Movie Bingo 2018 | Update #2

Movie Bingo 2018 update

Er is weer een kwartaal voorbij, dus het is tijd voor een tussenstand van de Movie Bingo 2018! Zoals ik jullie begin februari al vertelde komen er vanaf dit jaar aparte updates voor de Movie Bingo 2018. Voorheen combineerde ik dit altijd met een hele lijst mini-recensies. Maar deze mini-recensies vind je nu met regelmaat op vrijdagen, en bespreek ik per keer twee films. Ik keek in het tweede kwartaal minder films dan in het eerste kwartaal, maar ik kan ongetwijfeld wel iets wegstrepen (hoop ik). Laten we even gaan kijken.

Sterren

Avengers Infinity War stillEen superheldenfilm

Van de films die ik afgelopen kwartaal heb gezien is er uiteraard één film die perfect bij dit bingovakje past: Avengers: Infinity War. Het is ook niet zomaar een superheldenfilm, maar één met heel heel héél véél superhelden. Het kan dus niet toepasselijker zijn dan dit. Daarnaast was dit trouwens ook een fantastische film waar je mond van openvalt. Gaat dat zien mensen!

Een film die jou enorm verraste

De film The Guernsey Literary Society leek mij vooraf wel leuk en echt iets voor mij en mijn moeder. Maar ik had niet verwacht dat de film zó goed zou zijn.

Ocean's 8 still Een film met opvallend productplacement

Ik vergeet telkens te letten op opvallend productplacement als ik een film kijk, dus toen ik begon aan dit overzicht kon ik mij geen film herinneren die ik hiervoor kon gebruiken. Maar toen keek ik Ocean’s 8. En daar waren zóveel producten die overduidelijk in beeld werden gebracht… Dat ik deze film gewoon wel móést gebruiken voor dit vakje haha. De producten (waaronder ook mensen en merken gezien kunnen worden) die daar opvallend in beeld werden gebracht zijn niet op één hand te tellen.

Sterren

Movie Challenge 2018 - Update 2

Sterren

Conclusie

Tjah, ik heb weinig films gekeken dit kwartaal. Wat als resultaat heeft dat ik ook weinig vakjes kan afstrepen. Ik had misschien Peter Rabbit nog onder Animatiefilms kunnen zetten, maar gezien het half om half is, bewaar ik dat vakje voor een volledige animatiefilm. Daarnaast zal ik natuurlijk ook elk kwartaal minder vakjes overhouden om te kunnen aftrepen. Hebben jullie nog tips voor de overgebleven vakjes?

Wat is de tussenstand van jouw Movie Bingo kaart?

#MovieBingo2018

Deze post is al 926 keer gelezen

Ook interessant:

Geplaatst op 9 juli 2018 door Jessica

Categorieën: Films / Tags: ,

Geef een reactie