Categorieën: Muziek / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Breek je week | Glory – Bastille

Breek je Week hoofdplaat

Elke woensdag vind je op Reviews & Roses een Breek je Week artikel. Breek je Week is een rubriek waarin ik elke woensdag een liedje aanraad. Dit kan uiteenlopen wat betreft muziekstijlen. Van pop, tot rock en tot klassieke muziek. Maar ook van nieuwe liedjes tot klassiekers, of gewoon al wat oudere nummers. Dus check gewoon elke woensdag het Breek je Week artikel en wie weet kom je jouw favoriete nieuwe liedje tegen. Deze week: Glory door Bastille.

Glory – Bastille

Bastille is wat mij betreft ook zo’n band die met regelmaat weer een heerlijk nummer uitbrengt. In september 2016 kwam een nieuw album uit genaamd Wild World, en begin juni brachten zie hiervan het nummer Glory uit als single. Het is een ontzettend fijn nummer dat niet te pittig, maar ook niet te langzaam is en echt die Bastille sound heeft. Perfect voor in je playlist en af te wisselen met bijvoorbeeld Champion en I Don’t Know Why uit de eerdere Breek je Week edities. Enjoy!

Wat vind jij van Glory?

Deze post is al 1639 keer gelezen


Geef een reactie

2 responses to “Breek je week | Glory – Bastille

  1. Bastille is echt een fantastische band! Live zijn ze ook echt geweldig en de fans zijn bij een concert ook heel gezellig! Goede keus Jessica 😀 Als je Bastille leuk vindt, raad ik je ook van harte OneRepublic aan, die passen er wel bij.

    • Uiteraard ken ik One Republic al! 😀 Ik moet echter wel bekennen dat ik hun werk tegenwoordig minder vind dan het is geweest.

      Maar thanks voor je aanrader! 😀