Categorieën: Boeken / Tags: , , , ,

Geschreven door Jessica

The Selection Series is geen trilogie: Cover The Heir onthuld!

The Heir banner

Gisteren kwam ik echt ontzettend leuk nieuws tegen; de cover van The Heir werd onthuld en ik kwam erachter dat het helemaal geen trilogie meer is!

Ikzelf heb in augustus wel het enthousiaste nieuws meegekregen dat The Selection Series nog niet voorbij was, maar ik dacht dat er alleen nog extra novella’s zouden komen.

Niet dus..! Gisteren las ik het nieuwsbericht van The EW waarin ze de cover onthulden van The Heir, en toen kwam ik er dus mooi achter dat dit het vierde deel in de serie zal worden en er zelfs ook nog een vijfde komt!

Oh My God! Oh My God! Oh My God! *fangirling*

Dit kunnen we dus nog verwachten:

 • The Queen (novelle)- 2 december 2014
 • The Favorite – 5 maart 2015 (Edit: is verplaatst naar 6 oktober 2015)
 • The Queen & The Favorite (bundel) – 3 maart 2015 (Edit: wordt niet meer uitgebracht)
 • The Heir (volledig boek) – 5 mei 2015
 • Edit: Happily Ever After (bundel met The Prince, The Guard, The Queen, The Favorite en extra’s) – 6 oktober 2015
 • Boek 5 (titel onbekend) – datum onbekend / 2016

Als je deel drie (The One) nog niet hebt gelezen moet je nu niet kijken naar de cover of de beschrijving eronder lezen. Stop hier! Het bevat namelijk spoilers over het einde van The One! Heb je The One al wel gelezen, lees dan gerust verder.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Heb je The One al wel gelezen, bewonder dan hierbij de prachtige cover. Wauwie! Eronder staat wat bekend is over het verhaal.

The Heir cover
“Twenty years ago, America Singer entered the Selection and won Prince Maxon’s heart. Now the time has come for Princess Eadlyn to hold a Selection of her own. Eadlyn doesn’t expect her Selection to be anything like her parents’ fairy-tale love story. But as the competition begins, she may discover that finding her own happily ever after isn’t as impossible as she always thought.”

Ik ben erg benieuwd naar dit nieuwe verhaal dat zich nóg verder in de toekomst zal afspelen. We weten natuurlijk hoe The One is geëindigd en ik had verwacht dat de Selectie afgeschaft zou worden, dus ik ben erg benieuwd naar welke gebeurtenissen ertoe hebben geleid dat de Selectie nog altijd bestaat. Ook ben ik erg benieuwd hoe het gaat met de personages waar wij zoveel van zijn gaan houden en hoeveel wij daar daadwerkelijk van mee zullen krijgen. Als je het nieuws rondom de nieuwe prinses hebt gevolgd weet je ook dat zij niet enigst kind is. Dus hoe is bepaald dat zij de koningin gaat worden? Simpelweg omdat zij net wat eerder was?

p.s. hier vinden jullie nog meer informatie over The Heir.

Wat vinden jullie van de cover? En wat verwachten jullie van het nieuwe boek?

Deze post is al 3729 keer gelezen


Geef een reactie

17 responses to “The Selection Series is geen trilogie: Cover The Heir onthuld!

 1. Suzan

  Denk je dat de bundel van de novels ook in het nederlands word uitgebracht is toch net iets makkelijker lezen 😉 (ik heb ook ergens gelezen dat er een film word uitgebracht over deze boeken, weet jij daar misschien iets van. Zou wel super leuk zijn)

  • Jazeker de bundels van de novels worden ook in het Nederlands uitgebracht door Best of YA (Unieboek | Het Spectrum). De Prins en de Lijfwacht (klik op de titel om naar bol.com te gaan) is al te koop en De Koningin en de Favoriet wordt ook in het Nederlands uitgegeven en is volgens mij vanaf oktober te koop. Of er ook een Nederlandse bundel komt met alle vier novels samen is volgens mij niet bekend, maar dus wel twee bundels met twee novels.

   En het klopt het is recent bekend gemaakt dat de rechten voor de film verkocht zijn. Dit betekent overigens dat er het idee is er een film van te maken, maar er kan altijd nog roet in het eten gegooid worden door onvoorziene zaken. Maar voor nu lijkt het er wel op dat er gewoon een film gaat komen. Via http://www.kieracass.com blijf je makkelijk op de hoogte, zij post daar namelijk zelf over wat er op dit moment bekend is.

 2. Nina

  omg dit is geweldig! De boeken heb ik in het Nederlands dus ik wacht tot de novella’s ook in het Nederlands uitkomen, anders passen ze niet bij mn andere boeken!
  Ik kan niks vinden over de releasedatum in het Nederlands maar die zullen ook wel ergens verder in 2015 zijn denk ik?

  • Het is inderdaad nog niet bekend wanneer hij in het Nederlands uitkomt, maar ik denk dat het ongeveer een half jaar tot uiterlijk een jaar na de Amerikaanse release in het Nederlands zal verschijnen.