Categorieën: Accessoires, Unboxing / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Unboxing | Dutble Premium Blender Goodiebox

DutBle Goodiebox

Een tijdje geleden kreeg ik een mail van een medewerker bij Daisycon. Hij vertelde mij dat het merk Dutch Blend (DutBle) sinds kort bij hen is aangesloten, en dat hij dacht dat zij wel goed aansluiten bij Reviews & Roses. Gezien de hoeveelheid mails die ik dagelijks krijg (waarbij iedereen aangeeft dat het product bij mij past) ben ik standaard lichtelijk sceptisch. Mijn nieuwsgierigheid moet allereerst aangewakkerd worden en zodra dat gebeurt doe ik wat meer onderzoek om te kijken of het inderdaad bij mij – immers mijn blog is een verlengde van mijzelf – past. Pas als ik zelf ook denk dat het mogelijk bij mij past, ga ik een samenwerking aan.

Mijn interesse was een feit toen ik zag dat Dutch Blend elke drie maanden een goodiebox verstuurt. Ik ben gék op dingen unboxen; dit kunnen jullie wel zien aan de unboxings van bijvoorbeeld Fairyloot en Goodiebox. Daarnaast zag ik op de foto met voorbeelden van producten uit vorige boxen enkele leuke items, zoals parfum, staan. In februari kreeg ik een box toegestuurd en die ga ik vandaag voor jullie unboxen.

Over de DutBle

DutBle is een wereldwijd online sociaal platform. Als gratis Blender (zo worden leden genoemd) kun je met jouw account contact maken met Blenders wereldwijd. Maar je kunt bijvoorbeeld ook items kopen voor een betere prijs in de zogenaamde Marktplaats.

Wanneer je je aanmeld bij DutBle.com moet je veel informatie opgeven. Dit vind ik altijd wel een beetje eng, bij websites die ik niet ken. Bijvoorbeeld jouw adres, lievelings sierraadkleur, schoen-, ondergoed, bh-maat (geen cup, maar S t/m XL), lievelingskleur, ringmaat, model telefoon en diverse interesses. Dit wordt – gelukkig – niet zichtbaar op jouw profiel en wordt, denk ik, gebruikt om de boxen beter op jou af te stemmen.

Premium Blender + Giftbox

Vervolgens kun je ervoor kiezen om een Gratis Blender te blijven of een Premium Blender te worden. Premium Blenders krijgen elke drie maanden de DutBle Goodiebox. DutBle beloofd dat deze box vol zit met “te gekke items van coole en nieuwe merken”. Hieronder worden onder andere verstaan, “de mooiste sieraden, beste huidverzorging en trendy accessoires” welke worden geselecteerd op basis van populaire trends en kwaliteit. Hierbij kun je denken aan onder andere Chloé, Perditi, MAE.S en Hugo Boss. De box heeft altijd een waarde van ten minste €129,-. De welkomstbox kost je €5,-. Daarna kost de driemaandelijkse goodiebox elke maand €8,95 (dus eigenlijk €26,85 per box). Je kunt de box elk moment opzeggen. Om recht te hebben op de welkombox moet je wel minimaal één maand lid zijn.

Als Premium Blender heb je ook toegang tot Premium campagnes, waartoe de gratis Blender geen toegang heeft. Je krijgt privileges zoals het mogen testen van de DutBle app. En je krijgt korting op registratie- en verzendkosten.

De DutBle Welkomstbox

Ik heb de Dutble Premium Blender Goodiebox (welkomstbox) mogen ontvangen. En dit zat erin:

Nemi

Nemi

Allereerst pakte ik dit sieraad van Nemi uit de box. Het zat mooi in een roze doosje van dik papier verpakt. Jullie weten inmiddels denk ik wel dat ik eigenlijk nooit zoveel met sieraden doe, en hier ook niet zoveel kennis van heb. Ik had dus in eerste instantie géén idee wat dit was, of wat het merk Nemi is. Inmiddels weet ik dat Nemi een sieraden merk is van de oprichter van Dutble, en vermoed ik dat dit een ring is. Te klein voor mij helaas. Al is het sowieso al niet echt mijn ding, dus heel erg is dat ook weer niet. Ik kon deze ring niet terugvinden op de website van Nemi, dus wat de prijs is weet ik niet. Ik vermoed tegen de €30,- gezien de meeste producten op hun website €29,99 kosten.

