Categorieën: Films / Tags:

Geschreven door Jessica

De Liebster Award | Deel 4

De Liebster Award

Aan alles komt een eind en zo ook aan in totaal vier weken lang elke week elf vragen beantwoorden die aan mij zijn gesteld door bloggers die mij hebben genomineerd voor de Liebster Award. Waarvoor nogmaals dank! De afgelopen weken beantwoorde ik de vragen van Annabel, Ilse, Ellis en vandaag beantwoord ik de vragen van Katja. Allen hebben ze zulke leuke vragen bedacht, en ik vond het erg leuk om ze te beantwoorden en jullie wat meer over mijzelf te vertellen. Ook de vragen van Katja vond ik erg leuk om te beantwoorden. Lees je mee?

1. Wat is je leukste jeugdherinnering?

Wauw, mijn leukste jeugdherinnering… Meteen een moeilijke vraag! Er is niet echt één herinnering de leukste, want ik heb heel veel mooie herinneringen aan mijn jeugd. Shoppen met mijn moeder (wat we overigens nog steeds wel doen). Naar de Lord of the Ring films in de bioscoop samen met mijn vader. Of een hele dag lang Bring it on op de tv aanzetten met mijn broertje en telkens als de film afgelopen was de videoband terugspoelen en opnieuw aanzetten. Maar ook heb ik vroeger zo enorm genoten van de spelletjesmiddag op zondag met chips en andere hapjes op tafel. De leukste jeugdherinneringen zijn denk ik een combinatie van mijn familie en gezelligheid. Ik heb nog veel meer leuke jeugdherinneringen, want een prijsvraag winnen waardoor ik naar een optreden van Di-Rect – toen het nog echt Di-Rect was, je weet wel, met Tim aan het roer – mocht in Amsterdam in een intieme setting was ook wel erg gaaf.

2. Welk boek heeft het meeste impact op je gehad?

Ik denk dat ik de Twilight serie en The Hunger Games serie hier noem, omdat dat de boeken zijn waardoor ik weer aan het lezen geslagen ben en erachter kwam hoezeer ik het lezen van een goed boek dat je helemaal opslokt gemist had.

3. Wat is de mooiste reis die je ooit hebt gemaakt?

TopSet Hotel Cyprus

Mijn reis naar Cyprus! Het was de eerste vakantie van mij en mijn vriend met z’n tweetjes en dankzij mijn stage had ik wat geld op kunnen sparen waardoor we ook echt leuke dingen konden gaan doen. We hadden een koopje, want we konden twee weken lang voor de prijs waar je bij de meeste vakanties maar één week voor krijgt en hadden echt een hele mooie kamer met een balkon en een trap die je naar een hogere verdieping leidde waar het bed stond en nog een balkonnetje. Er was geen keuken – wel een koelkastje – maar uit eten gaan was helemaal niet zo duur. Ook hebben we in totaal drie excursies gedaan waar lunch en/of diner bij inzat. Ook vervoer was supermakkelijk en goedkoop. We zaten dan ook in het Turkse deel van Cyprus. Ik was daar erg blij mee, want alles was veel minder commercieel en een stuk goedkoper. Na twee weken baalde ik dat we weer naar huis moesten want het begon echt als een tweede thuis te voelen. Heerlijk! Hier denk ik nog vaak met veel plezier aan terug.

4. Wat vind jij het leukste aan bloggen?

Ik vind het leuk omdat ik lekker kan schrijven over dingen die mij interesseren. Daarnaast vind ik het helemaal geweldig dat jullie het leuk vinden om mijn artikelen en recensies te lezen en lieve reacties achter laten! Zo lief! En ook de contacten die ik heb met lezers en andere bloggers is geweldig. Ik heb mensen leren kennen met wie ik mijn interesses kan delen en dat is echt ontzettend fijn.

5. Met welk fictief personage zou jij op een onbewoond eiland willen stranden (en waarom?)

Doe mij maar Stiles Stilinski uit Teen Wolf. Sexy én grappig! Dan vermaak ik mij wel, haha.

Stiles Stilinski

6. Wat maakt jou echt gelukkig?

Ik wordt eigenlijk meestal gelukkig van kleine dingen. Zo kreeg ik laatst bijvoorbeeld van Storm Chaser Linda het compliment dat ik mooie foto’s maak. Dan word ik helemaal warm van binnen en word ik verlegen. Een collega die vertelt dat het allemaal zo goed loopt sinds ik er werk, iemand die mij verrast met een bosje bloemen, of bijvoorbeeld wanneer blijkt dat iemand iets heeft onthouden van wat ik heb verteld. Allemaal kleine, maar zeer fijne dingen.

