Categorieën: Beauty, Unboxing / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Unboxing | Goodiebox – Recharge

Goodiebox - Recharge

Afgelopen week werd ik door de pakketbezorger weer verblijd met een nieuwe Goodiebox! Deze beauty box kost €19,95 per maand en bevat altijd een minimale waarde van €65 ,-. Daarnaast houdt de box rekening met jouw persoonlijke beautyprofiel, bevat het altijd 5 tot 7 (fullsize) producten, en is de box maandelijks opzegbaar. Elke maand vind je via een speciale link alle informatie inclusief video’s en ingrediëntenlijsten. Ik ben héél benieuwd wat er deze maand voor producten in de box zitten. Het thema is Recharge. Kijk je mee naar de inhoud?

Recharge

2 fullsize producten | Waarde: €77,-

Goodiebox - Recharge

Dit zegt Goodiebox | Laad je jezelf net zo vaak op als je telefoon? Het lijkt wel alsof ‘druk’ vandaag de dag het standaard antwoord is op de vraag: hoe gaat het? We zijn thuis druk, we werken hard, we sporten, willen vriendinnen zien en checken tussendoor onze social media om niets te missen. We willen van alles, maar vergeten dat onze eigen batterij ook opgeladen moet worden.

We dagen je deze maand uit om de pauzeknop in te drukken en bewust stil te staan om (weer) op te laden. Om je daarbij te helpen vind je in deze box vijf heerlijke goodies die je zintuigen zullen prikkelen. Proef de snoepjes die je haar laten groeien, ruik de geur die doet denken aan champagne, voel die zachte beautyshot op je huid en luister ondertussen naar de Podcast die we speciaal voor jou gemaakt hebben.

Recharge! Niet alleen deze laatste weken van de zomer, maar ook na de vakantie wanneer je weer de neiging hebt om 200 km/u te gaan.
Jij bent degene die in charge is… en dat is precies hoe we je het allerliefste zien!

Hairlust – Hair Growth Formula Gummies

Winkelwaarde: €32,95 for 90 gummies

Hairlust - Hair Growth Formula Gummies

Goodiebox | Wie mooi wil zijn moet…gummies eten! Je haar krijgt tijdens de zomer heel wat te verduren. Van chloor uit het zwembad tot het bleken in de zon. Deze heerlijke gummies voegen vitamines, mineralen, aminozuren en andere voedingsstoffen toe aan je lokken. Allemaal van binnenuit. De aanbevolen hoeveelheid is (maar) drie per dag. Happy hair, happy you!

Mijn mening | Is het raar dat ik dit een heel gek idee vind? Voor mijn gevoel ga ik shampoo snoepjes ofzo in mijn mond stoppen, haha. Ik wist niet eens dat dit bestond! Ik moet het nog proeven, maar ik sta er eerlijk gezegd niet om te springen, haha.

Fulgent World – Glazen nagelvijl

Winkelwaarde: €10,- | Video

Fulgent World - Glazen nagelvijl

Goodiebox | Je nagels verdienen jouw volle aandacht. Met deze glazen vijl van Fulgent voorkomt je dat je nagels splijten, breken en het helpt ze te versterken. Om effectief en precies te vijlen begin je aan de zijkant van de nagel en vijl je richting het midden. Het resultaat: gladde nagels en een extra mooie nagelrand. Just nail it!

Mijn mening | In de StyleTone box heb ik ooit ook eens een glazen nagelvijl ontvangen. Dit zijn toch echt wel hele fijne nagelvijlen. Gezien ik al een glazen nagelvijl heb, en ik mijn nagels vrij weinig vijl, is deze uit de Recharge Goodiebox voor mij lichtelijk overbodig. Maar het is absoluut een mooi product voor iedereen die er nog niet één in zijn of haar beautystash heeft.

