Categorieën: Wie is de Mol? / Tags: , , , ,

Geschreven door Jessica

Wie is de Mol? De eerste kandidaat + startdatum bekend!

Wie is de Mol kandidaten

OMG! Hier zat ik al met smart op te wachten: het Wie is de Mol? voorbereidingsproces kan weer beginnen! Zijn jullie ook zo gek op Wie is de Mol? Ik kijk er elk jaar weer naar uit en het is absoluut mijn meest favoriete reality/spel programma.

Gisteren zag ik op de Facebookpagina van Wie is de Mol? voorbij komen dat de eerste kandidaat zich bekend mocht maken door middel van een filmpje.

Hij kwam mij wel bekend voor, maar een belletje rinkelde er bij mij nog niet. Toen ik vervolgens verder klikte kwam ik erachter dat Rik van de Westelaken presentator is van het NOS journaal. Natuurlijk! Daar herken ik hem van. Ik kijk het NOS journaal vrijwel nooit, maar zap er wel eens voorbij dus vandaar dat hij mij wel bekend voor kwam. Hij heeft het lang geheim weten te houden, maar een collega kwam gevaarlijk dichtbij, Rik schreef er een blog over.

Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? start op 1 januari 2015 en ik ben echt ontzettend benieuwd naar de rest van de kandidaten. Volgende maand komt ook het nieuwe molboekje uit waar ik met smart op zit te wachten, dus voor die tijd zullen ze neem ik aan alle kandidaten bekend hebben gemaakt.

Zodra er weer een kandidaat bekend is laat ik het jullie weten en vanaf 1 januari kun je mijn vermoedens hier elke week lezen!

Kijken jullie ook uit naar het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? Van wie hopen jullie heel erg dat diegene meedoet dit seizoen?

Deze post is al 1803 keer gelezen


Geef een reactie

10 responses to “Wie is de Mol? De eerste kandidaat + startdatum bekend!

  1. Jaaa, ik had het ook gezien en meteen gedeeld op mijn blog! Ik wil zo graag weten wáár alles dit jaar plaats gaat vinden (correctie: eigenlijk al plaats heeft gevonden!).

    • Één van de weinige TV programma’s die ik ALTIJD terugkijk in het geval dat ik het niet kan zien als het uitgezonden wordt.
      Ben ook heel benieuwd naar de rest van de kandidaten!