7. Hoe ziet jouw ideale dag eruit?

Nou ik ben dan in elk geval vrij en hoef niet te werken. Ik heb op mijn ideale dag zeeën van tijd om zowel te werken aan mijn blog, series en films te kijken en ook nog tijd om een boek te lezen. Zoals je merkt kom ik over het algemeen vooral tijd tekort in een dag om alles te doen wat ik zou willen doen, dus mijn ideale dag bevat vooral meer tijd. O, en zon! Het maakt niet uit of ik binnen of buiten zit, maar de dag moet gewoon zonnig zijn, want dat heeft effect op mijn humeur. Als de zon schijnt ben ik zomaar een stuk vrolijker haha.

De Nationale Tweelingtest

8. Wat zijn jouw reisplannen voor 2015?

Ik heb nog geen reisplannen! Ik zou erg graag naar Amerika willen, maar daar moeten we nog even wat langer voor sparen, want als ik daar ben dan wil ik er ook goed en zonder zorgen van kunnen genieten en er een paar weken kunnen zijn. Vorig jaar kon ik door de operatie helaas niet op vakantie en ik merk dat ik dat echt heb gemist, dus op vakantie gaan we dit jaar sowieso. Ik wil het liefst weer naar Frankrijk en/of Italië (in 2013 zijn we met de auto en een tent op vakantie geweest door Frankrijk en Italië en kwamen we op de terugweg door Oosterijk en Duitsland). Sowieso wil ik graag een vakantie waar het lekker warm en zonnig is en waar je een mooie gekleurde natuur hebt (alleen maar groen en heuvels vind ik namelijk vrij saai).

9. Waar ben jij het meest trots op?

Bij de vragen van Annabel kreeg ik al de vraag wanneer ik het meest trots was op mijzelf, dus ik ga in dit geval de vraag anders interpreteren. Ik ga namelijk niet iets over mijzelf noemen. Ik ben namelijk ook trots op dingen die niks met mij te maken hebben. Supertrots ben ik namelijk op mijn lieve broertje. Een jongen waar ik vroeger enorm veel ruzie mee heb gehad, maar ook een hele goede band mee heb en die ik altijd instinctief wil beschermen en dit vroeger ook vaak heb gedaan. Mijn broertje is vroeger gepest, was best verlegen en heeft het ook niet altijd makkelijk (gehad) dankzij zijn homoseksualiteit. Inmiddels studeert hij aan de universiteit, woont hij op kamers, heeft hij heel veel vrienden, doet hij vaak hele leuke dingen en heeft hij zelfs een zomercursus Noors gedaan in Noorwegen. Hij geniet van het leven en haalt ook nog eens verrekte hoge cijfers. Als ik trots op iemand ben, dan is dat zeker mijn broertje.

10. Wat is jouw dierbaarste herinnering?

Bios

Hierbij val ik terug op vraag één, want mijn meest dierbare herinneringen komen veelal uit mijn jeugd en hebben te maken met mijn familie. Zo herinner ik mij nog steeds die keer dat ik met mijn vader naar de late voorstelling van het laatste deel van de Lord of the Rings trilogie gingen en hij in de pauze als verrassing een Mars voor mij kocht. Zo lief vond ik dat! Wederom zijn het dus weer die kleine dingen en kleine momenten die het belangrijkst en meest dierbaar voor mij zijn.

11. Wat is jouw grootste droom?

Ik wil supergraag nog eens naar Los Angeles. Dat is zeg maar al mijn droom sinds ik een klein meisje was. Waarom? Omdat ik vroeger graag actrice wilde worden en ergens had gelezen dat als je het wilde maken in Amerika je het beste audities kon gaan doen in Los Angeles. Ik heb het zelfs verwerkt in een verhaal dat ik schreef in 2012 en heb onder andere google maps street view gebruikt om te kijken hoe het eruit zag, waardoor ik alleen maar meer verliefd werd op de stad. Voor een langere tijd daarheen gaan zou echt a dream come true zijn.

Nogmaals wil ik alle vier dames bedanken voor hun nominaties. Ikzelf zal niemand taggen omdat inmiddels bijna iedereen volgens mij al wel een keer genomineerd is. Ik hoop dat jullie het ook leuk vonden om mij alle 44 vragen te zien beantwoorden en wat meer over mij te weten te komen.

Met welk fictief personage zou jij wel op een onbewoond eiland willen stranden?

Deze post is al 1518 keer gelezen


Geef een reactie

5 responses to “De Liebster Award | Deel 4

  1. Eigenlijk is het opmerkelijk hoe vaak het de kleinste dingen zijn die je het meest gelukkig kunnen maken. Leuk om jouw antwoorden te kunnen lezen. Dankzij dit soort tags leer je je collega-blogsters steeds beter kennen.