Categorieën: Boeken, Unboxing / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Unboxing | Illumicrate – Armed and Dangerous

Illumicrate

Afgelopen maandag vertelde ik jullie al dat ik vorige week in één keer twee pakketjes afgeleverd kreeg. Namelijk de Fairyloot én de Illumicrate boxen van augustus. Dubbel feest! Laten we snel naar de inhoud kijken.

Over Illumicrate | Illumicrate is een maandelijkse boekenbox uit Engeland (voorheen elk kwartaal). Zij hebben als doel boekliefhebbers de beste nieuwe releases (young adult) te brengen, en leuke goodies waar elke bibliophile van houdt.

The Stone’s Throw Mug

Designed by Rosie (@rosiethorns88)

The Stone's Throw Mug

Illumicrate | Featuring Kell and Lila on their trip to Red London, this is the second in our series of mugs using the gorgeous papercraft designs of @rosiethorns88!

Mijn mening | De mok uit de vorige box heb ik verkocht, maar déze ga ik zeker bewaren. Toevallig ben ik nu net het tweede deel aan het lezen in deze serie, wat het natuurlijk extra leuk maakt om een item passend bij deze serie in de box te ontvangen.

Sister Apple’s Surprise Liquid Soap

Created by: Lovely Skincare (@hellolovelyskincare)

Sister Apple's Surprise Liquid Soap

Illumicrate | Ah, a gift from Sister Apple! Careful now, you know The Poisoner likes her surprises to be a little more toxic than most…

Mijn mening | Een beetje Google werk levert mij op dat Sister Apple een personage is in het boek Red Sister van Mark Lawrence. Deze heb ik toevallig nog liggen om eens te gaan lezen! Ik had eerst niet door dat het zeep was, dus ik dacht dat het weer eens zo’n product zou zijn waar ik niks mee zou doen. Maar het is dus zeep; dat kan je natuurlijk altijd gebruiken! Het ruikt ook echt naar appels. Heel lekker.

Humanity Bottle Opener

Designed by: Dust and Pages (@dustandpages)

Humanity Bottle Opener

Illumicrate | Featuring a quote from the series we love, this scythe is a little bit more suited to dispatching bottle caps than it is humans.

Mijn mening | Jammer dat ze niet wat duidelijker omschrijven bij welk boek de producten passen. Maar mijn vermoeden is dat het hier gaat om Scythe van Neal Shusterman. Ik vind het wel een leuke en originele flesopener. Of ik hem ook echt ga gebruiken is een tweede vraag.

Weapons bag

Designed by: Chatty Nora (@chattynora)

Weapons bag

Illumicrate | Carry your weapons covertly in this cure wand insignia bag. Because of course, wands are weapons too.

Mijn mening | Eigenlijk vind ik dit tasje niet zo bijzonder. De opdruk is enorm klein, en zegt mij niet zoveel. Ook vind ik de felgele kleur hiervoor niet helemaal geweldig. Maar daar is waarschijnlijk voor gekozen omdat geel de kleur van Illumicrate is.

Legendary Swords Cutlery Set

Designed by: Hey Atlas Creative (@heyatlascreative)

Legendary Swords Cutlery Set

Illumicrate | While these are more likely to be used to cut up dinner rather than demons, we couldn’t resist a nod to these legendary swords on our cutlery set case.

Mijn mening | Zo toevallig dat zowel Fairyloot als Illumicrate deze maand bestek in hun box hebben zitten. Geen idee waarom ze allebei voor deze maand hebben gekozen. De kleur vind ik absoluut beter dan die van Fairyloot. Het voelt echter wel een stuk goedkoper aan en lijkt het wat meer op kinderbestek.

Gideon the Ninth by Tamsyn Muir

Gideon the Ninth by Tamsyn Muir

Illumicrate | Gideon is ready to abandon a life of servitude and an afterlife as a reanimated corpse. But her childhood nemesis has been summoned into action and won’t set her free without a service. The Emperor has invited the heirs to each of his loyal Houses to a deadly trial of wits and skill. If Harrowhark succeeds she will be become an immortal, all-pwerful servant of the Resurrection, but no necromancer can ascend without their cavalier. Enjoy this Illumicrate edition with sprayed edges, an exclusively designed page signed by the author, along with a set of House trading cards.

Mijn mening | Wat moet ik in hemelsnaam met dit boek? Allereerst zou ik het boek zeker niet opgepakt hebben met deze cover. Dit trekt mij totáál niet. De achterflap heeft elementen van dingen die mij wél interesseren, maar zou ook niet genoeg zijn geweest voor mij om dit boek zelf te hebben gekocht. Of ik hem ooit ga lezen? Ik weet het nog niet… De kaartjes ernaast worden niet op de spoilerkaart genoemd, maar zaten er wel bij.

Collectible Coin

by Monolime

Collectible Coin

Illumicrate | Featuring the one and only, the most definitely armed and dangerous, Lila Bard.

Mijn mening | Superleuk dat ze Lila Bard op de coin hebben gezet. Helaas, zoals ik elke maand weer zeg, trekt het artwork op deze coins mij niet. Laatst heb ik de eerste vier verkocht, en dat zal ik met deze ook doen.

Extra

Extra

Conclusie

Illumicrate - Armed and Dangerous

Zoals ik jullie de afgelopen maanden vertelde heb ik besloten per 1 september een box op te zeggen. Welke, dat wist ik nog niet. Maar inmiddels is de keuze gevallen op de Illumicrate box. Ze zijn niet meer zo geweldig als toen ze nog elk kwartaal verschenen. Maar daarnaast is een Illumicrate box vaak naderhand nog na te bestellen, in tegenstelling tot Fairyloot. Dus mocht ik toch een geweldige box missen, dan is er nog hoop.

De Armed and Dangerous box was wel oké, maar had ook geen wow-factor. Enkele items ga ik zeker gebruiken, maar ik gilde niet van blijdschap toen ik het uit de box viste. Maar al met al een oké box.

Wat vind jij van de Armed and Dangerous box?

Deze post is al 1044 keer gelezen


Geef een reactie

2 responses to “Unboxing | Illumicrate – Armed and Dangerous

  1. Merel

    Zonde, ik vind de flessenopener en het boek juist top! Maar wel begrijpelijk. Ik vind de Fairyloot unboxing ook leuker om te zien 🙂

  2. Do

    Jammer dat sommige items wat tegenvielen, ik vind eigenlijk alleen de mok echt heel leuk. Ik ben ook erg benieuwd naar het boek, de cover ziet er intrigerend uit!