Fruitsnoepjes

Urban Fruit Pure Fruit

Vervolgens vind ik in de box deze snoepjes van Urban Fruit en Pure Fruit. Beiden zijn gezonde fruitsnoepjes zonder toegevoegde suikers. Uiteraard heb ik de snoepjes uitgetest. Ik gaf ze echter al snel door aan mijn vriend. Helaas ben ik sowieso al iemand die erg lastig is met eten – dit irriteert zelfs mij soms, geloof me – maar dit vond ik écht niet lekker. Mijn vriend stond er positiever tegenover. Het is niet dat hij nu staat te springen en voortaan altijd van dit soort snoepjes wil hebben. Maar hij vond het wel prima smaken. Het is sowieso lastig met snoepjes in een box, want zoveel mensen zoveel wensen, en vele verschillende smaken.

Scrunchie van MAE.S

Scrungie MAE.S

Hierna haalde ik deze fluwelen scrunchie uit de box. Scrunchies waren helemaal hip in de jaren ’90, en heb ik toen als kind ook veel gedragen. Hoewel ik helemaal niet zo met de mode meeloop, heb ik wel meegekregen dat de scrunchie bezig is met een comeback. Deze fluwelen scrunchie is van het merk MAE.S, heeft de kleur Cherry Red, en kost €9,95. Hoewel ik scrunchies bij sommigen echt enorm leuk vind staan, voel ik mijzelf wat te oud voor een scrunchie. Zodra ik hem om mijn staart doe, voel ik mij meteen weer zeven jaar oud. Het zal er mogelijk mee te maken hebben dat ik scrunchies associeer met mijn jeugd. Toch vind ik dit wel één van de leukere producten uit deze DutBle Goodiebox en vind ik ook de kleur erg mooi.

Perditi Horloge

Horloge Perditi Perditi Horloge

Wauw, ik had niet verwacht dat er gewoon een horloge in de box zou zitten! Ik heb dit horloge met dit specifieke kleur bandje niet terug kunnen vinden op de website van Perditi, maar wel – volgens mij – dezelfde, maar in een andere kleur. Deze kost al €149,-, wauw! Daarmee heb je die €5,- van de welkomst box er makkelijk uit! Het horloge vind ik eigenlijk ook nog hartstikke leuk eruit zien. De kleur van zowel het klokje als het bandje spreken mij aan. De kleur is niet te opvallend – dat vind ik fijn – en het horloge in het algemeen elegant en past bijna overal wel bij. Hij past zelfs perfect bij de donkergroene trui die ik nu aan heb, haha. De kleur is bijna identiek. Het horloge valt wel vrij klein. Bij mij zit hij op het laatste gaatje. Hij past dus wel, maar hij past maar net, haha. Voor de wat stevigere mensen, zoals ik, is het dus, zoals we vroeger altijd zeiden: kielekiele. Het horloge is overigens van roestvrij staal, bevat een Zwitsers uurwerk en zou ook nog eens waterdicht moeten zijn tot 5 ATM (geschikt om mee te douchen of mee te zwemmen aan de oppervlakte van het water). Zoals ik al zei, ben ik geen kenner, dus ik kan dit allemaal niet controleren. Maar ik ben dus in elk geval enórm verrast met dit horloge in de goodiebox.

Garantiebewijs

Perditi Certificate of Authenticity

Bijgevoegd zit ook een plastic pasje in een zakje. Het Perditi certificate of authenticity. Dit is een garantiebewijs voor twee jaar garantie op het horloge. Er staat echter op dat als je van deze garantie gebruik wilt maken je naast dit pasje, ook een factuur moet kunnen overhandigen van een geautoriseerde Perditi handelaar. Je zou denken, gezien ze dit pasje bijvoegen, dat DutBle ook zo’n handelaar is. Maar zeker weten doe ik het niet.

Extra items

Premium Blender Club

Tot slot vind ik de box nog een Perditi Giftcard. Je krijgt daarmee €30,- korting bij een minimale besteding van €45,-. Ook zit er een kaartje in van de Premium Blender Club. Hierop wordt verteld dat als je een vriend(in) refereert naar de Dutble Premium Blender Club je een gepersonaliseerd armbandje krijgt met jouw naam of initialen. Meer over dit referral programma lees je op www.dutble.com/friends. Het feit dat er ook een zuurstokje in de box zit, doet mij denken dat dit origineel een kerstbox is geweest, haha.

