Categorieën: Boeken, Unboxing / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Unboxing | Celebrate Books – First Impressions

Celebrate Books - First Impressions

Yay, de nieuwe Celebrate Books box is binnen! Op de één of andere manier komt hij altijd binnen op een dag dat ik in aan het werk ben, dus moest ik wachten tot ik thuis was. Gelukkig had mijn vriend de box al opgehaald bij de buren en kon ik snel op ontdekkingsreis gaan in de box. Het thema van deze maand is First Impressions. Ik ga tegenwoordig van te voren niet op onderzoek uit welk boek in de box zou kunnen zitten. Teveel moeite, en ik laat me graag verrassen, haha. Kijk je mee?

De Strijd om Verona – Melinda Taub

De Strijd om Verona - Melinda Taub

Celebrate Books – En, wat is je eerste indruk van deze box? We hopen dat je er net zo enthousiast over bent als wij. Voor je ligt de box met het thema ‘First Impressions’. Voor deze box werkten wij samen met Uitgeverij Q. Het boek van deze maand is Strijd om Verona geschreven door Melinda Taub. Bloedvetes, wraak, haat, wanhopige liefde en verraad: het komt allemaal voorbij in dit toffe verhaal. Dit boek heeft de perfecte mix van een historisch verhaal en de actie van een YA-boek. Een boek dus om echt in weg te duiken met een kop thee en een reep chocolade binnen handbereik. 

Mijn mening – Eerlijk? Dit boek heeft mij al eerder doen twijfelen. Aan de ene kant trekt het boek mij aan door mijn liefde voor Romeo en Julia. Aan de andere kant stoot het mij om diezelfde reden af. Ik weet dus niet goed wat ik van het boek moet denken, en daarom heb ik het ook niet gekocht of als recensie-exemplaar aangevraagd. Nu heb ik het boek alsnog, dus ik ga gewoon een keertje erin beginnen en zien wat ik ervan vind. Heb jij dit  boek al gelezen? Het boek zat trouwens ingepakt in een mooi felroze papier.

Thee

Belle en het Beest - Thee - Another View

Celebrate Books – Voor lekkere thee en een mooi theeblik hebben wij gezorgd. Anouk van Another View maakte de schattige illustratie van Belle uit Belle en het Beest die op het blikje staat. Regel jij zelf de chocolade?

Mijn mening – Haha, ik had heel even niet door wat dit was toen ik het potje opende. Eerst had ik het al geschud en dacht ik dat er misschien snoepjes in zouden zitten, en toen ik het opendeed had ik geen flauw idee. Maar toen rook ik eraan en dacht opeens ‘Hé, dit is thee!’ – het rijmt ook nog, haha. Helaas heb ik niet zo’n dingetje voor losse thee, dus kan ik het voorlopig nog niet uitproberen. Ikzelf ben wel een theedrinker, dus ik ben erg benieuwd wat voor thee dit is en hoe het smaakt. Er staat namelijk helaas niet bij wat voor thee het is. Het plaatje van Belle vind ik leuk, en past ook goed bij het thema.

Een Bookjar

Blossom Books Glass Jar Book Money

Celebrate Books – In deze box vind je het allernieuwste product van Blossom Books: een bookjar! Er zijn vier verschillende versies en jij hebt er daar eentje van.

Mijn mening – Ik wilde echt héél graag één van deze bookjars, maar dan eigenlijk liever net degene die niet in mijn box zat. In de wereld van nu betaal ik namelijk praktisch altijd met het pasje in plaats van met klein- of papiergeld. Dit heb ik dan vaak ook niet in mijn portemonnee, en geld zal dan ook niet in deze pot komen tenzij ik mijn betaalpas erin stop, haha. Vandaar dat ik een voorkeur heb voor de TBR pot waar ik graag briefjes in wil stoppen met de boeken die nog in mijn kast staan. Ik zal deze pot dus daarvoor gaan gebruiken, ook al staat er Book Money op.

Boekenlegger en sticker met quote

Sticker quote Romeo en Julia - Boekenlegger hartje

Celebrate Books – Voor de echte romantici hebben we een schattige boekenlegger in de vorm van een hartje en een sticker met een quote van de wereldberoemde Shakespeare toegevoegd. Wij zwijmelen weg bij deze twee items!

Mijn mening – Ooooh, die stickers is móói! Ik vind het ontwerp prachtig, en vooral ook de quote. I love, love lóve it! De boekenlegger herkende ik. We hadden namelijk van hetzelfde merk een boekenlegger in de Read Like a Royal box. Ik vind het persoonlijk nog iets te vroeg om eenzelfde item in de box te stoppen. Hoewel de boekenlegger er wel leuk uitziet, doe ik er niks mee en verdwijnt hij denk ik net als die andere in de la. Dit soort boekenleggers werken bij mij helaas niet zo goed in een boek. Deze items zaten in een leuke roze envelop met uiltjes erop.

Tattoo

Reboot Wren 178 Tattoo

Celebrate Books – De tattoo in deze box hoort bij de titels Reboot en Rebel van Amy Tintera – een superspannende duologie die in het najaar van 2016 bij Best of YA is verschenen. Wren uit deze serie weet maar al te goed hoe misleidend eerste indrukken kunnen zijn. Ze kon Callum de eerste ontmoeting wel de hersens inslaan, maar later… Alle harten ontdooien!

Mijn mening – Het is zoiets simpels, maar ik vind het wel leuk. Mocht de auteur ooit naar Nederland komen, dan ga ik deze tattoo zeker op mijn pols plakken! Mocht je Reboot nog niet gelezen hebben, lees dan zeker mijn recensie van Reboot.

