Categorieën: Boeken / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Unboxing | So Many Pages – Januari 2022

So Many Pages

Kortgeleden ontving ik een heel leuk mailtje van So Many Pages waarin gevraagd werd of ik een box zou willen ontvangen voor een eerlijk artikel. Ik ben gek op boekenboxen, maar helaas heb ik mijn Fairyloot en Illumicrate abonnementen al een tijd geleden stopgezet. Niet alleen omdat het te duur werd, maar ook omdat er veel herhaling in items was. Nederlandse boxen kwamen en gingen, maar geen is een erg lang leven gegund. Des te leuker vind ik het om deze boekenbox, die inmiddels al een jaar bestaat, te mogen reviewen.

Over So Many Pages

So Many Pages

So Many Pages is een maandelijke boekenbox met young adult boeken van Nederlandse en Vlaamse auteurs. Hiermee hebben ze dus een specifieke doelgroep. Dit vind je in de boekenbox (€29,99 excl. verzending):

  • Elke maand een gesigneerd young adult boek
  • Minstens vijf leuke goodies
  • Een exclusieve art-print van het boek
  • Een begeleidende brief van de auteur.

Je kunt de box op elk moment opzeggen. Ook kan je kiezen voor een abonnement zonder de goodies; je ontvangt dan het gesigneerde boek, de begeleidende brief en de exclusieve art-print (€19,99 excl. verzending).

Daarnaast is So Many Pages ook een verkooppunt voor (limited edition) young adult boeken (zowel Engelse boeken, vertaalde boeken, en origineel Nederlandse/Vlaamse boeken).

Let’s go!

Heb je alle informatie tot je genomen? Dan gaan we nu over op het echte werk: de unboxing!

Het boek

So Many Pages
So Many Pages

So Many Pages | Latoya heeft, naast een prachtig gesigneerd boek, ook een tekst voor je geschreven samen met een zelfgemaakte artprint!

Jessica | Deze auteur kende ik nog niet. Dat is op zich ook niet gek, want wanneer ik origineel Nederlands werk lees, dan zijn dat vaak romans of feelgood en geen young adult boeken.

Zo te lezen in de flaptekst is Nooit Gedacht geïnspireerd door de verhalen van Peter Pan en Wendy, maar is vervolgens een sprong naar de toekomst genomen. Ik ben heel benieuwd wat ik van dit boek ga vinden.

De stijl van het artwork trekt mij helaas niet, maar ik vind het wel altijd leuk wanneer er een persoonlijke notitie van de schrijver bij zit. Zo krijg je een korte blik op de persoon achter het boek.

Mijn wereld vol boeken

So Many Pages
So Many Pages

So Many Pages | Rieneke (Speulman, @mijnwereldvolboeken) heeft voor ons een prachtige SMP-Editie van ‘Mijn wereld vol boeken’ gemaakt, zodat jij in 2022 goed van start kunt met je leesavontuur!

Jessica | Hoewel ik eigenlijk alleen Goodreads gebruik voor het bijhouden van mijn gelezen boeken, vind ik dit wel een erg mooi boekje. De papierkwaliteit is goed. Het is mooi stevig papier. Wie weet ga ik het wel gebruiken om steekwoorden te noteren voor mijn recensies.

Boekenleggers

So Many Pages
So Many Pages

So Many Pages | Dyonne (@Blueillusionart)heeft twee prachtige boekenleggers voor je gemaakt.

Jessica | Wauw, deze boekenleggers vind ik echt heel erg mooi! Artwork is altijd lastig in boxen, gezien het maar net is of de stijl je aanspreekt. Gelukkig vind ik de stijl waarin deze personages zijn neergezet erg mooi. Ook zijn deze boekenleggers mooi stevig en zullen dus niet snel scheuren.

Washitape en Coaster

So Many Pages

So Many Pages | Daarnaast bedanken we WowGoods voor de Washitape en Bow & Hummingbird voor het coaster-kompas!

