Categorieën: Boeken, Unboxing / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Unboxing | Celebrate Books – Sarah J. Maas Special (Engels)

Celebrate Books - Sarah J. Maas Special

Dat ik groot fan ben van de Hof van Doorns en Rozen-serie hebben jullie vast wel gemerkt toen jullie mijn recensies van Hof van Doorns en Rozen en Hof van Mist en Woede lazen. Ik was dan ook extatisch toen ik hoorde dat er een Sarah J. Maas special uitgebracht zou worden door Celebrate Books. Ik kocht zowel de Engelse als de Nederlandse box vanwege de zin “De inhoud van de Engelse en Nederlandse box zullen onderling iets verschillen, maar natuurlijk zorgen we ervoor dat elke editie evenveel goodies krijgt!” De dubbele items zou ik vast niet erg vinden, immers, je kunt nooit teveel Sarah J. Maas goodies hebben. Dinsdag 2 mei was het zover en kon ik na mijn werk de box eindelijk openen! Hierbij de unboxing van de Sarah J. Maas Special (Engels). Mocht je zelf de Nederlandse box hebben besteld, stop dan NU met lezen!

Quote Card

Quotekaart Sarah J. Maas

Celebrate Books – Because of health issues Sarah J. Maas wasn’t able to sign the quote card, but we have placed a digital autograph on the card as substitute. We hope you like it!

Mijn mening  – Ik ben altijd blij met een nieuwe quotekaart. En hoewel deze misschien niet “echt” gesigneerd is, vind ik een digitale handtekening een fijne oplossing. Het is beter dan helemaal niet gesigneerd toch? Zo heb je toch een stukje Sarah J. Maas!

A Court of Wings and Ruin – Sarah J. Maas

Sarah J. Maas - A Court of Wings and Ruin

Celebrate Books – You already knew whick book we would include in this box: the thrilling final installment of the A Court of Thorns and Roses-series A Court of Wings and Ruin published by Bloomsbury. Finally we will know what happened with Feyre and Rhysand after Feyre joined the horrible Tamlin again. Sarah J. Maas has announced that there are more books coming that take place in this magical world. Some novellas and more books are planned. Who knows, maybe another Sarah J. Maas Special when the time comes? 🙂

Mijn mening – Aaaaaaaaaaah! Hij is er! Ik ben zo gelukkig nu! Ik heb hem geaaid, geknuffeld en lekker aan het genieten van het verhaal.

Tote bag

Tote bag The Night Court

Celebrate Books – Zon en Maan has made the Night court image on the tote bag. We are totally in love with this item. From now on you have a little Rhysand with you everywhere you go.

Mijn mening – Wat ik zo leuk vind aan Celebrate Books is dat ze niet van die standaard tote bags maken. Deze is namelijk felblauw. Een prachtige kleur en hij past heel goed bij de cover van Hof van Mist en Woede. Daarnaast is de afbeelding uiteraard van The Night Court! <3

Ribbon bookmark

Ribbon bookmark A Court of Mist and Fury

Celebrate Books – Danielle Robinson of Bookworm Candles & Crafts from England made the ribbon bookmark. You can use this bookmark while reading the A Court of Wings and Ruin.

Mijn mening – Ik twijfelde eigenlijk wat het was. Ik probeerde het om te doen als armband, maar er was geen sluiting. Uiteindelijk las ik op het kaartje dat het een boekenlegger is. Nu ik dit typ besef ik dat de overheersende kleur blauw is in de box, in plaats van het groen van A Court of Wings and Ruin. Maar hé, we zitten vast allemaal nog in de wolken dankzij Rhysand en Hof van Mist en Woede, haha.

Sticker and mirror

Sticker and mirror Rhysand and Feyre

Celebrate Books – Charlotte of Cccrystalclear from Norway made two illustrations for us. One is on the sticker and the other one is used for the mirror. Do you remember these sexy moments in the last books? We do and we loved it!

Mijn mening – De afbeelding op de sticker stond ook al op een kaart in de Arty Party box, dus dat is een beetje jammer. Het was misschien leuker geweest als de kaart dan niet in de Arty Party box had gezeten, maar alleen in deze Sarah J. Maas special. De afbeelding vind ik wel erg mooi, maar dat zei ik ook al in mijn unboxing van vorige maand. De afbeelding op het spiegeltje vind ik iets minder. Ik vind de lijnen wat te strak dus het is niet helemaal mijn ding. Daarnaast heb ik al in mijn unboxing van de Read Like a Royal box en de FairyLoot Myths and Monsters box benadrukt dat ik dit soort spiegeltjes niet zo handig vind. Ik had dan liever een button. Maar ik heb hem inmiddels wel bij de boeken in de kast gezet.

