Categorieën: Muziek / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Breek je week | Kissing Strangers

Breek je Week hoofdplaat

Je ziet het goed, een nieuwe rubriek! Een tijd terug schroefde ik het aantal artikelen van vijf terug naar vier. Het werd mij te druk om vijf dagen per week te posten. Maar ik zie in mijn schema telkens dat gat op woensdag en dat vind ik toch erg jammer. Hoewel het erg goed voelt vier dagen te posten omdat het mij anders te druk wordt, heb ik besloten voortaan toch iets te posten op de woensdag. Een kleiner artikel, korter. Maar hopelijk wel leuk gezien het extra variatie in het soort artikelen brengt op Reviews & Roses.

Elke week breek ik je week met een liedje dat ik jullie wil aanraden. Dit kan uiteenlopen wat betreft muziekstijlen, dus check gewoon elke woensdag het Breek je Week artikel en wie weet kom je jouw nieuwe favoriete liedje tegen.

Kissing Strangers – DNCE

Het liedje dat ik je deze week wil aanraden heb je misschien al wel op de radio gehoord: Kissing Strangers van DNCE. Het is een heerlijk catchy nummer. Eigenlijk net als dat Cake by the Ocean ook heerlijk catchy was. Hoewel ik niet veel heb geluisterd naar The Jonas Brothers, vond ik het soloalbum van Joe Jonas wel erg fijn. Nu doet hij dus de vocals voor DNCE en zij hebben eind april Kissing Strangers gereleased. Krijg dat deuntje maar weer eens uit je hoofd!

♫Nana Nana Nana Nana♫

Wat vind jij van Kissing Strangers?

Deze post is al 1687 keer gelezen


Geef een reactie

2 responses to “Breek je week | Kissing Strangers