Categorieën: Winnen! / Tags: , ,

Geschreven door Jessica

Winactie #6 | Celebrate Books box “All the Feels” {Afgelopen}

Celebrate Books winactie 6

Subscription boxen. Het kan bijna niet dat je er nog nooit van gehoord hebt. Ik ben in elk geval fan, zoals je ook al kon lezen in mijn artikel 5x Leuke subscription boxen. Groot fan ben ik van de Celebrate Books Box. Een initiatief van Sandra, en met Celebrate Books zette ze meteen de eerste Nederlandse boekenbox op. Een groot succes, want ondanks dat Celebrate Books pas sinds dit jaar bestaat, zijn de boxen zijn tot nu toe elke keer uitverkocht. Lees ook mijn unboxings van de Fandom box en de Reaching for the Stars box (de Midnight Mystery box komt binnen terwijl ik op vakantie ben, dus daarvan lezen jullie binnenkort een unboxing). Welke prachtige prijs Celebrate Books beschikbaar heeft gesteld?

 • 1x Celebrate Books box oktober “All the Feels”

Steek je hand op als je een gilletje van geluk maakte! Ik ben in elk geval superblij dat ik deze prachtige box mag weggeven aan één van jullie. Jeeej!

Over Celebrate Books

Celebrate Books – Met de box van Celebrate Books ontvang je een feestje op de deurmat. Iedere box heeft een ander thema en bevat een nieuw Nederlandstalig boek plus drie tot vijf boekgerelateerde cadeautjes. Waar wacht je nog op?

Over All the Feels

Celebrate Books – All the feels! Dat is het thema van de Celebrate Books Box die half oktober wordt verstuurd. Het boek is geweldig, maar die goodies… wow!

In oktober staat een contemporary love story centraal. Een boek voor liefhebbers van bijvoorbeeld John Green. Dit wordt een box om verliefd op te worden. En nee, geen plat liefdesverhaal! Ook deze box bevat een gloednieuw boek en twee tot vijf cadeaus. And believe me, de goodies uit deze box wil je absoluut niet missen!

Deze box wordt rond 14 oktober verstuurd. Er is slechts een beperkte oplage, dus op = op.

[wd_contact_form id=”22″]

Deze post is al 1468 keer gelezen


Geef een reactie

11 responses to “Winactie #6 | Celebrate Books box “All the Feels” {Afgelopen}

 1. Jaaaa ik heb meegedaan! Heb de box nog niet besteld want wil eventjes afwachten hoe de Midnight Mytery en de Literatour-exemplaren bevallen… dus als ik deze kan winnen dan zou dat super zijn, want het thema klinkt wel erg leuk!

 2. Maartje

  Hoi!

  Leuke actie! Ik kende het principe nog niet (wel een tijdje lid geweest van de foodwelove box), maar vind het heerlijk om verrast te worden!
  Ik ga duimen!

 3. *Steekt hand omhoog* *Slaakt gilletje*
  Aan de ene kant komt dit perfect ideaal uit, want ik mag geen boeken kopen tot en met 1 november… Maar als ik meedoe en wacht op de uitslag en ik win niet… loop ik de box misschien wel helemaal mis :O #dillema’s