Categorieën: Muziek / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Breek je week | I Don’t Know Why

Breek je Week hoofdplaat

Elke woensdag vind je op Reviews & Roses een Breek je Week artikel. Breek je Week is een rubriek waarin ik elke woensdag een liedje aanraad. Dit kan uiteenlopen wat betreft muziekstijlen. Van pop, tot rock en tot klassieke muziek. Maar ook van nieuwe liedjes tot klassiekers, of gewoon al wat oudere nummers. Dus check gewoon elke woensdag het Breek je Week artikel en wie weet kom je jouw favoriete nieuwe liedje tegen. Deze week: I Don’t Know Why door Imagine Dragons.

I Don’t Know Why – Imagine Dragons

Het kan je bijna niet ontgaan zijn dat Imagine Dragons eind juni een nieuw album heeft uitgebracht. Ik moet eerlijk bekennen dat het mij altijd wat teveel van het goede is om een compleet album van een artiest continu te draaien, dus heb ik in mijn lijst momenteel één nummer staan. En dat nummer is I Don’t Know Why. Het is gewoon een heerlijk nummer, en weer heel herkenbaar een echt Imagine Dragons nummer, maar wel vernieuwend genoeg om eruit te springen. Omdat er nog geen clip bij dit liedje zit, heb ik weer een Spotify knop toegevoegd. Enjoy!

Wat vind jij van het nieuwe album?

Deze post is al 1530 keer gelezen


Geef een reactie

3 responses to “Breek je week | I Don’t Know Why

  1. Tessa

    Het eerste album van Imagine Dragons vond ik supertof, maar daarna ben ik ze een beetje uit het oor (ik ben zo grappig) verloren. Zal hier toch snel eens naar luisteren!