Categorieën: Persoonlijk / Tags: , , , , , ,

Geschreven door Jessica

Nieuw van Libresse: Roll.Press.Go

Libresse Roll.Press.Go trnd pakket

Libresse tekst

We hebben er allemaal last van… Ten minste, wij meiden. Jongens mogen deze blogpost compleet links laten liggen. Als je een beetje lijkt op de jongens uit mijn omgeving lijkt wil je er zelfs niks van weten. Ik ga het namelijk hebben over Libresse Roll.Press.Go dat het fenomeen ongesteldheid een stuk minder vervelend maakt.

In september kreeg ik een mailtje van trnd waarin ik te horen kreeg dat ik een ticket had ontvangen voor het Libresse Roll.Press.Go project. Ik meldde mij direct aan en kreeg 6 oktober bericht dat ik uitgekozen was als 1 van de vele testers. Jawel, ik mag maandverband testen van mijn favoriete maandverband merk!

Wat is trnd?

Op een relaxte en overtuigende manier maakt trnd producten, merken en diensten bekend. Via trnd kunnen geregistreerde deelnemers (trnd-partners) meedingen naar projecten van hun keuze. trnd-projecten zijn er voor allerlei producten en services. Bijvoorbeeld voor kauwgom, parfum, pizza’s, televisies, mobiele telefoons, spelcomputers, wekkers, auto’s en reizen. Word je als trnd-partner voor een project geselecteerd dan mag je thuis de producten uitproberen. Tijdens het testen bespreek je met ons, je familie, vrienden, collega’s en bekenden wat je er van vindt. Zo komt een groot publiek in aanraking met het merk en de producten zonder opdringerige reclame maar gewoon volgens het eeuwenoude principe van mond-tot-mondpromotie! Bron: trnd

Wat is Libresse Roll.Press.Go?

Met Roll.Press.Go introduceert Libresse een nieuwe manier om je maandverband makkelijk en onbezorgd weg te gooien. Zo kun je je vrij voelen om te doen en laten wat je wilt. Het nieuwe Roll.Press.Go Ultra maandverband van Libresse is zo ontworpen dat je het maandverband makkelijk, hygiënisch en discreet kunt afsluiten en weggooien. Dus niet meer klooien met weggooizakjes of toiletpapier!

Roll: rol het maandverband op in de losse wikkel van het nieuwe maandverband.

Press: druk de zijkanten van de wikkel op elkaar zodat de wikkel het maandverband volledig afsluit.

Go: gooi het in de prullenbak of bewaar het in je tas om het op een later moment weg te gooien. Je bent ready to go!

Roll.Press.Go tutorial

Het Roll.Press.Go Ultra maandverband vormt zich naar je lichaam, beweegt met je mee en kun je altijd makkelijk weggooien.

Belangrijke eigenschappen:

  • Makkelijker weg te gooien met Roll.Press.Go
  • Flexibele pasvorm dankzij SecureFit
  • Snelle absorptie waar nodig
  • Ongeparfumeerd

*Verkrijgbaar bij alle grote supermarkten en drogisterijen.

Adviesprijs Libresse enkelpak maandverband: €2,39.

Nieuw jasje

Libresse heeft al hun producten trouwens ook van een nieuwe verpakking voorzien. Wat vinden jullie ervan?

Nieuwe verpakking Libresse

Test het zelf!

Libresse proefpakketjes

Zou jij dit nieuwe maandverband van Libresse ook graag willen testen, dan heb ik goed nieuws! Ik heb namelijk proefpakketjes gekregen om uit te delen aan vriendinnen en stel hiervan 6 proefpakketjes beschikbaar voor mijn lieve bloglezeressen.

In het proefpakket zitten 2x Libresse ultra normal (zonder vleugels), 2x Libresse ultra normal wing (met vleugels) en een kortingsbon met 50% korting op een enkelpak Libresse Roll.Press.Go Ultra maandverband naar keuze. Zodra je ze getest hebt hoor ik ook graag wat je ervan vond.

Als je graag 1 van de 6 proefpakketjes zou willen ontvangen stuur dan een mailtje met daarin jouw adres naar jessica@reviewsandroses.nl met in de onderwerpregel Libresse Roll.Press.Go. Op=Op.

Ik ben al jaren trouw gebruiker van Libresse maandverband, wat vinden jullie van Libresse?

Deze post is al 1842 keer gelezen


Geef een reactie