Categorieën: Boeken, Winnen! / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Puzzel & Win | Hof van Doorns en Rozen – Sarah J. Maas! {Afgelopen}

Ja, je leest het goed! Best of YA organiseert een fantastische winactie waarbij JIJ kans maakt op één van de vijf exemplaren van Hof van Doorns en Rozen door Sarah J. Maas. De uitgeverij heeft een leuke rebus bedacht en deze hele week verschijnt elke dag een nieuw woord op één van de zeven deelnemende blogs en Reviews & Roses is daar één van (zó leuk!). Los elk rebus op en ontdek het woord van de dag. Na deze zeven dagen zullen de losse woorden een zin vormen en als je de rebus goed hebt opgelost maak je kans op één van de vijf exemplaren van dit fantastische boek waar iedereen naar uitkijkt.

Wat de uitgeverij erover zegt: “Het oeroude verhaal van Belle en het Beest wordt opnieuw verteld door Sarah J. Maas en krijgt een fantastische nieuwe uitwerking. Feyre en Tamlin zijn om nooit te vergeten! Dit fantastische boek verdient daarom wat extra aandacht.”

Hof van Doorns en Rozen

Hof van Doorns en Rozen cover

Titel: Hof van Doorns en Rozen
Originele titel: A Court of Thorns and Roses
Serie: A Court of Thorns and Roses #1
Verschenen: 22 februari 2016
Aantal pagina’s: 424
Uitgeverij: Van Goor
Format: Paperback (€19,99)
Genre: Young Adult
Goodreads

Het bos waarin de negentienjarige Feyre woont is in de lange wintermaanden een koude, sombere plek. Haar overlevingskansen en die van haar familie berusten op haar vermogen om te jagen. Wanneer ze een hert ziet dat opgejaagd wordt door een wolf kan ze de verleiding niet weerstaan om te vechten voor de prooi. Maar om te winnen moet ze de wolf doden en daarop staat een prijs. Niet veel later verschijnt er een beestachtig wezen om vergelding op te eisen. Wanneer ze naar het gevreesde feeënrijk Prythian wordt gesleept, ontdekt Feyre dat haar ontvoerder geen beest is, maar Tamlin – een van de dodelijkste, onsterfelijke magische wezens ooit gekend. Terwijl ze op zijn landgoed verblijft, veranderen haar ijzige vijandige gevoelens voor Tamlin in een vurige passie die elke leugen en waarschuwing over de mooie, gevaarlijke wereld van de Elfiden in rook doet opgaan. Maar een oude, kwaadaardige schaduw groeit over het land, en Feyre moet een manier vinden om het te stoppen of Tamlin en zijn wereld zullen voor eeuwig verdoemd zijn.

Los de rebus op!

Los jij de rebus van zeven woorden op? Elke dag verschijnt een woord in de vorm van een rebus op één van de deelnemende zeven blogs. Weet jij welke zin de oplossing van de complete rebus is? Puzzel er op los en mail de uitkomst vóór woensdag 2 maart 23.59 uur naar prijsvraag@unieboekspectrum.nl. Ze hebben in totaal vijf(!) exemplaren te verloten onder de deelnemers die de rebus goed oplossen.

Het eerst woord is gisteren online gekomen en vind je bij Zon & Maan. Hieronder vind je het tweede woord. Het derde, vierde, vijfde, zesde en zeven woord vind je de komende dagen respectievelijk bij Pluizenbol, Booknuts, Oh My Book, NerdyGeekyFanboy en Serendipity Books!

Hof - woord 2

Puzzel & Win! Veel succes!

Deze post is al 1792 keer gelezen


Geef een reactie

3 responses to “Puzzel & Win | Hof van Doorns en Rozen – Sarah J. Maas! {Afgelopen}