Onderzetters

Espresso Patronum onderzetter

Celebrate Books – Speciaal voor de Harry Potter-fans ontwierpen we twee onderzetters met een illustratie van Aparna Arora van Appydrawzz. Wij zetten vanaf nu onze koffie op deze hilarische onderzetters.

Mijn mening – Op de kaart lees ik dat ze het hebben over twee onderzetters. Gezien ik drie in de box heb zitten ga ik er vanuit dat ze bedoelen dat er twee ontwerpen zijn. Ik ben erg benieuwd welk ontwerp er nog meer is. Als er inderdaad twee ontwerpen waren dan had ik het overigens wel leuker gevonden dat we van beide ontwerpen één hadden ontvangen gezien we toch meerdere onderzetters hebben ontvangen. Ik vind het ontwerp leuk, niet bijzonder, maar ik zou ze niet durven gebruiken. Ze zijn namelijk van karton, dus ik verwacht dat ze snel kapot gaan mochten ze nat worden van je glas.

Gratis foto-afdruk

Retroprint Deluxe Fotofabriek

Celebrate Books – Ook deze maand ontvangt iedereen een gratis foto-afdruk bij De Fotofabriek. Dit is de laatste maand dat je een foto kunt bestellen, dus vergeet de bon niet!

Mijn meningZoals ik al eerder heb gezegd vind ik dit niet echt een ‘item’, maar meer iets dat past bij de extraatjes. Maar ik zal de twee bonnen die ik nu heb in gebruik gaan nemen en nog even een leuke foto bestellen!

Extra

Kaarten en Boekenlegger

Mijn mening – Zoals elke maand zit er gelukkig ook deze maand een mooie kaart in. Dit keer helaas zonder handtekening, maar desalniettemin is het een mooie kaart. Volgens mij hebben wij die andere kaart en boekenlegger er al eens eerder in gehad, maar ik vind ze leuk en vind het dus niet erg om ze dubbel te hebben. Nu kan ik zo’n mooie boekenlegger bijvoorbeeld ook daadwerkelijk gebruiken zonder dat ik bang ben dat hij beschadigd, haha.

Conclusie

Celebrate Books - First Impressions

Hoewel ik dit niet één van de leukste boxen van Celebrate Books vind, is het wel een prima box. Ik durf nog niks te zeggen over het boek, want het is niet een boek waar ik naar uitkeek. De thee vind ik leuk, maar helaas heb ik niet zo’n dingetje, waardoor ik het niet kan gebruiken. Binnenkort maar even langs de winkel dus! De onderzetters zijn wel leuk, maar niet bijzonder en ik ben bang dat ze bij gebruik snel kapot gaan. De glazen pot van Blossom Books vind ik leuk, maar ik had liever de andere gehad. De sticker vind ik geweldig mooi, de quotekaart is altijd een aanwinst, de tattoo is leuk om te hebben en de extra’s zijn ook leuk.

Zelf ook zo’n leuke box aanschaffen? Momenteel kun je de volgende boxen bestellen: Arty Party (april), Face Your Fears (april, Engels), Sarah J. Maas Special (mei), Sarah J. Maas special (mei, Engels). Celebrate Books heeft aangegeven dat de beide Sarah J. Maas Special boxen onderling iets van elkaar zullen verschillen.

Heb jij de Celebrate Books box weleens besteld?

Deze post is al 2232 keer gelezen


Geef een reactie

8 responses to “Unboxing | Celebrate Books – First Impressions

 1. Gelukkig! Ik dacht dat ik de enige was… Ik vond de box namelijk ook niet echt bijzonder. Het boek trekt me (nog) niet. Ik ga hem zeker lezen, maar had dit boek nooit zelf meegenomen vanuit de winkel..

  • Er is altijd wel iemand met wie je je mening deelt. 😀 Ik denk dat ik het boek ook niet had gelezen als het niet in de box had gezeten, maar wie weet verrast het ons. 🙂

 2. Ik heb de box niet besteld (simpelweg omdat ik het was vergeten…) maar ik ben wel benieuwd naar het boek, omdat er dit najaar een TV-serie van komt van de makers van Scandal en How To Get Away With Murder.
  Vooral HTGAWM vind ik echt geweldig dus ik ben wel benieuwd naar de serie. En natuurlijk moet ik het boek lezen voordat ik de serie ga bekijken, haha!

  • Ik neem mij zo vaak voor om het boek te lezen voordat er een tv-serie van verschijnt, maar 9 van de 10 keer kom ik er niet aan toe omdat er zoveel leuke boeken verschijnen de hele tijd.

 3. Ik vond deze box erg leuk! Ik vond de onderzetters juist erg schattig maar zal ze inderdaad ook niet gebruiken haha. Ik heb ze in m’n boekenkast gelegd 🙂
  De thee heb ik gister al gedronken en was lekker! Zo’n los thee ding kun je redelijk goedkoop bij de Hema halen, ik heb er geloof ik minstens 3 thuis liggen haha

 4. Ik vond ‘m deze keer eindelijk weer eens leuk :). Ik wilde het boek wel graag hebben en ben er ook al in begonnen. Eb wat betreft die bookjar: ik heb dus die andere maar ik wilde juist die jij hebt 😂😂😂

  • Haha, zo gaat het wel vaker helaas met subscription boxen waarbij je “1 van de …” kunt krijgen, 9 van de 10 keer heb ik dan nét degene die ik niet wilde. :p
   Als het goed is heb ik binnenkort alsnog degene die ik graag wilde, dus ik ben alsnog helemaal blij. 🙂