Categorieën: Persoonlijk / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Mijn Maand | Juni – Sportevenementen, verrassingen & Action

Mijn Maand Juni

De laatste maand voordat alle vakanties losbarsten. Nog maar een weekje en dan stroomt het kantoor van mijn werk leeg en blijf ik als één van de weinige over, want in tegenstelling tot de meeste collega’s is mijn vakantie pas in augustus. Maar eerst hadden we nog juni. Een maand waarin ik veel leuke aanbiedingen kreeg, de cheerleader uithing en terwijl ik het centrum in ging voor tandpasta kwam ik met veel meer dan alleen tandpasta thuis. Enjoy! p.s. nog een shout-out naar mijn lieve broertje die vandaag jarig is, gefeliciteerd bro!

Best of YA Online Promoteam

Begin juni ontving ik een mooi pakketje van het Best of YA Online promoteam met de nieuwe hit Seeker en tien Best of YA magazines om uit delen. Hier was ik uiteraard superblij mee! Helaas heb ik nog niet de tijd gehad om in Seeker te beginnen (al heb ik stiekem wel al de eerste paar pagina’s gelezen haha).

De Stem van de Zee - Mara Li stapel

Op 4 juni was de boekpresentatie van het boek De Stem van de Zee van Mara Li, en woepsiedee! het was in Groningen! Echt zo ontzettend leuk om een evenement eens dichtbij te hebben. Ik moest die dag ook werken dus ik was al Groningen en het kwam allemaal heel mooi uit. Het was een geweldig gezellige avond, lees ook mijn verslag van de boekpresentatie.

Familie-uitje

We hadden een familiedag met de familie van mijn vriend. We hebben twee uur gebowld en daarna heerlijk pizza gegeten bij de pizzeria. De volgende dag had ik vreselijk spierpijn, haha.

My Movie Stuff

Ik ontving een heel leuk pakketje van My Movie Stuff en je leest over mijn nieuwe ontdekking in mijn webshop tip! Ziet het er niet mooi uit?

MijnSerie.nl trui

Ook ontving ik een heel onverwacht pakketje van MijnSerie. Jos, de oprichter, had een aantal heerlijke vesten – serieus de voering is echt superzacht! – besteld voor de stagiaires en een aantal van de vrijwilligers die de afgelopen jaren veel voor MijnSerie hebben gedaan. Superlief!

Feanster 40

Mijn vriend deed mee met de Feanster 40 (Triathlon in Surhuisterveen), samen met nog een vriend van ons, dus uiteraard stond ik samen met een vriendin en wat familieleden van de sportieve mannen aan de zijlijn aan te moedigen en foto’s te maken. Direct daarna gingen we door naar een barbecue voor mijn tantes 50e verjaardag.

Namaken Big Mac

Deze maand probeerde ik ook de Big Mac na te maken via een recept van OhMyFoodness. Het proefde verdacht hetzelfde, maar vind die van de McDonalds toch lekkerder. Hij lijkt er ook echt op vind je ook niet?

Kat van de buren in tuin

Soms werk ik op een dinsdag thuis en dan komt de kat van de buren vaak langs, gaat op de container zitten en gaat je aanstaren. Soms duurt dat echt eeuwen haha. En dat doet ze ook bij mijn vriend.

Film collage

Ik twijfelde of ik na een half jaar op schema zou liggen voor mijn Movie Challenge, maar ik keek deze maand meer dan verwacht en loop nu voor op schema. Bekijk in dit overzicht welke films ik al heb gekeken in 2015 en kom ook zeker vrijdag even langs voor mijn mini-recensies van deze maand.

Jumbo Verhuispakket

Mijn vriend en ik hadden heel hard gespaard voor het Jumbo Verhuispakket (onze C1000 is namelijk een Jumbo geworden), maar hadden uiteindelijk zegels tekort. Gelukkig kregen we de kaart toch nog vol met de hulp van mijn moeder, oma en kennissen. Het was een mooi pakket en ik heb zelfs een paar nieuwe gerechten/producten kunnen proberen en dat is altijd leuk.

Best of YA Sleepover

Ik heb heel lang getwijfeld omdat het aan de andere kant van het land is en een enkeltje is gemiddeld drie uur rijden met de auto, maar ik heb uiteindelijk toch een kamer geboekt voor de Best of YA Sleepover! En via de Facebook groep Young adults boeken en series <3 vond ik ook nog eens een roommate! Ik kijk er ontzettend naar uit! Ga jij ook?

