Categorieën: Films / Tags: , ,

Geschreven door Jessica

Movie Bingo 2018 | Heb ik de kaart vol gekregen? + Nieuws

Movie Bingo 2018 update

Dag lieve filmliefhebbers. Ik wil deze update beginnen met een nieuwtje, dat sommigen van jullie ben ik bang niet leuk gaan vinden. Ik heb namelijk besloten om dit jaar geen Movie Bingo kaart te maken. Door alle drukte op het werk, en het feit dat ik de afgelopen drie weken af en aan ziek ben geweest lukt het mij simpelweg niet om hier tijd voor vrij te maken. Ik vind het echter superleuk dat jullie er zo enthousiast over waren, en wil jullie dan ook bedanken voor het meedoen. In 2019 zal er door mij dus geen bingokaart gemaakt worden, maar wie weet komt de Movie Bingo in 2020 gewoon weer terug! Laten we nu eerst eens kijken naar mijn bingokaart van 2018. Na de laatste update had ik nog vier vakjes open. Heb ik hem vol gekregen?

Sterren

Zwaar Verliefd! - StillEen film die je de slappe lach gaf

Ik dacht even dat ik deze niet had gehaald, totdat ik bedacht dat ik in oktober Zwaar Verliefd! had gezien! Ik heb werkelijk heerlijk kunnen lachen bij deze film over Isa. Lees zeker ook even de boeken, want die zijn óók hilarisch. Naast hilarisch bevat het boek en de film overigens een prachtige boodschap. Je bent mooi zoals je bent, en houd van jezelf.

Een film met een personage met jouw naam

Oké, ik kan mij wer-ke-lijk niet voorstellen dat ik geen enkele film heb gezien waar een personage Jessica heet. Daar is mijn naam te standaard voor. Toch heb ik het niet bewust meegekregen. Zal ik hem stiekem gewoon half afstrepen?

KerstbalEen kerstfilm

Jaaaaaaa! Natúúrlijk heb ik een kerstfilm gezien! Meerdere zelfs. Ik keek A Prince for Christmas: The Royal Wedding en The Christmas Chronicles. Ook heb ik op tv bij mijn schoonouders nog een kerstfilm gezien; ik weet echter én de titel niet, én we hadden de eerste drie kwartier gemist. Dus die tel ik niet mee. Maakt ook niet uit, want ik heb er alsnog twee gezien.

Sterren

Movie Bingo 2018 - Update 4

Conclusie

Officieel heb ik de Movie Bingo niet gehaald. Eén van de vakjes waarvan ik dacht dat die supermakkelijk zou zijn, heb ik niet gehaald. Een film met een personage met jouw naam. Onwerkelijk, haha. Maar so be it. Ik heb dit jaar vele leuke films gezien en daar ga ik in 2019 lekker mee door. Helaas stop ik in elk geval tijdelijk met de Movie Bingo. Maar wie weet organiseer ik zodra ik het weer wat rustiger heb, wel iets anders leuks.

Heb jij alle vakjes kunnen afstrepen?

Deze post is al 2869 keer gelezen


Geef een reactie

2 responses to “Movie Bingo 2018 | Heb ik de kaart vol gekregen? + Nieuws