Categorieën: Wie is de Mol? / Tags: , , , , , , ,

Geschreven door Jessica

Wie is de Mol? | Het bekend maken van de kandidaten gaat door

Wie is de Mol kandidaten

Ik vind het jammer. Al 5 kandidaten bekend en ik ben heel enthousiast over slechts 1 omdat ik 2 anderen amper tot niet ken en 2 helemaal niet… Laten we hopen dat deze kandidaten echt geweldige mensen blijken te zijn zodat wederom een top Wie is de Mol? seizoen verwacht kan worden – ook al twijfel ik daar eigenlijk ook weer niet echt aan.

Maar back to business. Wie is die vijfde kandidaat eigenlijk? Het is een man, en hij komt uit Nijmegen. Hij maakte zichzelf vanavond bekend met dit filmpje:

Jawel, het is Pieter Derks. Ikzelf ken hem niet, maar dit is wat ik inmiddels van hem weet: Pieter Derks kun je kennen van De Wereld Draait Door en was regelmatig als gast te zien in programma’s als Mag ik u kussen? en In goed gezelschap. Hij heeft 2 jaar lang langs Nederlandse theaters getourd met Van Nature, en in 2014 en 2015 tourt hij door het land met zijn voorstelling Zo goed als nieuw.

In de komende ±20 dagen worden de overige kandidaten bekend gemaakt. Ik ben benieuwd of er nog een paar tussen zitten waar ik superenthousiast van wordt, net als die keer dat ik erachter kwam dat Kees Tol mee ging doen! 🙂

Over welke van de 5 kandidaten van dit seizoen van Wie is de Mol? ben jij enthousiast?

Deze post is al 1247 keer gelezen


Geef een reactie