Unboxing | Celebrate Books – Royals #2

Geplaatst op 7 september 2018 door Jessica in Boeken, Unboxing / 5 Comments

Celebrate Books box - Royals 2

Daar was hij gisteren dan eindelijk; de Royals #2 box van Celebrate Books. De ALLERlaatste box. Mijn verwachtingen? Go out with a bang. Een extravolle box om het goed mee af te sluiten, met leuke items. Dus laten we snel verder kijken, en de unboxing starten!

Een woord vooraf

Op de spoilerkaart stond eerst nog deze volgende inleiding: “Hi! Voor je ligt de laatste Celebrate Books Box die gaat verschijnen. Slik, dat is wel even een momentje. We willen jullie bedanken voor alle toffe momenten die we samen met jullie hebben beleefd. Celebrate Books blijft bestaan, maar in een andere vorm. Voor nu wensen we je heel veel plezier met het unboxen van de Royals #2 Box.”

Ash Princess – Laura Sebastian

Ash Princess - Laura Sebastian

Celebrate Books – In deze box zit het boek Ash Princess, geschreven door Laura Sebastian. Uitgeverij Young & Awesome geeft dit boek uit voor de Nederlandse en Vlaamse markt.

Mijn mening – Oké, ik had bij het uitpakken van dit boek echt een dûh-momentje. Ik vroeg mij namelijk de hele tijd af welk boek nog meer Royal-getint zou zijn. Ash PRINCESS! Dûh! Helaas had ik dit boek al als recensie-exemplaar ontvangen, dus was ik al in bezit van dit boek. Maar ik maak er vast iemand anders heel blij mee.

Jar

Book Money Jar

Celebrate Books – Blossom Books brengt deze maand een nieuwe jar uit. Natuurlijk hebben we die toegevoegd aan de box. Welke kleur heb jij?

Mijn mening – Oh leuk! Deze wilde ik al heel graag hebben. Geen idee welke ik uiteindelijk gekocht zou hebben, maar deze roze past heel goed bij ons interieur. Heel fijn!

Mok

Mok Off with their heads

Celebrate Books – Op de mok staat een afbeelding die is ontworpen door TJ Lubrano. Off with their heads! is onze favoriete uitspraak van de Hartenkoningin.

Mijn mening – Ik heb niet zoveel met de Hartenkoningin, en ik heb ook al zo-veel mokken. Dit items is dus niet helemaal aan mij besteed.

Notitieblok

Notitieblok

Celebrate Books – Het notitieblok is gemaakt door Emmy van Ruijven. 

Mijn mening – Leuk ontwerp. En leuk dat er gebruik gemaakt is van Belle. Wel jammer dat  het eenzelfde notitieblok is als al twee keer eerder in de box heeft gezeten. Maar ik zal hem uiteindelijk (zodra die anderen op zijn) zeker gaan gebruiken, en ik vind het ontwerp dus wel echt leuk.

Boekenleggers

Boekenleggers

Celebrate Books – Zoals beloofd vind je de laatste Kiera Cass boekenlegger met parelmoerglans in deze box. Ook hebben we een boekenlegger laten ontwerpen van Rhysand. Deze is gemaakt door Four Seasons Fox.

Mijn mening – Ik ben heel blij de laatste Selectie-boekenlegger, maar het ontwerp van Rhysand vind ik niet mooi. Doe mij dan maar de ontwerpen van Taratjah, haha. Dat is meer mijn stijl.

Kwartet

Kwartet

Celebrate Books – En je vindt het laatste deel van het kwartet in deze box.

Mijn mening – Aaah mijn kwartet is nu 100% compleet! Wanneer gaan we een potje kwartetten?

Extra

Extra

Mijn mening – Ook vond ik nog enkele extra dingetjes in de box. Allereerst natuurlijk de standaard quotekaart. Maar dit keer is hij weer eens gesigneerd! Superleuk! Ook ben ik héél blij met de sokken. Want met het andere paar (dat destijds in één van de eerste CB boxen zat) ben ik ergens achter blijven haken waardoor de sok wat lelijk is geworden.

Conclusie

Celebrate Books box - Royals 2

Hoewel ik de meeste items in de box wel leuk vind, had ik er stiekem nog wel iets spectaculairders van verwacht gezien het de laatste box was. Zeker gezien zo’n notitieblok en mok er al veel vaker in hebben gezeten. Het is dus niet dat ik de box slecht vind, maar dat mijn verwachtingen iets hoger lagen. Deze laatste box voelt meer een beetje als “gewoon” een box, in plaats van de spectaculaire allerlaatste box. Maar ik ben dus wel blij met de items, en ben Celebrate Books dankbaar voor de tijd dat ze deze boxen hebben gemaakt. Ik ben heel benieuwd naar de toekomstige shop met goodies.

Hebben jullie de laatste box gekocht?

Deze post is al 644 keer gelezen

 • 18
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Ook interessant:

Tags: ,


Geef een reactie

5 responses to “Unboxing | Celebrate Books – Royals #2

 1. Petra

  Ik vond het echt een sisser in plaats van een ‘bang’ als laatste box. Een een gesigneerde quotekaart met handtekening én spelfout…. wat moet je daar nou mee.

 2. Do

  Leuke unboxing weer! Ik vind het ook wel jammer dat Celebrate Books stopt en ik ben benieuwd naar hun nieuwe producten/assortiment! Ik ben erg benieuwd naar het boek, het klinkt in iedergeval erg goed, de cover is ook erg mooi <3 Ik vind de mok ook erg leuk, en het notitieblokje is altijd handig.