Categorieën: Boeken / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Boekrecensie | In jouw armen – Kelly Moran

In jouw armen - Kelly Moran

Ik heb een gratis recensie-exemplaar ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie. Dit is niet van invloed op mijn mening over het boek of de inhoud van mijn recensie.

Boekrecensie | In jouw armen – Kelly MoranIn jouw armen door Kelly Moran
Serie: Wildflower Summer #1, Cattenach Ranch #1
Verschenen: 3 augustus 2022 bij A.W. Bruna Uitgevers
Format: Paperback, aantal pagina's: 336
Genre: Contemporary, Militaire Fictie, New Adult, Romantiek
Lees ook: In dit moment
Rating: 3.5 Stars | Goodreads

Een eindeloze hemel, besneeuwde bergtoppen die glinsteren in de zon, wilde bloemenweides. Dit is wat Nate Roldan verwacht te zien als hij aankomt bij de Cattenach Ranch. Tegelijk weet hij zeker dat hij hier niet thuishoort. Met zijn motor en tatoeages is hij als een lelijke olievlek op deze prachtige, vredige plek. Maar dat lijkt Olivia Cattenach niet te deren. Nate is hier voor haar. Hij heeft Olivia’s broer voor hij stierf beloofd voor haar te zorgen. En Nate wil deze belofte nakomen. Ook al kost het hem zijn hart…

Kelly Moran

Nadat ik zag dat de boeken van schrijfster Kelly Moran erg goed ontvangen werden, was ik natuurlijk ook nieuwsgierig geworden. In plaats van te beginnen met de Redwood Ridge serie, besloot ik te starten met het eerste deel in de Cattenach Range duologie (in Nederland beter bekend als de Wildflower Summer duologie): In jouw armen.

In jouw armen

Het verhaal in In jouw armen draait om Olivia en Nate. Na het overlijden van Olivia’s broer Justin, reist zijn medesoldaat Nate af naar Cattenach Ranch om zijn laatste woorden af te leveren. Althans, degene die Justin in een brief heeft gezet. Zijn werkelijke laatste woorden houdt Nate voor zichzelf; hij belooft voor Olivia te zorgen en er altijd voor haar te zijn. Maar als ex-militair, zijn tattoos en zijn kale kop, past hij niet op een ranch, toch?

In jouw armen - Kelly Moran

Militair tintje

Bij In jouw armen kreeg ik gelijk een Rebecca Yarros gevoel. Al heeft dit waarschijnlijk te maken met het militaire tintje dat ook altijd in haar verhalen te vinden is. Kelly Moran schrijft echter iets formeler dan Rebecca Yarros. Nog steeds leest het vlot, maar zelf vind ik de iets lossere schrijfstijl van Yarros fijner.

Iets te makkelijk

Hoewel In jouw armen een mooi begin heeft waarin het verhaal goed opbouwt en je de personages leert kennen, geef ik het verhaal uiteindelijk toch een minder aantal sterren. Zo vond ik het bijvoorbeeld gek dat Nate toevallig een best wel belangrijk iets was vergeten, dat ervoor zorgt dat het einde in mijn ogen te makkelijk verloopt. Ik had hier liever een andere ontwikkeling gezien.

In jouw armen - Kelly Moran

Diepgang

Ook was ik geen fan van de seksscènes in In jouw armen. De bewoording haalde mij helaas af en toe uit het verhaal. Deze scènes zijn niet haar sterkste punt. Het kan ook aan de vertaling liggen, maar dat kan ik helaas niet beoordelen. Daarnaast had ze veel meer diepgang kunnen brengen in Nates achtergrond verhaal. Hij heeft niet de makkelijkste jeugd gehad, maar toch vóélde ik het niet. Het ging allemaal iets te makkelijk in het verhaal. Dus hoewel ik zeker punten zie waarmee ze het verhaal sterker had kunnen maken, heb ik wel ook genoten. Nate en Olivia halen het beste in elkaar naar boven. Bijpersonages Nakos, tante Mae en Bones zijn heerlijk. En het is leuk om een klein kijkje te krijgen in het leven op een ranch.

Eindoordeel

In jouw armen is een prettig te lezen verhaal in de Wildflower Summer duologie van Kelly Moran. De setting op de ranch vond ik interessant en het verhaal las vlot door. Helaas waren er ook enkele ontwikkelingen en beschrijvingen die niet helemaal mijn smaak waren en mij minder het verhaal in zogen dan ik had gewild. Toch ben ik erg benieuwd naar het volgende deel, In dit moment, en hoop ik dat ze de mogelijke diepgang met betrekking tot Nakos en Amy goed weet neer te zetten.

Heb jij al een boek van Kelly Moran gelezen?Deze post is al 1308 keer gelezen


Geef een reactie