Categorieën: Boeken / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Lancering | Meer dan ooit + winactie

Lieve lezers, vandaag is het voor schrijfster Marina Folkers weer een spannende dag; haar nieuwste boek verschijnt namelijk vandaag! Het gaat om het boek Meer dan ooit. Meer dan ooit is het vierde boek van Marina Folkers, en het tweede boek uitgegeven bij uitgeverij Zomer & Keuning. Meer dan ooit gaat over Lucie, die enige tijd na de dood van haar man een schokkende ontdekking doet. Ze neemt ontslag en gaat impulsief naar Frankrijk – jazeker Frankrijk is weer het mooie decor van ook dit verhaal – en gaat op zoek naar haar oude liefde David. Maar David zit helemaal niet op haar te wachten.

Speciaal voor de lancering van Meer dan ooit plaatsen een zevental bloggers elk een leuk artikel + een stukje van de puzzel voor de grandioze winactie (meer hierover onderaan dit artikel)!

Ikzelf heb, van Marina zelf, enkele zinnen ontvangen uit het boek, en heb hierbij foto’s gezocht of gemaakt. Ik heb het boek nog niet gelezen dus ik weet niet wat de werkelijke betekenis is van elke zin in zijn officiële context, maar natuurlijk kon ik wel kijken naar wat deze zinnen bij mij opriepen. Zijn jullie er klaar voor deze visuele presentatie?

“Het verzamelen van al die kleding was beslist geen pretje.”

Kleding doneren

Een op het oog misschien vreemde keuze, en ook niet mijn beste foto, haha. Maar gezien ik de indruk krijg dat Lucie schoon schip wil maken na het overlijden van haar man en dan een schokkend iets ontdekt waarna ze impulsief naar Frankrijk afreist, in combinatie met de zin die Marina mij heeft gegeven, deed het mij denken aan het uitmesten van een kledingkast. Een hels karwei om alles uit te zoeken en te verzamelen. Maar daarna kan het mooi in deze vuilniszakken om gedoneerd te worden en kun je met een schone lei verder gaan.

“Ze reed te midden van de beroemde wijnstreek van de Côtes du Rhône Villages.”

Jessica in Italie Toscane

Deze foto hebben we vast niet genomen in de Côtes du Rhône Villages, maar het is wel direct waar ik aan dacht toen ik deze losse zin las; die keer dat wij door Frankrijk en Italië aan het toeren waren en we door dit mooie gebied reden. Er hingen op dat moment ook echt volop druiven aan de ranken. Prachtig!

“De oleanders die aan weerszijden stonden, begonnen zo te zien net te bloeien en de stokrozen kregen al flinke knoppen.”

Roos

Rozen, zucht… Wat zijn ze dat toch prachtige bloemen. Ik heb al vele foto’s gemaakt van rozen, maar dit is een favoriet van mij. Het is geen stokroos, want die kon ik helaas niet vinden, maar deze voldoet ook wel toch? 🙂

“Ontspannen liet ze zich zakken tegen de rugleuning. Dit was heerlijk.”

IMG_0725 - Hyde Park

Deze foto maakte ik van twee heerlijke loungestoelen in Hyde Park, Engeland (ook een land waar Marina gek op is!). Ik was kapot van het lopen en samen met mijn vriend gingen we zitten in deze strandstoelen. Ik liet mij lekker zakken in de stoel, en man, wat was dat een heerlijk gevoel! Helemaal passend bij het gevoel dat beschreven wordt in deze zin. Helaas werden we er daarna op gewezen dat je moest betalen voor die stoelen, en duurde het moment van relaxen veel te kort, haha.

“Bij de ingang begonnen enorme oleanders in de kleuren, roze, zalm en wit ook al voorzichtig te bloeien.”

Bloemen in de straten van Pisa

Tsjah, bij een tekst als deze kan ik natuurlijk alleen maar kiezen voor een foto met oleanders. Wat zijn het toch prachtige bloemen, en de kleur van deze oleanders passen ook nog eens perfect bij de omschrijving.

Feestelijke lancering

Cupcakes

Bij een feestje horen ook cadeaus. Samen met uitgeverij Zomer & Keuning heeft Marina een prachtig prijzenpakket samengesteld.

Hoofdprijs: Meet & greet met Marina Folkers incl. high tea voor twee personen + voor elk twee gesigneerde boeken naar keuze.

Maak nu kans op een meet & greet met Marina Folkers en geniet van een high tea in Bij ’t Raadhuys in Barneveld. Neem gezellig een vriendin, dochter, moeder of iemand van je boekenclub mee en grijp de kans om alles aan Marina te vragen.
Tijdens de high tea signeert Marina 2 boeken naar keuze voor jullie allebei.

Let op: de ontmoeting vindt plaats in Barneveld. De datum kan in overleg gekozen worden.

Naast deze superleuke hoofdprijs worden nog twee boekenpakketten verloot met Onder de sterren van Montpellier + Meer dan ooit.

Zo maak je kans

Lancering winactie - Zin deel 3

Op zeven blogs, waarvan Reviews & Roses er één is + in de video van Marina Folkers, vind je een afbeelding met een woord. Verzamel al deze woorden en leg ze in de juiste volgorde. Er ontstaat dan een zin die betrekking heeft op Meer dan ooit.

Op deze blogs (en facebookpagina van Marina) kun je de afbeeldingen (in willekeurige volgorde) vinden: Facebookpagina Marina Folkers | JudithBlogtSolo | Veronique’s Boekenhoekje | Biebmiepje | Mustreads or Not | Soraya’s bookshelf | Bookstamel

Heb je deze woorden verzamelt en in de juiste volgorde gelegd? Maak hiervan dan een creatieve foto. Dit kan van alles zijn zolang de zin er maar op te zien is. Deze foto plaats je op één van je social media accounts (met de hastags #meerdanooit en #marinafolkers) of stuur je naar Marina Folkers. Heb je deze stappen voltooid? Dan ben je in de race voor één van deze leuke prijzen!

Voor het maken en plaatsen van je foto heb je t/m 21 oktober de tijd. Op 22 oktober maakt Marina de winnaars bekend op haar Facebookpagina. Heb je nog vragen? Stel ze aan Marina, mij of één van de andere deelnemende bloggers.

Welke indruk kreeg jij van de gekozen zinnen?

Deze post is al 2191 keer gelezen


Geef een reactie

2 responses to “Lancering | Meer dan ooit + winactie