Categorieën: Tv-series / Tags: , ,

Geschreven door Jessica

Ik ben gek op Dancing with the Stars!

Dancing with the Stars

Ooit heb ik dit wel eens op de Nederlandse televisie gekeken. Het was leuk, maar niet spetterend, en het is maar een paar seizoenen op tv geweest. In Amerika gaat volgende week alweer het twintigste seizoen van start! En net als dat ik The Voice leuker vind ik Engeland dan in Nederland, vind ik Dancing with the Stars leuker in Amerika. Hoewel stijldansen de boventoon voert vind ik dit programma extra leuk omdat vaak ook dansstijlen gemixt worden en er een moderne draai aan gegeven wordt. Daarnaast zijn de vaste dansers (zogenaamde pro’s) grotendeels van mijn leeftijd of ietsje ouder en allen echt superleuk. Ik ben vooral groot fan van Derek Hough.

Vorig seizoen was het eerste seizoen dat ik compleet heb gezien. Als jij het seizoen niet hebt gezien heb je er mogelijk wel wat van meegekregen, want toen Alfonso Ribeiro zijn beroemde Carlton dansje deed ging het de hele wereld over (en dat was stiekem ook de reden dat ik ben gaan kijken, om vervolgens het gehele seizoen te blijven kijken haha). Extra leuk is dat ik zoveel kandidaten herkende. Zo deed naast Alfonso Ribeiro (The Fresh Prince of Bel-Air) ook Jonathan Bennett (Mean Girls), Janel Parrish (Mona in Pretty Little Liars) en Lea Thompson (Switched at Birth) mee.

Dancing with the Stars seizoen 19

De sfeer van het programma vind ik te gek. Ik zet het geluid ietsje harder, kijk naar geweldige routines en geniet ondertussen van de humor die zeker ook in het programma zit. Ook leuk is dat vaak genoeg optredens van bekende artiesten in het programma zijn. Vorig jaar traden onder andere Sia en Jessie J op. Omdat ik vorig seizoen echt helemaal te gek vond heb ik een zestal van de leukste dansroutines uitgekozen en hieronder verzameld. Ik hoop dat jullie ze leuk vinden en dat als jullie nog niet keken naar deze geweldige show dat ik jullie hiermee weet te overtuigen deze show te gaan kijken, zeker als je van dansen houdt.

Alfonso & Whitney – The Carlton

Laat ik beginnen met het dansje waardoor ik seizoen 19 ben gaan kijken. The Carlton. Ik vond dit dansje echt geweldig! Alfonso is een hele goede danser en stond vanaf het begin in mijn top drie favorieten.

Bethany & Derek – Rumba

Dit was een ander favoriet duo in mijn top drie! Derek Hough (ja de broer van Julianne Hough (Safe Haven)) is geweldig en zijn chemie met Youtube Ster Bethany was zó geweldig, dit kon je gewoon niet niet leuk vinden. Deze specifieke routine vond ik heel krachtig en mooi. Ze worden ondersteunt door Try van Colbie Caillat.

Alfonso, Whitney & Linday – Paso Doble

O, serieus dit vind ik echt helemaal te gek. Dat nummer, die routine. Wauw. Zet even die muziek hard en kruip helemaal in die tv!

Bethany & Derek – Freestyle

Nog zo’n geweldige! De combinatie van de juiste muziek, een geweldige routine en geweldige dansers kan het helemaal maken. Enjoy!

Janel & Artem – Jive

Janel bleek ook een hele goede danseres te zijn en heeft meerdere geweldige routines neergezet samen met haar danspartner Artem. Dit duo moest ik dus ook in elk geval één keer opnemen in deze lijst. Helaas zijn veel filmpjes van slechte kwaliteit van hen op de één of andere manier. Onderstaande routine is trouwens van week 1, toen was ze al heel goed! (even doorspoelen naar 1:30 of gewoon lekker alles kijken ^^)

Team Itsy Bitsy – Halloween Night

Op een gegeven moment in het seizoen was het tijd voor een teamdans. De kandidaten en hun pro’s werden opgedeeld in twee groepen, en hoewel de ene groep echt slecht was vond ik dit team echt geweldig. Het was in Halloweenstijl.

Er waren nog véél meer geweldige routines, maar ik wilde het perse bij zes houden – toen ik begon aan deze blogpost stond ik nog op drie, maar dat lukte echt niet haha – zodat het geen extreem lange blogpost zou worden waar je het overzicht niet meer in terug kunt vinden. Maar als je bovenstaande routines leuk vind dan raad ik je aan even lekker naar youtube te gaan en op zoek te gaan naar andere routines van vorig seizoen. Ik raad bijna alle aan van de duo’s Bethany & Derek en Alfonso & Whitney, ook Janel & Artem waren erg goed, maar ik ben meer van de actievere routines in plaats van de rustige.

Komend seizoen zijn de volgende celebrities te bewonderen met hun danskunsten: Noah Galloway, Robert Herjavec, Patti Labelle, Nastia Liukin, Riker Lynch, Charlotte McKinney, Redfoo (LMFAO), Michael Sam, Willow Shields (The Hunger Games), Suzanne Somers en Rumer Willis (de dochter van). Meer weten over waar je ze van kunt kennen? Klik hier!

Dancing with the Stars - Deelnemers 2015

Het 20e seizoen start op 16 maart in Amerika op ABC. Heb jij al eens gekeken naar een seizoen van Dancing with the Stars?

Deze post is al 2357 keer gelezen


Geef een reactie

7 responses to “Ik ben gek op Dancing with the Stars!