Exclusive items

ACOWAR poster Throne of Glass pencils

Celebrate Books – This box also includes two exclusive items from Bloomsbury: a poster and a coloured pencil.

Mijn mening – Erg leuk zo’n poster! De potloden horen bij de Throne of Glass serie. Ik denk dat ik deze uiteindelijk ga gebruiken voor het Throne of Glass coloring book. Jammer dat bij het ene potlood de tekst half mist, maar ik zag dat de meesten dit hebben, dus dat zal aan de maker van de potloden liggen. Daarnaast vond ik ook nog een andere soort boekenlegger in de box ter promotie van de Nederlandse versie van de Throne of Glass serie, en een leuke quote op de achterkant.

Conclusie

Celebrate Books - Sarah J. Maas Special

En toen was de doos leeg. Ik zal heel eerlijk zijn en aangeven dat ik er in eerste instantie iets meer van had verwacht. Meerderen hebben dit laten merken, echter vind ik vele reacties die Celebrate Books hierover heeft gekregen een beetje overdreven en ronduit niet netjes. Ik snap dat velen waarschijnlijk een grote volle box vol exclusieve items hadden verwacht dankzij het woord “special” en door wat we in vorige boxen hebben mogen ontvangen (die leken voller, mede dankzij extraatjes, die hier niet in zitten omdat ze alleen items in de box wilden stoppen die te maken hadden met Sarah J. Maas). De verwachten waren dus extreem hoog. Maar om meteen zo negatief te doen over Celebrate Books vind ik onzin. Je hebt nu bijvoorbeeld wel een zeer exclusieve Night Court totebag (mijn favo item uit de box – naast het boek)!

Celebrate Books heeft al een jaar lang geweldige boxen gemaakt (en is voor deze special zelfs buiten het budget gegaan). De mensen achter Celebrate Books zijn geweldig omdat ze de boekenbox naar Nederland hebben gehaald en ons het afgelopen jaar non-stop hebben voorzien van geweldige boxen met geweldige items en vele extraatjes. Dus geef ze even wat liefde, oké?

Heb jij de Sarah J. Maas special ook ontvangen?

Deze post is al 2089 keer gelezen


Geef een reactie

2 responses to “Unboxing | Celebrate Books – Sarah J. Maas Special (Engels)

  1. Miriam

    Aan de ene kant wil ik benadrukken dat ik CB supertof vind en dat ik met plezier hun boxen koop. Aan de andere kant vind ik ook dat mensen (natuurlijk met respect voor de ontvanger!!) kritiek moet kunnen leveren op de boxen. Er wordt nl best boos gereageerd op n opmerking over meer gebruiksitems in een box. Alhoewel de items in de Sarah maas box prachtig zijn, had ik meer items verwacht die nog niet in een eerdere box gezeten hebben. Daarnaast merk ik dat CB steeds vaker dubbele items in boxen stoppen, waarbij ik ga bedenken of het wel handig is om alle boxen te willen bestellen. Ook vind ik het jammer dat er zoveel unboxings van de Sarah Maas box op facebook staan, terwijl nog zoveel mensen de NL box moeten krijgen. Nee, CB spoilert zelf idd niet maar dit lokt wel reacties met spoilers uit. Bij andere boxen wordt vaak 1 video gedeeld, waarom bij de Sarah Maas opeens drie (of meer inmiddels?). Ik vind het gewoon niet zo handig gedaan. Ik heb daarom de komende twee boxen niet besteld (ook wegens een boxenoverschot). Begrijp me niet verkeerd, bovenstaande is maar een mening en is niet bedoeld om CB af te kraken. Ik wacht iig weer af wat de NL juni box gaat zijn.

    • Uiteraard vind ik ook dat mensen kritiek mogen geven, dat is ook iets dat ikzelf doe en wil doen om geloofwaardig te blijven (je kunt nou eenmaal niet alles leuk vinden). Maar ik vind sommige reacties gewoon écht niet kunnen, want zoals je zelf ook zegt “met respect voor de ontvanger”. Helaas vind ik dat het stukje ‘respect’ in meerdere reacties naar Celebrate Books ter zijde is gegooid. Ikzelf ben voorstander van opbouwende kritiek en dat miste ik helaas bij vele reacties. Ikzelf had ook meer verwacht van de box en hierover heb ik ook met Celebrate Books gesproken. Als je het gewoon netjes uitlegt dan pakken ze je feedback met liefde op. Sommigen vergeten gewoon dat achter een product gewone mensen zitten die hard hun best doen om iedereen blij te maken. Vandaar dat ik toch even wat liefde naar Celebrate Books wilde sturen.