Categorieën: Boeken, Unboxing / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Unboxing | Celebrate Books – Nights & Shadows

Celebrate Books - Nights and Shadows

Afgelopen zaterdag kwam de eerste Celebrate Books box van 2018 binnen. De eerste box van 2018 is een Engelse box, met als thema Night & Shadows. Wil je meer weten over de box dan verwijs ik je naar mij artikel 5x Leuke subscription boxen.

Het is een bijzondere box, want er zit dit keer een Reviews & Roses original in. Ik vond het een hele eer door Celebrate Books gevraagd te worden om in de box te schitteren met één van onze ontwerpen.

Het verdwenen pakket

Het is echter ook een box met een zure nasmaak voor mij als startende ondernemer, dankzij PostNL. Zoals afgesproken met Celebrate Books verzond ik op 2 januari het gehele pakket met stickers en kortingsbonnen, inclusief track & trace. Tot op heden is het pakket niet aangekomen.

De hulp van PostNL was vrij miniem. Nadat ik een verzoek had ingediend tot het onderzoeken waar het pakket was gebleven, bleek dat er “storing” was geweest, en mijn verzoek niet goed verwerkt was. Een nieuwe periode van vijf werkdagen ging in. Deze werd afgesloten met de meest onpersoonlijke en algemene mail, waardoor ik mij afvraag of ze überhaupt hebben gezocht. Ook vraag ik mij af wat nog het nut is van track & trace.

Ik kan mij er ontzettend over opwinden, zeker gezien ik dankzij PostNL ongewild verlies lijd, maar er is helaas niks verder aan te doen. Ik moest creatief zijn, en hopelijk is iedereen tevreden met de afhandeling die geboden is.

En dan nu het allerleukste gedeelte van deze blogpost: de unboxing zelf! ^^

Batman: Nightwalker – Marie Lu

Batman - Nightwalker - Marie Lu

Celebrate Books – This Nights & Shadows box is the first English box of 2018. Happy new year! The book is Batman: Nightwalker written by Marie Lu. Especially for you, we arranged the signed bookplate by Marie Lu. How awesome is that? The book also comes with a quote card.

Mijn mening – Een vriendin en ik hadden het al gehad over deze box en daardoor hadden we al verwacht dat dit boek erin zou zitten. En gezien ik alle vier delen in deze serie wil hebben, wilde ik deze box uiteraard ook hebben. Wat ik destijds bij Wonder Woman niet door had, is dat er achterin een poster zit. Jammer genoeg zit die van mij in Batman zo goed vastgeplakt dat ik hem niet netjes kan openklappen.

Supergaaf dat er een bookplate bij zit! Echt hartstikke leuk, en een mooie toevoeging aan mijn verzameling. De quote card is ook erg leuk weer. Het boek was overigens ook weer erg leuk ingepakt!

Sun Summoner Candle

Sun Summoner Candle

Celebrate Books – The Sun Summoner candle is exclusively made for you by Light the Pages. This candle is inspired by Alina Starkov of The Grishaverse-series written by Leigh Bardugo.

Mijn mening – Mooie kaars in een mooi potje. Ik hou er wel van als het potje transparant is, zodat je beter kan genieten van de kleur van de kaars. De geur vind ik dit keer niet heel speciaal. Maar hij stinkt in elk geval niet, dus ik zal hem te zijner tijd vast een keer gaan branden. De kaars was trouwens ook erg leuk verpakt in crêpepapier en met een touwtje.

Magnetic Bookmark

Magnetic Bookmark

Celebrate Books – We love Azriel the Shadowsinger of the A Court of Thornes and Roses-series! Proud Book Junk made exclusively for this box the magnetic bookmark.

Mijn mening – Ik hou van de ACOTAR-serie en helemaal van Rhysand, Azriel en Cassian. Ikzelf gebruik geen magnetische boekenleggers, maar vind het ontwerp wel leuk en de quote uiteraard ook. Het enige dat ik jammer vind is dat het logo van Proud Book Junk zo groot op de boekenlegger staat.

Mug

Mug

Celebrate Books – Four Seasons Fox made the illustration inspired by A Darker Shade of Magic on the mug.

Mijn mening – Mooie mok! Ik heb het boek waarop het geïnspireerd is nog niet gelezen, dus ik zie er nu nog niet echt betekenis in. Maar het boek staat nog wel op mijn TBR, dus misschien ben ik er na het lezen van het boek wel extra blij mee!

