Categorieën: Blog Business / Tags:

Geschreven door Jessica

Een korte blogvakantie

Een korte blogvakantie

Lieve mensen,

Gisteren nam ik een besluit waar ik lang over getwijfeld heb; namelijk dat ik voor het eerst sinds het starten van Reviews & Roses een korte blogvakantie neem.

Wat houdt dit in?

Kort gezegd houdt dit in dat er in de komende twee weken (tot en met 4 maart 2018) slechts drie artikelen online zullen komen.

Maar waarom dan?

Het is op dit moment heel hectisch en druk op mijn werk en ook privé, en het lukt mij even niet meer om alles bol te werken. Ik heb nog zoveel ideeën voor artikelen op Reviews & Roses, dus aan inspiratie geen gebrek. Maar ik heb even niet de energie om deze uit te werken. Ik hoop dat ik de komende twee weken op deze manier even kan opladen en met hernieuwde energie weer de kwaliteit kan leveren die jullie van mij gewend zijn.

Ik hou nog steeds ontzettend van bloggen en ben dan ook nog lang niet van plan te stoppen. Maak je dus maar geen zorgen! Deze pauze – van in feite sléchts twee weken, terwijl er ook nog drie artikelen online zullen komen, dus eigenlijk is het gewoon een tijdelijke vermindering van artikelen – is slechts van korte duur, en puur om even weer op te laden.

Ik hoop dat jullie het begrijpen, en Reviews & Roses zullen blijven volgen.

Veel liefs,

Jessica

Deze post is al 3754 keer gelezen


Geef een reactie

12 responses to “Een korte blogvakantie

  1. Goed dat je even voor jezelf kiest, meid! Ik schrok wel even na Nostra’s bericht toen ik ook nog de jouwe zag, maar gelukkig is het voor jou niet zo definitief.

    • Voor mij klinkt 2 weken al heel erg lang haha. Het liefst zou ik zelfs helemaal geen pauze nemen, maar ik heb het nu echt even nodig.
      Maar bedankt voor je lieve bericht. 🙂