Categorieën: Films, Tv-series / Tags: , , ,

Geschreven door Jessica

Wil jij Bradley Cooper of Pornstache onder de kerstboom?

Netflix cadeaukaart

Helaas kan ik je de echte niet aanbieden, maar ik heb wel een mooie tip voor jullie. Laatst gaf ik jullie al 10 cadeau ideeën onder de €15,- en één van die cadeau ideeën was een Netflix abonnement. Niet wetende dat er ook Netflix giftcards bestaan; nog handiger!

Netflix is superhandig

Ikzelf heb al sinds 2014 een Netflix abonnement en zal hier veel gebruik van maken nu ik (helaas) lange tijd verplicht thuis zit. Netflix vind ik enorm fijn omdat ik het er op onze tv gewoon voor zet met een druk op de knop; ik kies wat ik wil kijken en speel het af. En de volgende aflevering komt er direct achteraan (waarschuwing: het is verslavend!). Zo kijk ik op dit moment bijvoorbeeld de Netflix Original Jessica Jones. Maar ook kijk ik de tv serie Nashville via Netflix, die loopt slechts een week achter op Amerika. Netflix is overigens ook te gebruiken op je telefoon, tablet, computer of game console.

Pornstache 800x500

De Netflix giftcard

Hoe ideaal is dat? Maar je kunt het nu dus ook heel makkelijk cadeau geven. Je koopt gewoon een Netflix giftcard, legt die onder de boom en daarmee geef je Bradley Cooper, Pornstache en nog veel meer series, films en documentaires cadeau. De ontvanger activeert de kaart en kan beginnen met kijken. Niet meer moeilijk doen en een film of serie op de gok kopen als cadeau, laat ze zelf kiezen op Netflix wat ze willen kijken. Je kunt het natuurlijk ook gewoon stiekem voor jezelf kopen.

Verkrijgbare waarden

De giftcard is verkrijgbaar met een tegoed van €15,-, €25, en €50,-, maar er is ook nog een vierde giftcard waarbij je het bedrag zelf kan bepalen. Daarnaast is de kaart te gebruiken door zowel nieuwe als huidige Netflix-gebruikers, en er zitten geen contractuele verplichtingen aan vast. De gratis proefmaand blijft overigens gewoon van kracht bij nieuwe gebruikers!

Netflix giftcard

Verkooppunten

Waar kun je die kaarten nou kopen dan? Momenteel is de kaart te koop bij Albert Heijn, Jumbo, Dixons, MyCom, iCenter, Media Markt, Primera, Hema en Bart Smit.

Mijn Netflix aanraders

Nou ben ik in tegenstelling tot vele anderen geen groot fan van Orange Is the New Black (zoals ik al aangaf in mijn recensie van Stuk van jou), maar de acteur die Pornstache speelt vind ik wel erg leuk en ik kon ook lachen om zijn personage. Bradley Cooper doet het echter erg goed bij mij. Maar er zijn nog zoveel andere films en series die ik jullie zou willen aanraden. Binnenkort een aantal tips!

Maak jij al gebruik van Netflix?

Dit artikel is niet gesponsord

Deze post is al 1740 keer gelezen


Geef een reactie

10 responses to “Wil jij Bradley Cooper of Pornstache onder de kerstboom?

    • Ze lopen inderdaad achter, maar vind wel dat ze enorm vooruitgang hebben gemaakt sinds ik het abonnement heb en dat ze ook duidelijk nog steeds aan het verbeteren zijn 🙂

  1. Bah, Pornstache mag liefst vér van mijn kerstboom vandaan blijven hoor 😀 Ik was heel enthousiast over Netflix tot ik erachter kwam dat ze honderdduizend jaar achter lopen op Amerika en dat keiveel films enkel Franse subs hebben in BE. Best een bummer achteraf gezien …

  2. Ik heb nog altijd geen Netflix abonnement – ik ben bang dat het te verslavend gaat zijn voor mij. Of dat ik er juist helemaal niks mee doen. Ik koop liever dvd-boxen, kijk dan een heel seizoen en ben daarna wekenlang niet bezig met series 😛 Totdat ik weer eens iets nieuws aanschaf!

    • Dat dacht ik eerst ook gezien ik altijd bij ben met Amerika en nieuwe films vrij snel zie, maar toch gebruik ik het regelmatig. Sommige series die ik volg lopen maar een week achter en dan vind ik het ideaal om via Netflix te kijken. Ook staan er veel leuke films op die ik nog niet heb gezien. Ook bepaalde series waar ik nog aan wil beginnen, bijvoorbeeld Mad Men staat erop en kan ik dan lekker bingen 🙂