Categorieën: Boeken, Unboxing / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Unboxing | Illumicrate – In the Shadows

Illumicrate

Bewust heb ik ervoor gekozen om te stoppen met het kopen van boekenboxen. Eerder dit jaar stopte ik al met Illumicrate, en per juli ben ik ook gestopt met Fairyloot. Indien er een box is die mij écht aantrekt, dan kan ik altijd nog een poging wagen om een box te bemachtigen. Dit is tegenwoordig een stuk lastiger gezien er een wachtlijst is tot oktober. Daarom heb ik bijvoorbeeld mijn Fairyloot account nog niet stopgezet. Een vriendin betaalt mij voor de box en wanneer de box bezorgd wordt geef ik deze aan haar. Net zolang tot ze van de wachtlijst is. Ik blij, zij blij. Gelukkig was het voor de juni box van Illumicrate nog niet zo extreem lastig en heb ik deze gewoon op tijd kunnen bemachtigen en werd ik hier nog niet zo lang geleden mee verblijd. De inhoud sprak mij enorm aan doordat er items in de box zouden zitten van boeken die ik bijna allemaal gelezen heb en van heb genoten. Kijk je mee naar de inhoud?

Wrought & Ruin Mug

Artwork by: Rosie Thorns (@rosiethorns88)

Wrought & Ruin Mug

Illumicrate | The latest in our mug series featuring Rosie’s stunning papercraft art is inspired by the Villains series (Vicious and Vengeful) by V.E. Schwab.

Jessica | Ik ben in Villains begonnen en vind het tot nu toe een erg intrigerend verhaal. Het artwork op de mok trekt mij echter helaas niet.

I am the war Fan

Artwork by: Ashley Diers (@ashleyndiers)

I am the war Fan

Illumicrate | Win the war against hot weather with this nevernight-inspired hand fan.

Jessica | Oeh, deze is leuk! En daarbij is een waaier ook ideaal voor de hete zomer die er ongetwijfeld aan komt. De quote vind ik ook erg leuk en sprekend.

The embrace Foiled Print

Artwork by: Elithien (@elithienart)

The embrace Foiled Print

Illumicrate | This stunning foiled print features our latest favourite couple: Bryce and Hunt from Crescent City.

Jessica | Wauw! Je ziet het op de foto niet goed, maar alles dat goud is, is van glimmend folie waardoor de kaart een extra luxe uitstraling heeft. Héél erg mooi!

Serpent & Dove Metalmark

Character Artwork by: Viktoria Ridzel (Viria94), Quote design by: Her Paper World (@herpaperworld)

Serpent & Dove Metalmark

Illumicrate | Take your love for Serpent & Dove out of the shadows and show it off proudly with this metal bookmark.

Jessica | Yay, wat fijn: nog een item dat ik leuk vind. Het artwork is in een stijl dat mij aanspreekt. De personages worden niet helemaal weergegeven zoals ik ze voor me zag, maar ik vind het wel een hele mooie boekenlegger.

The Kill List Tea Towel

Artwork by: Fiona Gacki (@fionaahelen)

The Kill List Tea Towel

Illumicrate | The names on Arya’s kill list are hereby sentenced to a life of drying dishes and cleaning pills.

Jessica | Game of Thrones is volgens mij een beetje uit, dus het verraste mij om hiervan een item in de box te vinden. Ikzelf heb er niet zoveel mee, dus ik denk dat ik deze weg doe.

The Court of Miracles by Kester Grant

The Court of Miracles by Kester Grant The Court of Miracles by Kester Grant The Court of Miracles by Kester Grant

Illumicrate | In the violent urban jungle of an alternate 1828 Paris, the French Revolution has failed and the city is divided between merciless royalty and nine underworld criminal guilds, known as the Court of Miracles. Eponine (Nina) Thénardier is a talented cat burglar and member of the Thieves Guild. Nina’s life is midnight robberies, avoiding her father’s fists, and watching over her naïve adopted sister, Cosette (Ettie). When Ettie attracts the eye of the ruthless lord of the Guild of Flesh, Nina is caught in a desperate race to keep the younger girl safe, forcing her to make a terrible choice: protect Etta and set off a brutal war between the guilds, or forever lose her sister to the Tiger.

Enjoy the new cover, hidden cover, sprayed edges and autopen signed endpapers, all of which are exclusive to your Illumicrate edition!

Jessica | Wat ben ik blij dat ik de In the Shadows box heb besteld; wat een prachtige editie! Kijk eens onder de dustcover, zo’n mooie verrassing. Ik ben erg benieuwd naar het verhaal, maar het uiterlijk van het boek is in elk geval enorm geslaagd.

Monthly Collectors Pin

Designed by: Fable & Black (@fableandblack)

Monthly Collectors Pin

Illumicrate | Inspired by the motto and crest of the Court of Miracles.

Jessica | Deze pin lijkt inderdaad heel goed bij het boek te passen. Als ik eerlijk ben vind ik dit ook veel leuker; dat er een item in de box zit dat echt specifiek bij het boek van de maand past. Voorheen hadden ze magnetic coins en daar had ik helemaal niks mee. Het artwork vond ik daarvan ook nooit mooi, en van deze pin wel, dus dat heeft natuurlijk ook invloed. Hoe dan ook: leuke pin!

Conclusie

Illumicrate - In the Shadows

Hoewel er twee items in deze box zaten waar ik niet zo’n fan van ben, ben ik ontzettend blij dat ik de In the Shadows box heb gekocht. Het boek is hetgeen waar ik het allermeest blij mee ben, want, wauw, wát een mooie editie! Maar ook diverse andere items bevallen mij goed. Dit bevestigt gelukkig ook mijn vermoeden, namelijk dat ik deze box wel eens leuk zou kunnen gaan vinden. Ik heb geen abonnement meer, maar deze box sprak mij dusdanig aan dat ik hem had besteld, en het was het waard.

Wat vind jij van de In the Shadows box?

Deze post is al 1665 keer gelezen


Geef een reactie