Categorieën: Blog Business / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Ik heb jullie hulp nodig

Blogbusiness I Need Your Help

Lieve bloglezers en bloglezeressen,

Ik heb jullie hulp nodig. Ik wil namelijk mijn sidebar wat leger maken. Er staan nu teveel blokjes en ik zou er graag een stuk of 3 willen verwijderen. Gezien jullie degenen zijn die navigeren op Reviews & Roses, zijn jullie natuurlijk het meest geschikt om te beoordelen welke blokjes ik kan verwijderen. Daarnaast vraag ik mij ook af wat jullie de prettigste manier vinden waarop ik de verschillende categorieën op deze blog kan weergeven.

Sidebar

Er staan nu teveel blokjes en ik zou er graag 3 willen verwijderen. Gezien jullie degenen zijn die navigeren op Reviews & Roses zijn jullie natuurlijk het meest geschikt om te beoordelen welke blokjes ik moet verwijderen. Hieronder heb ik een poll gemaakt met daarin alle blokken die je op dit moment in de sidebar kunt vinden. Je kunt meerdere antwoorden aanvinken. Ik zou graag willen weten welke blokken jij  niks vindt toevoegen aan de blog, die gewoon wel weg mogen of gewoon oninteressant zijn. Vink gewoon alles waarvan je vindt dat het niet in de sidebar van Reviews & Roses hoeft te staan aan, er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Categorieën

Ik heb lang getwijfeld over waar ik de categorieën zou tentoonstellen. De header? Of toch in de sidebar? Als dropdown? Of alles zichtbaar? Op dit moment heb ik beide. Omdat ik er nog steeds over twijfel hoor ik graag waar jullie de categorieën het liefst zien. Je kunt je antwoord hieronder invullen.

Mocht je andere suggesties hebben dan lees ik die graag hieronder in het reactieveld. Ik wil jullie in elk geval ontzettend bedanken voor het meedenken!

Deze post is al 1264 keer gelezen


Geef een reactie

2 responses to “Ik heb jullie hulp nodig