Categorieën: Boeken / Tags: , , , , , , ,

Geschreven door Jessica

TTT | Top 10 Personages die ik in het echt zou willen ontmoeten

Top Ten Thursday banner

Elke week organiseert De Lady Library de Top Ten Thursday (TTT). Deze week is het onderwerp Top 10 Personages die ik in het echt zou willen ontmoeten. Wederom een ontzettend leuke TTT, maar wel erg moeilijk! Want eigenlijk wil ik iedereen wel in het echt ontmoeten! Toch heb ik het proberen te beperken tot maximaal 10 personages en probeer ik spoilervrij mijn keuze toe te lichten. Kijk je mee?

1. Maxon Schreave – The Selection

Lees de The Selection Series en je begrijpt waarom ik hem wil ontmoeten. Zeg nou zelf, iedereen wil wel een prins ontmoeten toch?! Ikzelf ben natuurlijk al bezet en de mannen in The Selection zijn al vergeven, maar wat zou ik graag op double/triple/quadruple dates gaan!

2. America Singer – The Selection

Eigenlijk wil ik bijna alle personages uit de The Selection Series wel noemen en ontmoeten, maar ik zal het per boek bij maximaal 2 personages houden. Ik denk dat ik makkelijk hele goede vriendinnen zou kunnen worden met America en we heerlijk meidenpraat kunnen hebben. Heerlijk!

3. Tobias Eaton – Divergent

Heeft deze serieus uitleg nodig???

4. Cinna – The Hunger Games

Cinna heeft zoveel indruk op mij gemaakt in de boeken en hoe geweldig hij is werd duidelijk op een bepaald punt in de boekenserie waar ik tranen in mijn ogen kreeg.

5. Effie – The Hunger Games

Effie is zo excentriek, maar heeft stiekem eigenlijk ook zo’n lief karakter. Ze is geweldig en in de films wordt ze ook geweldig neergezet door Elizabeth Banks!

6. Augustus Waters – The Fault in Our Stars

Het geldt eigenlijk ook voor Hazel Grace, maar wat zijn het toch doorzetters, en Augustus weet nog zoveel moois uit het leven te halen! Daar kunnen we echt nog wat van leren.

7. Glass – De 100

Echt mijn favoriete personage in De 100. Ik vond het dan ook erg jammer dat ze niet niet in de tv-serie bestaat die op de boeken gebaseerd is.

8. Thomas – The Maze Runner

Thomas weet wat hij wil en hij gaat ervoor. Een echte doorzetter en hij heeft een goede fysieke gesteldheid. Jup, die wil ik ook wel ontmoeten! Mag hij meteen mijn personal trainer worden ; )

9. Elin – Zwart-wit

Ah, Elin! Wat heb ik met haar meegeleefd in Zwart-wit, het voelde alsof ze een vriendin was die ik gewoon even op kon bellen om wat mee af te spreken. Dit zou ik dan ook nog steeds graag een keer doen als ze echt had bestaan.

10. Carlisle Cullen – Twilight

Het is bijzonder hoe hij altijd zo kalm is en voor iedereen klaarstaat. Een echte rots in de branding en die zou ik graag ontmoeten.

Welke personages zouden jullie graag eens ontmoeten?

Deze post is al 1799 keer gelezen


Geef een reactie

One response to “TTT | Top 10 Personages die ik in het echt zou willen ontmoeten