Categorieën: Blog Business / Tags:

Geschreven door Jessica

Aankondiging Feestweek!

Feestweek

Zoals ik in juli (en ook vaak genoeg in augustus haha) al verklapte ben ik druk bezig geweest met leuke acties opzetten om te vieren dat Reviews & Roses morgen alweer precies één jaar bestaat. Vorig jaar op deze 31e augustus kocht ik mijn domeinnaam en hostingpakket en ging ik aan het knutselen om direct de volgende dag al live te gaan.

BallonnenReviews & Roses 1 jaar

Om mijn eerste blogverjaardag te vieren heb ik diverse bedrijven benaderd en gevraagd of ze mijn blogverjaardag mee wilden vieren. Ik wil dit namelijk niet ongemerkt voorbij laten gaan! Ik begon gewoon met bloggen en had totaal niet verwacht dat ik van 140 unieke bezoekers in september 2014 (dat vond ik al heel veel) zo hard zou groeien naar ruim 4.000 unieke bezoekers in augustus 2015. Say what?! Ik vind het echt helemaal geweldig dat zovelen van jullie Reviews & Roses bezoeken.

Ik wil jullie bedanken

Ik wil jullie hiervoor bedanken en ben dan ook mega ontzettend super duper blij dat een aantal van de bedrijven die ik heb benaderd enthousiast ja zeiden zodat ik jullie deze week met hun hulp lekker kan verwennen. Deze hele week (omgedoopt tot Feestweek!), vandaag 31 augustus tot en met zondag 6 september, zal er elke dag om 10 uur ‘s ochtends een winactie online komen ter ere van de eerste verjaardag van Reviews & Roses. Alle winacties verzamel ik trouwens op deze speciale feestweek pagina. Wat ik vandaag voor jullie in petto heb? Dat zie je om 10 uur!

Vier jij deze week mee?

 

 

p.s. ikzelf lig waarschijnlijk nog in bed ten tijde van het online komen van deze post en de eerste winactie. Mijn vriend en ik zijn vannacht teruggekomen van een heerlijke week vakantie op Gran Canaria waar ik jullie komende week uitgebreid nog wat over ga vertellen en foto’s laat zien! Dit is dus ook de reden dat ik nog niet gereageerd heb op jullie leuke reacties op mijn blog afgelopen week, maar ik zal vanmiddag uitgebreid de tijd nemen al jullie leuke en lieve reacties te lezen. Ik waardeer elke reactie!

Deze post is al 2380 keer gelezen


Geef een reactie

26 responses to “Aankondiging Feestweek!