Conclusie

DutBle Premium Blender Goodiebox

Hoewel ik in eerste instantie dacht: is dit het (er zit immers maar één product in dat ik ga gebruiken)? Ben ik na wat onderzoek naar de producten veel positiever. Zeker wanneer ik kijk naar de prijs van het horloge ben ik positief verrast. Wauw! En dat voor maar €5,- (de welkomstbox). Wat ik jammer vind is dat er niet echt meer informatie bij zit over de producten in de DutBle Premium Blender Goodiebox. Dit is denk ik ook niet te doen, gezien de boxen niet voor iedereen hetzelfde zijn. Maar dat neemt niet weg dat ik meer informatie wel wenselijk had gevonden. Zo vind ik de informatie die ik nu zelf heb opgezocht bijdragen aan mijn uiteindelijke beoordeling van de box, en vind ik het gewoon leuk om te weten wat voor producten het zijn en hoeveel ze waard zijn. Op het horloge na, passen de andere producten niet helemaal bij mij als persoon. Mijn vermoeden is dat de fashionista’s onder ons deze box véél leuker zullen vinden. Maar de box is wat mij betreft geslaagd, dankzij het horloge. Op dit moment denk ik er echter niet over na om een Premium lidmaatschap af te nemen. Dit is omdat de producten in deze box niet 100% bij mij bleken te passen, en ik mijn geld dan liever nog even opspaar.

P.s. Ik heb ook enkele negatieve uitlatingen op het internet gezien over Dutble. Hier blijf ik echter neutraal in. In sommige opmerkingen zal ongetwijfeld waarheid schuilen, en andere zijn misschien wel schromelijk overdreven. Maar ikzelf heb geen negatieve ervaringen met Dutble en kan niet oordelen over de geplaatste reacties op bijvoorbeeld Instagram.

Wat vind jij van de DutBle Giftbox?

Volg mij op: Bloglovin | Facebook | Twitter | Instagram | Goodreads

Ik heb een gratis welkomstbox ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie. Dit is niet van invloed op mijn mening of de inhoud van mijn recensie.

Deze post is al 5098 keer gelezen


Geef een reactie

13 responses to “Unboxing | Dutble Premium Blender Goodiebox

 1. Marielle

  Ook ik betaal al maanden maar ontvang niks.
  Ook al meerdere malen gemaild en geappt ze beloven me het te sturen.
  Ik heb ook al vermeld me te willen afmelden maar daar reageren ze niet op.
  Waardeloos.
  Weet iemand hoe ik me wel kan afmelden?

  • Balen dat je nog niks hebt ontvangen!
   Ik weet helaas niet hoe het afmelden werkt, maar misschien kun je de betaling stopzetten via de bank?
   Een bedrijf taggen via social media helpt soms ook.

 2. Karina Klement

  Niks welkomsbox van €5,- dat blijken de inschrijfkosten te zijn. Elke maand schrijven ze vlot geld vd rekening maar iets ontvangen ho maar. Ik heb me suf gemaild, geappt, uiteindelijk een box ontvangen, zat weinig zinvols in. Zo’n vies gezichtmasker, een crunchie, veel papiersnippers, een armbandje, wel een plastic pasje, een bon van een horloge maar geen horloge. Al met al dus een vieze tegenvaller. Ga me dus ook afmelden. Helaas krijg je dan je geld niet terug want ze hebben de betalingen wel “slim” verdeeld. Je betaald nl niet per box maar invoeren voor de volgende.

 3. Meer geluk dan mij, ik ben nu ook al 3 maanden lid, nog niks gezien! Problemen me de verzending zegt men!! Raar want er zijn nooit geen problemen om het geld van de rekening te halen??????

 4. Monica

  Ik wacht al weken op de box en nog steeds niks ontvangen. Op de tracking pagina staat elke dag een andere dag dat hij geleverd wordt ik geloof er niet meer in. Jammer! Als ik hem deze week niet binnen heb ga ik aangifte doen want heb hem wel betaald

  • Hoi Monica,

   Wat balen dat jij jouw box nog niet hebt! 🙁 Meestal als op de trackingpagina de dag telkens verandert, dan betekent dit dat het pakket al wel is aangemeld, maar nog niet is afgeleverd bij het depot. Heb je al contact met Dutble opgenomen?