ZARKOPERFUME – PINK MOLéCULE 090*09

Winkelwaarde: €125 voor 100 ml | Video

ZARKOPERFUME - PINK MOLéCULE 090*09

Goodiebox | Het parfum van Zarkoperfume is net als roze champagne: fruitig en warm maar tegelijkertijd fris. Je voelt gewoon de sprankelende frisheid achter de intense en sensuele noten. De moleculen in dit parfum hebben een soort 3D effect die de beleving van de geur nog dieper en intenser maken. Magisch!

Mijn mening | Parfum is enórm persoonlijk. Dus gegarandeerd zullen mensen die deze box ontvangen dit parfum wel en niet lekker vinden. Hoewel ik houd van licht zoete, en bloemige geuren, blijkt dit geurtje het niet voor mij te zijn. Ik vind het ook vrij lastig uit te leggen waarom niet. Gezien het in een bepaalde mate wel oké is, maar het gewoon net niet is voor mij persoonlijk.

Dat het intens is klopt trouwens wel. Ik had het bovenop mijn hand gespoten en zodra ik mijn hand ook maar een beetje bewoog rook ik het alweer heel sterk.

BEAVER Professional – Cherry Blossom Shampoo

Winkelwaarde: €20,90 voor 350 ml | Video

BEAVER Professional - Cherry Blossom Shampoo

Goodiebox | Een absolute allrounder. Deze shampoo brengt je hoofdhuid en je coupe in balans. Hoe? Het vernieuwt en hydrateert het haar. Ideaal voor als je nog meer volume en glans wilt geven aan je geliefde lokken (dat willen we toch allemaal?). De mooie verpakking en de romantische geur van kersenbloesem betoveren je badkamer.

Mijn mening | De geur van kersenbloesem vind ik zó lekker! Alles mag daar wel naar ruiken van mij. Ik heb de shampoo nog niet uitgetest, maar het ziet er wel leuk uit. Echter, ben ik compleet overgegaan op shampoo bars, dus zelfs als het mij bevalt zal ik deze shampoo niet blijven gebruiken.

MineTan – Violet Everyday Glow

Winkelwaarde: €24,84 | Video

MineTan - Violet Everyday Glow

Goodiebox | Hou die mooie zomerse teint vast. De ondertoon van deze mousse is violet om een oranje resultaat te voorkomen. Voor de mooiste, rijkste kleurverdieping en hydratatie breng je hem dagelijks aan op een schone, droge huid. De golden glow ontwikkelt zich geleidelijk. Niet vergeten je handen te wassen.

Mijn mening | Interessant product. Wat ik mij nog wel afvraag is of je dit ook voor je gezicht kunt gebruiken; in het filmpje doet ze dit namelijk niet. Maar wie wil nou niet bruin blijven na de zomer? Ik ben benieuwd naar het effect op lange termijn. Maar ik weet niet of ik het doorzettingsvermogen heb dit product dagelijks te gaan aanbrengen, zonder precies te weten wat voor resultaat ik kan verwachten.

Conclusie

Goodiebox - Recharge

Hoewel de producten in deze Recharge Goodiebox niet perse verkeerd zijn, is het voor mij, in vergelijking met eerdere boxen, een iets mindere box. De producten sluiten dit keer iets minder aan op mijn levenstijl, of heb ik – in het geval van de nagelvijl – bijvoorbeeld al. De gummies vind ik een leuk idee, maar ik zal niet uitgebreid dit soort snoepjes gaan eten voor mijn haar. De parfum is helaas niet mijn geur. De shampoo is lekker, maar ik heb al een vaste shampoo. En het product van MineTan is leuk bedacht, maar ik weet niet of ik het doorzettingsvermogen heb om dit product dagelijks te gebruiken, zonder exact te weten wat voor resultaat ik kan verwachten.

Het was dus niet helemaal míjn box, maar ongetwijfeld wel die van iemand anders. Dit zal je af en toe hebben met subscription boxen. De vorige boxen vond ik namelijk geweldig, maar af en toe zal er ook één tussen zitten die je iets minder aanspreekt.

Wat vind jij van deze Recharge box?

Deze post is al 2548 keer gelezen


Geef een reactie