Categorieën: Boeken, Unboxing / Tags: , , ,

Geschreven door Jessica

Unboxing | Celebrate Books “Good Vibes Only”

Vorige week nog las je mijn unboxing van de september Celebrate Books box met het thema Midnight Mystery. En nu lees je alweer een unboxing van een Celebrate Books box. Of beter gezegd: envelop. ‘Dat is snel’, denk je misschien. Maar het is dan ook geen gewone Celebrate Books box. Deze speciale “box” is in het leven geroepen voor Literatour, de boekenweek voor jongeren. Het thema is dit keer Good Vibes Only, en dit is wat Celebrate Books erover zei:

Celebrate Books – Speciaal voor Literatour brengen we een Celebrate Books Box uit met als thema ‘Good Vibes Only’. De box kost slechts € 19,95 en bevat een nieuw boek én drie tot vijf cadeaus. Hij is iets compacter dan je van ons gewend bent en past daardoor ook door de brievenbus. Maar we beloven je dat ook deze brievenbusbox absoluut een feestje is! Een fijne manier om eens kennis te maken met Celebrate Books, of om de box cadeau te doen (aan jezelf).

Het RAK boek

Het RAK boek

Mijn mening – Dit keer begin ik direct met het boek uit de box: Het RAK boek! Niet een leesboek, maar een doe-boek dat perfect bij het thema Good Vibes Only past. RAK staat namelijk voor Random Acts of Kindness. Niet een boek dat ik uit mijzelf gekocht zou hebben, maar hij is wel leuk en ik denk ook wel dat ik meerdere opdrachten uit het boek zal gaan voltooien.

Potloden

IMG 4466 - potloden

Mijn mening – Deze potloden waren het eerste wat ik uit de prachtige gouden envelop haalde. Ze zijn zó leuk! Ik vind het geniaal dat er leuke teksten op staan. In mijn geval: “For planning my next RAK”, “For kind handwritten notes” en “For drawing smiley faces”. Die laatste gebruik ik meteen voor de opdracht uit het RAK boek waarbij je smiley faces moet tekenen op alle bananen die je in huis hebt.

Armbandjes van touwtjes

IMG_4470 - armbandjes

Mijn mening – Deze armbandjes doen mij direct denken aan mijn jeugd en aan Parijs. Geheel niet vrijwillig werden we in Parijs aan de haak geslagen door zo’n man die een praatje met je maakt en ondertussen zo’n armbandje voor je maakt. Hij doet alsof hij gewoon aardig is, maar verwacht daarna wel geld van je. Hoewel we eerst baalden, waren we later blij dat we zo’n bandje hadden. Het voelde namelijk als een soort toegangspasje om bij al die andere vervelende mannen langs te lopen zonder lastig gevallen te worden. En het is voor ons gewoon een herinnering aan die prachtige tijd – ondanks die mannen hebben we namelijk enorm genoten – in Parijs. Grappig hoe zoiets je plotseling weer naar drie jaar geleden transporteert. Good Vibes! 🙂

Ballonnen

IMG_4480 - Ballonnen HetRAKboek

Mijn mening – Ik vind deze ballonnen zo leuk. Zijn ze ook ergens te bestellen? Ik zou ze in meerdere kleuren willen hebben – zwart is immers een beetje depressief en past niet echt bij Good Vibes Only – en dan willen gebruiken tijdens een feestje. Ik heb twee ballonnen ontvangen, met de volgende tekst: “Sorry I blew it” en “Thank you, here’s a bag of my smelly breath”.

Confetti

IMG_4461 - Confetti

Mijn mening – Ik heb het RAK boek doorgebladerd, en bij sommige opdrachten zal deze confetti zeker van pas komen. En zoals  je ziet is het ook erg leuk voor productfotografie, haha.

RAKtivist badge

IMG_4486 - Raktivist badge

Mijn mening – Leuk, maar deze zal bij mij ergens in een la verdwijnen. Ik zal hem namelijk niet ergens op gaan strijken – ik ga er in elk geval van uit dat dat de bedoeling is van deze badge.

Good Vibes Spray pin

IMG_4484 - Good Vibes Spray

Mijn mening – Ik vind het een leuk ontwerp en het is leuk dat ze de vormgeving uit het boek hebben aangehouden. Dit plaatje vind je namelijk letterlijk terug in het boek. Ik zal het denk ik niet gaan dragen, maar vind het wel erg leuk eruit zien.

En verder…

IMG_4491 - quote kaarten

Mijn mening – Verder vind je nog twee kaarten met quotes in de box (altijd goed!), een Celebrate Books boekenlegger, een promotioneel kaartje en een klein stukje papier met daarop een hartje. Ik zag dat niet iedereen een hartje heeft maar sommigen ook een smiley. Het past goed bij het RAK boek gezien het een Random Act of Kindness is.

Conclusie

Wat leuk is, is dat – volgens mij – alle items in de box speciaal ontworpen zijn om bij het boek te passen. Het zijn dus allemaal unieke ontwerpen. De ballonnen vind ik erg leuk en ook de potloden vind ik helemaal geweldig. De armbandjes brengen mij langs een trip down memory lane, maar ik weet nog niet zeker of ik ze zal gaan dragen. De RAKtivist badge is leuk ontworpen en dat geldt ook voor de pin, maar ik zal ze waarschijnlijk niet gaan dragen. De confetti past goed bij het RAK boek en zal ik waarschijnlijk gebruiken bij één van de RAK-opdrachten, en uiteraard in deze blogpost. De kaarten met quotes zijn altijd leuk en gaan weer op mijn wandbord voor foto’s (ik denk dat ik binnenkort even een grotere moet maken), en het briefje met een hartje is leuk en lief. Deze Good Vibes Only box maakt je supervrolijk, en dat was ook het doel, dus dat is absoluut gelukt!

Wie gaat er de komende tijd leuke RAKs uitvoeren?

P.s. tot en met 20 september maak je nog kans op de oktober box “All the Feels”!

Deze post is al 2421 keer gelezen


Geef een reactie

6 responses to “Unboxing | Celebrate Books “Good Vibes Only”

  1. Mariska

    Ik vind het boek ge-wel-dig.. Super initiatief!! Ik ga zeker een aantal RAKs uitvoeren.. Mijn zoontje en ik hebben zaterdag al ballonnen aan kindjes die door onze straat liepen uitgedeeld, zo leuk dat kinderen tegenwoordig wel nog ontzettend blij kunnen zijn met een ballon. Nog leuker vond ik het te zien dat mijn zoontje er zo blij van werd!