Sticker

Sticker

Celebrate Books – Reviews and roses supplied the sticker

Mijn mening – De omschrijving op het kaartje is vrij kortaf, maar ik wijd er graag over uit. In de webshop is alleen een kleine versie van deze sticker verkrijgbaar, maar speciaal voor Celebrate Books heb ik stickers van 74×74 besteld. Hierop komt het ontwerp extra mooi tot uiting vanwege de toch wel kleine details. De quote komt uit Aan alle jongens van wie ik hield door Jenny Han. Het ontwerp is een huiselijke sfeer omdat dat zo goed past bij de trilogie. Het eerste ontwerp is gemaakt door mij, op papier. Dit ontwerp is vervolgens verder uitgewerkt door Erik van Megen, mijn getalenteerde zwager, en heeft uiteindelijk in dit design geresulteerd.

p.s. op de foto zien jullie een kleine versie van de sticker die ik nog op voorraad heb. Wegens eerder genoemde problemen met PostNL waren er niet genoeg grote stickers. Ik heb dus vanzelfsprekend gevraagd geen grote sticker in mijn box te doen, en Celebrate Books een passende oplossing geboden voor de zeven mensen die een kleine sticker hebben ontvangen.

Fan Art Card

Fan Art Card

Celebrate Books – Because of the theme of the book, we also included a fan art card of DC Comics or Marvel. Three different fan arts went out. Which one did you get?

Mijn mening – Toevallig had ik dit laatst nog in één van mijn unboxings genoemd! Ik vind het altijd wel leuk dat er een item in de box zit waarbij je één van zoveel ontwerpen kunt krijgen. Het is zo leuk om te kijken welke dan in omloop zijn. Ikzelf heb Wonder Woman – ik vind de ontwerpstijl echt helemaal geweldig! – en heb inmiddels ontdekt dat je ook Thor of Spider-Man kon ontvangen. Ik denk dat ik dus wel blij ben met degene die ik heb ontvangen – al was Superman of Captain America misschien nog een tikkie leuker geweest, haha.

Celebrate Books Playing Cards

Celebrate Books Playing Cards Celebrate Books Playing Cards

Celebrate Books – We also included a set of Celebrate Books playing cards. Each box includes a different set. These playing cards are exclusive and not for sale afterwards! Collect them all!

Mijn mening – Dit vind ik dus echt hartstikke leuk! Dit geeft net een beetje extra aan de Celebrate Books box omdat je met elke box ergens voor spaart. Ik kan niet wachten tot ik de set compleet heb. Ik vind het wel jammer dat de afbeeldingen allemaal een andere stijl hebben, maar op zich is dat ook weer niet zo erg. Erg benieuwd ben ik naar de thema’s van de andere sets kaarten die dit jaar in de box verschijnen.

Conclusie

Celebrate Books - Nights and Shadows

Ik vond deze eerste box van 2018 weer een leuke box. Het boek had ik al verwacht en stond op mijn wensenlijstje, dus hier ben ik uiteraard heel blij mee. Wel jammer dat ik de poster niet netjes los krijg. Kaarsen zijn altijd wel goed; het is een mooi groot formaat, maar de geur is dit keer niet 100% mijn ding. De boekenlegger is erg mooi, en dat geldt ook voor de mok. Uiteraard vind ik de sticker ook helemaal geweldig, maar ik ben misschien een beetje bevooroordeeld in dit opzicht, haha. Ik ben erg blij met de mooie fan art van Wonder Woman en spaar met veel plezier voor het Celebrate Books kwartetspel.

Wat vind jij van de Nights & Shadows box?

Deze post is al 2275 keer gelezen


Geef een reactie

6 responses to “Unboxing | Celebrate Books – Nights & Shadows

  1. Do

    Wat een leuke unboxing. Echt balen van de omgang met PostNL 🙁 Ik vind de sticker wel echt super mooi! De mok is echt prachtig, ik ben benieuwd wat je van de A Darker Shade of Magic boeken gaat vinden, ik heb het eerste deel gelezen en ik vond het een heel leuk boek. Ik ben ook echt benieuwd naar het boek Batman, ik vond Wonder Woman in ieder geval echt leuk!