Categorieën: Boeken, Unboxing / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Unboxing | Illumicrate – Adventure Awaits

Illumicrate - Adventure Awaits

I have a confession to make… Ik dacht op de één of andere manier dat ik deze box niet zou ontvangen. Vraag mij niet waarom ik dat dacht. Ik was blijkbaar enorm in de war, haha, want ik heb vorige maand nog tegen jullie gezegd dat ik een abonnement van drie maanden heb afgesloten. Illumicrate was een box die elk kwartaal verscheen, maar verschijnt nu maandelijks. Doordat ik dus in de war was, en dacht de box niet te ontvangen, heb ik van te voren spoilers bekeken. En mijn gedachte daarbij was: geen probleem dat ik de box niet heb besteld, deze keer is hij niks voor mij. Nou ja, ik kreeg hem dus wel. xD De box was dus dit keer niet helemaal mijn ding. Welke items allemaal in de Adventure Awaits box zaten? Scroll naar beneden voor het antwoord.

The Raven Cycle Notebook Set

Designed by: Bookmark’d tattoos

The Raven Cycle Notebook Set

Illumicrate | An A5 & A6 notebook duo inspired by the imagery of The Raven Cycle series. To help you plot your future adventures!

Mijn mening | Ik heb The Raven Cycle nooit gelezen dus ik heb geen idee of dit er goed bij past of niet. Ze zien er op zich wel mooi uit qua kleur.

Excalibur Water Bottle

Featuring artwork by: Sarah Brown

Excalibur Water Bottle

Illumicrate | To keep you hydrated and encouraged on your adventures. As a lon-time Arthurian legend fangirl, it was a pleasure to see this pivotal Lady of the Lake scene brought to life.

Mijn mening | Het spijt me, hier heb ik echt helemaal niks mee. Ik vind het soms best leuk om een film of serie te kijken over King Arthur, of te zien dat het ergens in is verwerkt. Maar ik zou er geen merch van kopen. Ook de stijl trekt mij niet, al vind ik het wel bij King Arthur passen. Mogelijk zijn de echte fans hier dus wel blij mee. Een waterfles is overigens niet verkeerd. Als de opdruk iets was geweest dat mij wel trekt, dan was ik vast enthousiaster geweest.

Mistborn Socks

Designed by: Illumicrate

Mistborn Socks

Illumicrate | Keep your feet toasty on your journey through The Final Empire. We picked the symbol for brass, seeing as its allomantic property is to sooth emotions and its feruchemical property is to store warmth!

Mijn mening | Sokken zijn altijd goed. Hierbij maakt het mij niet eens uit wat voor fandom erop staat haha. Deze gaan zeker gedragen worden. De kwaliteit is ook mooi stevig.

The Grand Tour Mug Rug

Featuring artwork by: Hannah Detterbeck

The Grand Tour Mug Rug

Illumicrate | A handy map of Europe to guide you on your travels, or to just put your tea and biscuits on while you plan your trip. Inspired by The Gentlemen’s Guide to Vice and Virtue’s own Grand Tour.

Mijn mening | Het boek heb ik al in de kast staan, en diens vervolg ook. Maar ik zou niet weten wat ik met een mug rug moet doen. Geef mij dan liever een gewone onderzetter met leuke opdruk. Omdat ik het boek nog niet heb gelezen doet deze merch denk ik ook nog niet zoveel met mij.

Beginning & End Enamel Pin Set

Designed by: Fable & Black

Beginning & End Enamel Pin Set

Illumicrate | Every adventure has a beginning and an end. This pin set represents both for one of the most beloved journeys of all time.

Mijn mening | De films vond ik supergaaf en heb ik met plezier gekeken. Maar ook wat dit fandom betreft spaar ik er niks van. De fandoms in de Adventure Awaits box zijn het helaas gewoon niet voor mij.

Once & Future by Amy Rose Capetta & Cori McCarthy

Once & Future by Amy Rose Capetta & Cori McCarthy

Illumicrate | The start of a brilliant space fantasy series featuring King Arthur’s 42nd reincarnation as a teenage girl. Filled with lots of witty banter and an action-packed quest for the ages, we thoroughly loved this diverse book. Enjoy this exclusive cover, signed & sprayed edge Illumicrate edition and a letter from the authors.

Mijn mening | Allereerst: wauw, de kleur van de paginaranden vind ik zó mooi! Het past ook perfect bij het blauw op de cover. Of ik het boek leuk ga vinden? Geen idee. Het klinkt wel interessant. Het is een leuke twist dat King Arthur in dit boek een vrouw is. Girl Power!

Conclusie

Illumicrate - Adventure Awaits

Zoals ik in de inleiding al vertelde was dit helaas gewoon niet mijn box. Als er andere fandoms in hadden gezeten had ik de producten waarschijnlijk een stuk leuker gevonden. Daar is niks aan te doen, daarvoor is het een verrassingsbox. Soms is een box helemaal het einde, en soms is het het voor jou gewoon net niet. Op het boek en de sokken na heb ik besloten alles te koop te zetten. Volgende maand beter!

Was deze Adventure Awaits box wat voor jou geweest?

Deze post is al 1604 keer gelezen


Geef een reactie

3 responses to “Unboxing | Illumicrate – Adventure Awaits

  1. Merel

    De LotR pins vind ik wel prachtig! Jammer dat het niet zo je box was. Ik vind de bidon overigens heel erg lelijk… Daar hadden ze wat mooiers van mogen maken.