Categorieën: Blog Business / Tags:

Geschreven door Jessica

3x mijn blog in cijfers

5 jaar - Reviews & Roses

Reviews & Roses bestaat op 1 september 2019 alweer vijf jaar! Speciaal voor deze gelegenheid tel ik af met een vijftal artikelen. Eergisteren las je al over de vijf best gelezen artikelen van de afgelopen 5 jaar. En gisteren kon je 4 dingen die veranderd zijn sinds ik begon met bloggen ontdekken. Vandaag gun ik jullie een blik op enkele cijfers. Hiermee bedoel ik niet de unieke bezoekers per maand, al mogen jullie die ook gewoon weten hoor. Standaard heb ik altijd net onder of ver boven de 7000 unieke bezoekers per maand. In maart kwam ik zelfs boven de 8000 unieke bezoekers uit. Plaats in je hoofd maar eens 8000 mensen bij elkaar en stel je voor hoeveel dat er zijn. Wauw!

Laten we eens kijken naar enkele andere cijfers.

Cupcakes

Blogposts

In totaal zijn er bijna 1400 artikelen verschenen op Reviews & Roses in de afgelopen 5 jaar! Hiervan staan er bijna 600 in de categorie boeken (ook de unboxings van boekenboxen staan onder deze categorie) en bijna 350 in de categorie films.

Winacties

Ook winacties zijn niet ongewoon voor Reviews & Roses. Ik vind het ontzettend leuk om met diverse partijen samen te werken en jullie iets leuks te kunnen aanbieden. Ben je benieuwd hoeveel artikelen zijn gewijd aan winacties? Hoeveel denk jij dat het er zijn? De teller staat op ruim 100! En dan heb ik zondag ook nog een héle leuke verrassing voor jullie. Kom zeker elk uur even langs om niks te missen!

Social media

Op social media volgen jullie Reviews & Roses ook massaal. Ik vind het ontzettend leuk om te zien dat steeds meer mensen Reviews & Roses ontdekken en via de sociale media op de hoogte blijven van nieuwe blogposts. Toen ik een paar dagen geleden de stand opmaakte was dit hieronder de stand. En die getallen vind ik enorm bijzonder, zeker wanneer je beseft dat ik vijf jaar geleden met 0 begon!

Twitter: 862 volgers
Facebook: 791 likers en 809 volgers
Instagram: 946 volgers

Waar lange tijd Facebook het populairste medium was, is er zeker een duidelijke verschuiving geweest. Tegenwoordig heb ik namelijk de meeste volgers op Instagram. Het is dan ook een heel leuk medium. Hebben jullie mij afgelopen maand ook gevolgd toen ik meedeed aan de #BBBookstagram Challenge?

Zoveel prachtige cijfers ^^

Sterren

Nog 3 dagen tot 1 september 2019!

Deze post is al 987 keer gelezen


Geef een reactie