Zomer Books, Blogs & Borrel

En deze maand werd ik verrast met een hele leuke uitnodiging van Dagmar. Gezien de Bloggersborrel afgelopen november echt supergaaf en gezellig was heb ik direct vrij gevraagd op mijn werk en kon ik vast beginnen met uitkijken naar dit gezellige bloggersevenement. Het vindt morgen plaats en ik laat jullie volgende week natuurlijk middels een verslag weten hoe het was. (Ongetwijfeld heel erg gezellig!) Wie gaat nog meer?

Bioscoop Selfie

Ik had eindelijk weer eens een date met mijn broertje. We gingen in onze thuisstad naar de bioscoop en keken Spy. O, en extra leuk: we hadden de zaal voor onszelf!

Recensie-exemplaren

Ook ontving ik deze maand drie keer de vraag of ik een boek wilde recenseren, waarvan twee met een blogtour, en omdat de boeken mij allemaal interessant leken zei ik JA! Dus ik moest even wat extra tijd inruimen voor het lezen van boeken – o, wat vreselijk om leuke boeken te mogen lezen voor mijn blog – haha ;-). Je vindt alle recensies voor blogtours trouwens hier in een mooi overzicht.

The Whispers

Eind mei vertelde ik jullie over dat vele series inmiddels een zomerstop hebben en noemde ik een aantal (nieuwe) series die in juni zouden beginnen en de leegte op zouden kunnen vullen. Inmiddels heb ik die leegte ook daadwerkelijk opgevuld met een aantal gouden oude series en een aantal nieuwe series, en kan ik je vertellen dat The Astronaut Wives Club, UnREAL en The Whispers echte aanraders zijn, en dat je Killjoys wel kunt laten liggen.

Are you still watching Teen Wolf

Gezien Teen Wolf vanaf 29 juni weer terug zou komen besloot ik alle seizoenen opnieuw te kijken. Blijkbaar keek ik op een moment op een vrije dag zoveel afleveringen achter elkaar dat Netflix zich afvroeg of ik nog wel echt zat te kijken… Leuk feitje: ik ga wekelijks verslag uitbrengen van de nieuwe afleveringen van Teen Wolf. Morgen verschijnt het eerste verslag van de two-night première.

MustReads

Mijn recensie van Wat ik nooit eerder heb gezegd stond afgelopen week tussen de Moet je lezen: 5 recensies van boekbloggers van MustReads. Wat een eer, en zo leuk!

Leuke kaarten Van der Velde

Ik ging het centrum in voor de nodige boodschapjes en kon het niet laten ook nog even naar de boekhandel te gaan. Hier kocht ik nog een aantal kaartjes voor mijn verzameling. Deze vind ik zo leuk!

Nieuwe kleding MS Mode

Vervolgens besloot ik ook nog wat nieuwe kleertjes te kopen bij de MS Mode. Hier koop ik eigenlijk bijna al mijn kleding. Ik had mijn vakantiegeld opzij gezet en nog geen specifieke grote uitgaven gedaan, dus ik vond dat het moest kunnen om even weer wat nieuws aan te schaffen.

Action binders, bubbeltjes enveloppen

Ook besloot ik de Action even aan te doen en kocht deze leuke dingetjes.

Gekleurde Emmer Action

En ook besloot ik deze leuke emmertjes mee te nemen en als bloempot te gebruiken. Ik heb ook nog een roze, maar die had ik voor deze foto even niet bij de hand.

Rozenstruik

Onze rozenstruiken staan vol in bloei!

Kardinge Run

En naast de Feanster 40 deed mijn vriend ook met twee vrienden mee aan de Kardinge Run. Een tocht van 8 kilometer met allerlei obstakels en wat werden ze lekker vies haha. Vorig jaar moedigde ik ze ook al aan. We hadden prima weer en ik heb leuke foto’s geschoten.

Sta jij ook wel eens als cheerleader aan de zijlijn?

Deze post is al 1954 keer gelezen


Geef een reactie

7 responses to “Mijn Maand | Juni – Sportevenementen, verrassingen & Action

    • Hihi ik ben ook echt helemaal verliefd op die rozen!
      Ja die Best of YA Sleepover heb ik ook echt ontzettend zin in! Volgens mij is er nog wel plek, mocht je geïnteresseerd zijn. Het is geloof ik ook de eerste keer dat ze dit organiseren.