dat je hem omhoog kunt draaien en dat er op het einde een ingebouwde slijper zit!

Conclusie

Het oogschaduw potlood is zeker mijn favoriet in deze box voor een heerlijke naturel look. Ook de potloodslijper vind ik een goede toevoeging in de box. Als je er nog niet één had is het mooi dat je er nu wel één hebt, en als je al wel één had; een reserve kan geen kwaad. De lipgloss is leuk, maar je moet er niet teveel van opsmeren en het plakt lichtelijk, dus dat is iets minder. Hoewel ik hem nog niet getest heb ben ik blij met de eyeliner omdat het dit keer eindelijk een potlood is! De light diffuser gebruik ik helaas niet. Al met al een mooie box deze maand vind ik. Wat vind jij ervan?

Ook de StyleTone Box ontvangen? Bezoek dan de StyleTone website.

Deze post is al 1551 keer gelezen


Geef een reactie

6 responses to “StyleTone Box | Augustus

  1. De inhoud van de box vind ik heel erg leuk, alleen voor de puntenslijper loop ik niet zo warm in een box, de meeste meiden hebben zoiets wel en dan vind ik dan toch een beetje Tja euhhhh minder?….de andere producten zien er echt heel erg goed en leuk uit..

    • Ik kan inderdaad begrijpen dat de meningen over de puntenslijper uiteen kunnen lopen, ikzelf vond het wel handig dat hij erin zit, maar ik ben het met je eens dat dit een leuke box is 🙂

  2. Eerlijk is eerlijk, beauty dingen interesseren mij niet zoveel maar jouw foto’s maken de post nog steeds erg aantrekkelijk! De eyeliner is wel interessant. Ik zoek namelijk nog een nieuwe, haha. Het klinkt wel als een handige omdat je hem ook niet hoeft te slijpen.

    • Haha erg leuk om te lezen dat je dankzij mijn foto’s ook blogposts leest over dingen die minder in je interessegebied vallen haha. Heel mooi compliment, dankjewel! 😀

      Het is inderdaad een voordeel dat je de eyeliner niet hoeft te slijpen 🙂