Categorieën: Persoonlijk / Tags: , , ,

Geschreven door Jessica

Cuteness-overload | Eekhoorns in Hyde Park

IMG_0793 - Eekhoorn op vuilnisbak

In mijn verslagje van mijn citytrip naar Londen vertelde ik jullie al dat ik in Hyde Park opeens een eekhoorn ontdekte, waarna bleek dat er nog veel meer zaten in dat gebied. Ze waren vrij tam en ik heb vele foto’s gemaakt. Uit deze vele foto’s heb ik een selectie gemaakt, maar ik vond het nog steeds teveel foto’s voor in mijn – al vrij lange – verslag van de citytrip. Dus had ik jullie nog een blogpost belooft met een aantal foto’s van deze schattige beestjes. Deze keer dus weinig tekst en veel foto’s. Enjoy!

IMG_0784 - Eekhoorn op vuilnisbakIMG_0793 - Eekhoorn op vuilnisbakIMG_0870 - Eekhoorn in boomIMG_0897 - Eekhoorn op takIMG_0902 - Eekhoorn op takIMG_0910 - Eekhoorn op takIMG_0913 - Eekhoorn op takIMG_0937 - Eekhoorn in grasIMG_1012 - Eekhoorn in gras IMG_1058 - Eekhoorn in grasIMG_1079 - Eekhoorn in Kensington ParkIMG_1005 - Eekhoorn op de wegIMG_1059 - Eekhoorn in gras IMG_1088 - Eekhoorn in gras

Ben jij al eens in Hyde Park geweest?

Deze post is al 1832 keer gelezen


Geef een reactie

10 responses to “Cuteness-overload | Eekhoorns in Hyde Park

 1. Hele mooie foto’s! Hier in Nederland zie je ze helaas niet, en als je ze tegen komt zijn ze als een speer verdwenen. Helaas, echt een pracht beest.

  Zijn deze afbeeldingen ingezoomd? Of zijn ze echt van deze afstand.

  • Dankjewel! 😀

   Ja, helaas hebben we dat in Nederland niet. Erg jammer, ik vond het zo geweldig dat we erdoor omringd werden.

   Sommige foto’s zijn ingezoomd, maar velen zijn ook echt van dichtbij gemaakt. Ze kwamen af en toe zo dichtbij de de camera niet eens wilde focussen of dat hun snuit de camera bijna raakte.

 2. Ja leuk zijn ze hè! Prachtige foto’s. Ze weten natuurlijk wel waar de lekkere hapjes te halen zijn 😉
  Wij zijn druk aan het sparen voor weer een trip naar Londen.