Categorieën: Films / Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Geschreven door Jessica

Mini-recensies #9 | Peter Rabbit & Game Over, Man

Mini-recensies - Peter Rabbit - Game Over Man

Regelmatig zal je op Reviews & Roses de rubriek mini-recensies tegenkomen. Hierin bespreek ik telkens twee films die ik heb bekeken, waarvan ik geen uitgebreide recensie heb geschreven. Maar gezien ik het leuk vind om wel elke film kort te bespreken, schrijf ik deze mini-recensies. Vandaag vind je in deze rubriek mijn besprekingen van de films Peter Rabbit (2018) en Game Over, Man (2018).

Peter Rabbit

Peter Rabbit poster

Titel: Peter Rabbit
Releasedatum: 28 maart 2018 (NL)
Regisseur: Will Gluck
Cast: Domhnall Gleeson, Rose Byrne
Met stemmen van: James Corden, Margot Robbie, Elizabeth Debicki, Daisy Ridley, Colin Moody, Ewen Leslie, Sia, Christian Gazal
Tagline: Born to be wild.
Genre: Animatie | Avontuur | Komedie | Familie | Fantasy
Kijkwijzer: 6+ (Geweld)

SterrenSterrenSterrenSterrenHalve sterren

Moderne verfilming van de kinderverhalen van Beatrix Potter. Het verhaal volgt een jong, opstandig konijn, Peter Rabbit genaamd, en de rivaliteit met zijn norse buurman Mr. MacGregor. Die rivaliteit is ontstaan wanneer Peter op zoek is naar een feestmaal van groentes in de moestuin van Mr. Macgregor, terwijl deze zijn tuin vrij van konijnen probeert te houden.

Mini-recensie | Ik ben sinds enkele jaren fan van animatiefilms. Dus natuurlijk trok ook Peter Rabbit mij. Alleen al de trailer vond ik hilarisch. En dit was de gehele film uiteindelijk ook. Heerlijke humor voor zowel kind als volwassene. James Corden is sowieso een geweldige vent, en dit zie je ook terug in zijn personage Peter Rabbit. De haan en het hert zorgden voor hilariteit, maar alle dieren zijn geweldig en ook Rose Byrne en Domhnall Gleeson zijn sterk. De CGI is fantastisch en komt geloofwaardig over. De film heeft een mooi verhaal en is absoluut onderhoudend. Ik raad deze film een ieder aan die zin heeft om een leuke film te kijken.

Koop bij bol.com RR

Sterren

Game Over, Man!

Game Over, ManTitel: Game Over, Man!
Releasedatum: 23 maart 2018 (NL)
Regisseur: Kyle Newacheck
Cast: Adam Devine, Anders Holm, Blake Anderson
Tagline: Some heroes are born. Others are maids.
Genre: ActieKomedie
Kijkwijzer: 16+ (Geweld, Seks, Grof taalgebruik, Drugs- en/of alcoholgebruik)

SterrenHalve sterren

Drie jeugdvrienden met als droom om gameontwikkelaars te worden, werken als nietszeggende schoonmakers in een hotel in Los Angeles. Wanneer een flamboyante miljardair in het hotel verblijft, lukt het de drie vrienden bijna om de financiering van hun videogame rond te krijgen, maar hun weldoener wordt gegijzeld door terroristen. Het is aan hen om deze te redden, zodat ze hun droom kunnen verwezenlijken.

Mini-recensie | Ik dacht dat dit een leuke komedie zou zijn. Maar ik kan er kort over zijn: wauw, wat is dit een slechte film. xD Er zitten wel grappige stukken in, maar deze film is flauw, puberaal en richt zicht echt véél te veel op niet geslaagde seksgrappen, en absurde gebeurtenissen. Mocht je daar van houden, dan is dit echt iets voor jou, maar anders… dan kun je deze film gerust overslaan en heb je niks gemist. Absurde gebeurtenissen kunnen erg leuk zijn, maar ze zijn voor mij gewoon niet geslaagd. Geef mij dan liever een film als The Hangover, welke wel absurd én geslaagd is. Daar zit ten minste nog een verhaal in.

Bekijk op Netflix

Wat vind jij van deze films?

Deze post is al 1004 keer gelezen


Geef een reactie