Categorieën: Boeken / Tags: ,

Geschreven door Amarins

Boekrecensie In dit moment – Kelly Moran

In dit moment - Kelly Moran

Ik heb een gratis recensie-exemplaar ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie. Dit is niet van invloed op mijn mening over het boek of de inhoud van mijn recensie.

Deze recensie gaat over een vervolgdeel en kan dus spoilers bevatten m.b.t. het voorgaande deel / de voorgaande delen.
Boekrecensie In dit moment – Kelly MoranIn dit moment door Kelly Moran
Serie: Wildflower Summer #2, Cattenach Ranch #2
Verschenen: 21 maart 2023 bij A.W. Bruna Uitgevers
Format: Paperback, aantal pagina's: 320
Genre: Contemporary, New Adult
Lees ook: In jouw armen
Rating: 4 Stars | Spicy: three-flames
Goodreads

Nakos Hunt zal de aanblik nooit vergeten. Zijn beste vriendin Amy ligt bloedend op de grond, geslagen door haar eigen man. Het lijkt volkomen onmogelijk. Dit is tenslotte Amy. Luide, sterke, uitdagende Amy. Zelfs maanden later, lang nadat Amy’s ex-man de gevangenis in is gegaan, heeft Nakos nog steeds moeite om niet te grommen naar iemand die te dicht bij haar komt.

Dat ene moment verandert alles voor Nakos. Omdat hij beseft dat het beeld van een sterke, zelfverzekerde vrouw dat Amy van zichzelf schildert maar al te vaak een façade is. Nakos is vastbesloten om die muur tussen hen af te breken. Steen voor steen. Gesprek na gesprek. En tot slot, kus na kus...

Wildflower summer

Kelly Moran kende ik al van de Het begint met-reeks. Van die reeks had ik erg genoten dus toen ik de mogelijkheid kreeg om In dit moment te gaan lezen, het tweede deel in de Wildflower summer-serie was ik meteen enthousiast.

In dit moment - Kelly Moran

Waar gaat In dit moment over?

In dit moment is het tweede deel in de Wildflower summer-serie. Het verhaal gaat over Nakos en Amy. Nakos treft zijn beste vriendin Amy bloedend op de grond aan, geslagen door haar eigen man. Het lijkt bijna onmogelijk want hij kent Amy als een sterke en uitdagende vrouw. Door dit ene moment verandert alles voor Nakos. Hij beseft dat ook bij een sterke vrouw als Amy alles anders kan blijken te zijn en dat er andere dingen schuil kunnen gaan achter een persoon. Hij is vastbesloten om de muur die tussen hen in staat nu af te breken.

Personages

Wat een geweldige personages heeft Moran neergezet in In dit moment. Hoewel ik het eerste deel van deze serie niet heb gelezen, heb ik niet het idee dat ik daarmee iets gemist heb. Meteen was ik onder de indruk van Nakos. Wanneer hij Amy, toegetakeld door haar echtgenoot, vindt, pakt hij meteen door en is voor haar een man die te vertrouwen is en die haar er weer bovenop probeert te helpen. Hoewel hij een vriendschappelijke band had met Amy groeit de liefde voor haar steeds meer. Amy daarentegen staat helemaal niet open voor de liefde na alle geweld dat binnen haar huwelijk heeft plaatsgevonden. Ze is een getraumatiseerde en gebroken vrouw die ook nog eens een geheim uit haar jeugd meedraagt. De manier waarop Amy weer opkrabbelt en zich heel heel langzaam weer openstelt voor de liefde is zo hartverwarmend en bijzonder. Wat heb ik van beide lieverds genoten!

In dit moment - Kelly Moran

Diepgang

In dit moment bevat een heftig maar ook romantisch verhaal. Moran heeft naast alle smut en steamy scènes wel degelijk, door mooie intense thema’s, een stukje diepgang aan het verhaal mee kunnen geven. Je moet hierbij denken aan mishandeling, een traumatisch verleden, verwaarlozing, geweld maar ook de fijnere thema’s zoals vriendschap en liefde ontbreken natuurlijk niet. Voor mij was alles precies in balans en was het echt genieten van dit bijzonder mooie verhaal.

Tot slot

Ik heb zo genoten van dit verhaal! In dit moment is een heerlijk vlot romantisch verhaal met een mooie boodschap. Moran heeft het verhaal erg beeldend geschreven en je waant je helemaal op de Cattenach Ranch. Wat zou ik er graag even rondgelopen hebben en vrienden willen zijn met Nakos, Amy en de andere ranchbewoners. Vanaf bladzijde één was ik geboeid, werd ik geraakt en werd ik meegenomen in een hartverwarmend verhaal. Ik kijk heel erg uit naar het derde deel in de serie en ben heel benieuwd hoe het verder gaat op de Cattenach Ranch!

Ken jij de boeken van Kelly Moran al? Laat je me weten wat je er van vond?

Onderaan een boekrecensie:


Of koop het boek bij Libris / Boekenwereld


Amarins

Over Amarins: Amarins is één van de recensenten uit het Reviews & Roses Review Team. Ze is 51 jaar en woonachtig in Friesland. Ze leest erg graag en vermaakt zich ook heel graag met leesgerelateerde bezigheden zoals het schrijven van een recensie, boekenuitjes of leesclubs. Het feelgoodgenre is haar favoriet, maar daarnaast leest ze ook heel graag historische romans en young – en new adult verhalen. Naast lezen borduurt en haakt Amarins nog en kijkt ze heel graag een fijne serie of film.

Amarins’ favoriete boek op dit moment is Kernpunt van Ryanne Veldkamp.

Deze post is al 340 keer gelezen


Geef een reactie