Jessica | Ook vind ik washitape en een onderzetter in deze box. Zelf gebruik ik nooit washitape, en de opdruk spreekt mij ook niet direct aan, maar wie weet kan ik het alsnog gebruiken om ingepakte cadeautjes iets extra’s te geven. De onderzetter vind ik leuk bedacht. Al had voor mijn gevoel de afwerking van het hout beter gekund. Daarnaast ben ik niet het type persoon dat van één item veel verschillende wil. Deze onderzetter zal dan ook niet bij mijn onderzetters komen te liggen. In dit geval had ik het dus leuker gevonden als het direct een set onderzetters was geweest. Wel zou je hem natuurlijk in de kast neer kunnen zetten.

Kaarten

So Many Pages

So Many Pages | De kaartjes komen uit eigen hand.

Jessica | Leuk dat ze deze kaartjes erbij hebben gedaan, maar voor mij persoonlijk hebben dit soort kaartjes niet zoveel waarde. Als er één ding is dat ik in mijn leven teveel heb ontvangen via boekenboxen, dan zijn het kaartjes en artprints. Dit was misschien anders geweest als ik dit soort boxen als tiener had ontvangen en mijn muren nog volplakte. Maar bij de volwassene Jessica komen ze vaak op een stapel met andere kaartjes en artprints.

Superhelden poster / Donatie

So Many Pages

So Many Pages | Als allerlaatste staat de superheldenposter symbool voor de donatie uit jullie naam aan het Prinses Maxima Centrum (kinderziekenhuis gespecialiseerd in oncologie).

Jessica | Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet goed weet wat bedoeld wordt met het superheldenposter symbool. Ik vermoed dat het dit kaartje met een hartje is? Verder vind ik als verrassing nog drie chocolaatjes. Zelf vond ik ze helaas niet lekker, maar mij vriend heeft ze lekker opgesmikkeld.

Conclusie

So Many Pages

Laat ik beginnen met dat ik het heel leuk vind dat er nog boekenboxen bestaan. So Many Pages richt zich daarbinnen specifiek op de markt voor Nederlandstalige en Vlaamse boeken. Hier is in mijn ogen zeker markt voor. Dit merk je wel in de Young Adult facebook groepen, waar veel fans van deze boeken samenkomen. Mijn favoriete item uit deze box zijn de boekenleggers. Van de overige items, naast het boek natuurlijk, weet ik nog niet zeker of ik ze zal gaan gebruiken.

Zelf denk ik dat ik niet snel een abonnement op So Many Pages zal nemen, mede ook doordat ik weinig origineel Nederlandstalig lees. Daarbij kost het boek zelf €18,99, in dit specifieke geval. Voor één euro meer ontvang je het boek, gesigneerd en met begeleidende brief van de auteur en artprint. Vervolgens betaal je nog €10,- voor de andere items in de box. Voor mij waren de items in de box niet speciaal genoeg om dit geld er voor neer te tellen. Ik zou dan eerder kiezen voor de book only variant.

Dit zal echter per persoon verschillen. Wanneer het items waren geweest die mij meer hadden aangesproken dan had ik er natuurlijk heel anders over gedacht. Gezien dit pas mijn eerste box is, kan ik niet goed oordelen of deze box écht niet bij mij past, of toevallig alleen deze ene. Daarbij moet je er ook bij stilstaan dat een Nederlandse box een veel kleinere oplage kent dan de grotere internationale boxen en daarom eigenlijk ook niet goed met elkaar vergeleken kunnen worden. Dat de box niet helemaal een match is met mij, betekent niet dat dit geen match zal zijn met anderen. Want zoals ik al zei weet ik uit ervaring dat het publiek er voor deze box zeker is (en daarom bestaan ze natuurlijk ook al ruim een jaar). Misschien dat ik wel gebruik ga maken van de andere diensten op hun website. Gefeliciteerd met jullie jubileum So Many Pages en bedankt dat ik deze box mocht reviewen!

Ken jij So Many Pages al? Wat vind jij van deze box?

Deze post is al 1140 keer gelezen


Geef een reactie

One response to “Unboxing | So Many Pages – Januari 2022

  1. Ah wauw wat een super leuke box is dit. Ik vond het ook altijd leuk om dit soorten boxen te kopen en uit te pakken. Maar inderdaad gestopt om dezelfde reden als jij! Deze ziet er goed uit!