Categorieën: Beauty, Unboxing / Tags: , , , , ,

Geschreven door Jessica

StyleTone Box | September

Voordat ik inga op de box van september wil ik eerst zeggen hoe leuk ik al jullie enthousiaste reacties op de winactie voor een giftcard ter waarde van één StyleTone Box vond. Ik zou jullie allemaal een gratis box gunnen, maar helaas kon er maar één winnen, en de winnares heeft inmiddels bericht gehad. Ik wens haar heel veel plezier! Dan de box van september. Ik werd heel enthousiast van de september box, dus laten we snel kijken wat erin zat!

Ook leuk: Mijn 10 favoriete producten na anderhalf jaar Styletone. Je koopt de StyleTone box hier.

Beebee Cosmetics Powder Brush – €19,95

Beebee Cosmetics Powder Brush

StyleTone – We verwachten goede dingen van dit nieuwe Nederlandse merk, en kunnen het niet meer eens zijn met hun slogan: ‘Iedereen verdient een klein beetje luxe’. Helemaal waar! Zij wilden je graag hun powder brush toesturen. Hij is super zacht, gemaakt van synthetisch haar en is perfect om in je tas te stoppen voor on the go touch ups. Vanwege zijn vorm zal deze borstel de poeder oppikken en geleidelijk los laten voor een natuurlijk en flawless resultaat. Perfect voor de nieuwe au naturelle trend.

Mijn mening – Deze kwast is fantastisch! Ik was meteen enthousiast toen ik deze in de box zag liggen, maar toen ik voelde hoe enorm zacht hij is was ik helemaal in de wolken. Daarnaast kun je het binnenste buisje omhoog trekken, de dop eromheen plaatsen en weer indrukken waardoor je de kwast netjes op kunt pakken. Hij past daarnaast ook perfect in je tas.

So Susan Highlighting Crayon – €20,95

So Susan Highlighting Crayon

StyleTone – Een gezonde natuurlijke glow is superhot op de catwalks. Van een subtiele shimmer tot full-on glitter, alles mag! Dit is een echte lifesaver en het gemakkelijkst te gebruiken product ooit!

Mijn mening – Dit leek me wel interessant, maar toen ik hem uit de doos haalde en de dop eraf haalde was ik meteen teleurgesteld. Net als in de Hikari Lip Crayon uit de mei box zat de gehele inhoud in de dop, moest het eruit pulken en er weer opdrukken. Dat vind ik toch wel behoorlijk jammer. Uiteindelijk vind ik het product ook niet heel bijzonder. Een glow kreeg ik er namelijk niet van, het leek eerder alsof ik gewoon wat glitters op mijn gezicht had gesmeerd.

Bellezamask Timeless Truth Sheet Mask – €7,-

Bellezamask Timeless Truth Sheet Mask

StyleTone – Als je ooit het geluk hebt een gezichtsbehandeling te mogen nemen in een van deze meest prestizieuze hotels ter wereld: de Burj Khalifa, het Armani luxury hotel of het Park Hyatt, dan is dat met TT producten! Timeless Truth is over de hele wereld befaamd met hun gepatenteerde gezichtmaskers. Je ontvangt een van de vijf verschillende types (Charcoal detox, apple collagen, EGF bio cellulose, Q10 caviar or Hyaluronic Acid). Hoe het werkt en de gebruiksaanwijzingen vind je aan de achterkant in het Engels en Nederlands.

Mijn mening – Je kon één van de vijf verschillende types krijgen, ik had het reinigende houtskool masker. Ik heb nog geen tijd gehad deze uit te proberen, maar uitproberen doe ik zeker als er een masker in de box zit. Voor een keer is dat altijd wel leuk, maar kopen zal ik het waarschijnlijk niet doen.

Mullein and Sparrow Tinted lip and cheek balm – €10,-

Mullein and Sparrow Tinted lip and cheek balm

StyleTone – De formule bestaat enkel uit natuurlijke goodness. Zonnebloemolie, olijfolie, shea boter, cacaoboter en een paar druppels etherische oliën voor een frisse zesty geur. Mullein and Sparrow werd in 2012 opgericht door een herbaloog in Brooklyn en net als deze balsem worden al hun goodies liefdevol gemaakt in kleine batches om de beste kwaliteit te garanderen. Zij geloven dat schoonheid van binnen begint en all hun producten zijn 100 % natuurlijk en op plantaardige basis.

Mijn mening – De kleur spreekt tegen, maar als je het op je lippen smeert zie je daar niks meer van terug. Het is een doorzichtige, glanzende lippenbalsem die heerlijk zacht op je lippen zit. Ik ben overigens geen fan lippenbalsems in potjes, geef mij liever een stick zoals de labello. De geur houdt me ook tegen dit vaker te gebruiken, het ruikt namelijk niet lekker.

So Susan Feather Lash Mascara – €24,95

So Susan Feather Lash Mascara

StyleTone – Deze mascara maakt je wimpers dikker, levert volume, lengte en houdt langlang, alles in een. Verrijkt met zijde aminozuren, zal het je wimpers voeden en versterken. De formule is waterbestendig, bevat geen minerale oliën, ftalaten of parfum en is geschikt voor dragers van contactlenzen.

Mijn mening – Ik raak niet vaak overtuigd van mascara’s in de StyleTone Box, maar deze vind ik toch wel erg goed. Op een natuurlijk ogende manier geeft het meer lengte aan je wimpers en laten ze meer opvallen, en dat geeft een heel mooi resultaat. Ik ben er nog niet mee door de regen geweest dus ik kan niks zeggen over de waterbestendigheid, maar ik ben verkocht en zal deze mascara zeker opgebruiken.

Conclusie

De box oogde op het eerste gezicht heel succesvol, en ook na het testen van de producten ben ik redelijk tevreden. De kwast is echt het product deze maand waar ik het meest blij en tevreden mee ben. Ook de mascara vind ik een pluspunt in deze september box. Het masker moet ik nog proberen, dus daar kan ik jullie helaas nog niks over vertellen. De lippenbalsem en highlighting crayon zal ik sowieso niet vaker gebruiken.

Deze post is al 1433 keer gelezen


Geef een reactie

2 responses to “StyleTone Box | September