Categorieën: Boeken, Unboxing / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Unboxing | Illumicrate – The Final Frontier

Illumicrate

Whoop whoop! De mei box, met als thema The Final Frontier, van Illumicrate is maandagavond eindelijk bij mij aangekomen! Van te voren was al bekend welk boek er in deze box zou zitten. Namelijk: Aurora Rising van Amie Kaufman en Jay Kristoff. Het lijkt mij een interessant boek, dus de titel van te voren weten was voor mij geen reden om een pauze in te lassen bij de Illumicrate box. Uiteraard was ik wel mega nieuwsgierig naar alle goodies die ze in de box zouden stoppen! Kijk je mee naar de inhoud van de box?

Over Illumicrate | Illumicrate is een maandelijkse boekenbox uit Engeland (voorheen elk kwartaal). Zij hebben als doel boekliefhebbers de beste nieuwe releases (young adult) te brengen, en leuke goodies waar elke bibliophile van houdt.

Lunar Chronicles Cooler Bag

Lunar Chronicles Cooler Bag

Illumicrate | Keep your snacks cool on all your space travels with this bag featuring the women from The Lunar Chronicles.

Mijn mening | Wat geinig! Het is niet een heel grote koeltas, maar ik vind hem wel erg schattig. Handig om je lunch in te doen op zomerse dagen. De tas is verder volledig voorzien van girlpower uit The Lunar Chronicles.

Illuminae Pillowcase

Illuminae Pillowcase

Illumicrate | A pillowcase to keep you company on your long journey, featuring our forever faves Kady and Ezra on one side, and one of our favourite AIDAN quotes on the other.

Mijn mening | Wauw, deze kussensloop vind ik echt héél erg mooi. De kleuren spatten er vanaf. Leuk vind ik ook het feit dat het niet weer een kussenhoes is voor vierkante kussens, maar echt één voor je hoofdkussen. Het enige dat ik mij afvraag is of de stof wel geschikt is om op te slapen. Het voelt een beetje satijnachtig aan, en dat ademt ‘s nachts niet zo goed. Ikzelf heb daarom de voorkeur voor katoenen kussenslopen. Maar dat neemt niet weg dat ik hem wél ontzettend mooi vind.

Howler Luggage Tag

Howler Luggage Tag

Illumicrate | Nothing worse than having your luggage lost on intergalactic trips. Use this Red Rising-inspired tag to keep all your stuff in your possession.

Mijn mening | In eerste instantie wist ik niet wat dit was. Het kwam namelijk niet als één geheel binnen, maar als twee losse onderdelen. Pas toen ik de spoilerkaart las kwam ik erachter dat het een zo’n tag is voor aan je koffer. Hoewel ik niet perse iets heb met Red Rising, vind ik het wel leuk omdat zo’n soort item niet eerder in de box heeft gezeten. Misschien ga ik hem ook nog wel echt gebruiken. Voordeel is met deze tag, dat niet iedereen meteen al je informatie kan lezen. Alleen als ze hem loshalen wanneer je bagage onverhoopt ergens verkeerd terecht komt kunnen ze het volledig lezen.

Squad 312 Pouch

Squad 312 Pouch

Illumicrate | Featuring the cast of Aurora Rising in their very first selfie, use this pouch to store your phone, your (sun)glasses, and whatever else you can think of.

Mijn mening | Wat leuk dat er ook een product in zit dat echt specifiek op het boek is gebaseerd. Ik vind het ontwerp mooi en de groep ziet er gezellig uit. Dit maakt dat ik alleen maar nieuwsgieriger word naar Aurora Rising. Ook dit is echt een bruikbaar product. Hier ga ik zeker mijn zonnebril in stoppen, of mijn gewone bril. Soms komt dit handiger uit dat zo’n dikke brillenkoker.

Space Sticky Notes

Space Sticky Notes

Illumicrate | Did you know stuck-down notes can defy weightlessness in space?* (*not an actual scientific claim) Use these for your shopping lists, your mini book reviews, and to keep track of your daydreams about what hot meal you’ll eat first when you land back on Earth.

Mijn mening | Hmm… hier heb ik dan weer niet zoveel mee. Ik vind sticky notes altijd wel leuk als er tekst op staat, maar aan plaatjes heb ik niet zoveel. Ook heb ik in principe niet echt iets met de ruimte, dus het spreekt mij hierdoor ook stukken minder aan.

Aurora Rising by Amie Kaufman and Jay Kristoff

Aurora Rising by Amie Kaufman and Jay Kristoff

Illumicrate | The year is 2380 and the graduating cadets of the Aurora Academy are being assigned their first missions. Tyler Jones should have his pick of the lot, but after rescuing a mysterious stranger in less than ideal conditions, he’s left with the rejected cadets, and they arent’s even his biggest problem. A glorious start to this new ensemble cast series from the authors of The Illuminae Files.

Enjoy the exclusive cover, sprayed edge and signed Illumicrate edition.

Mijn mening | Dit boek ziet er echt práchtig uit. De kleuren spatten van het boek af. De kleur roze van de paginaranden past er perfect bij. En de kers op de taart is natuurlijk dat Aurora Rising door beide auteurs is gesigneerd! De cover verschilt overigens niet heel erg veel van het origineel; het origineel is paars.

Collectible – Magnetic Coin

Collectible - Magnetic Coin

Illumicrate | This month, we are featuring our favourite space rebel Kady Grant from The Illuminae Files, and <ERROR> a bit of AIDAN as well.

Mijn mening | Vorige maand kregen we de ketting cadeau, en de eerste collectible coin. In deze The Final Frontier box zit de tweede. Ik moet zeggen dat ik het idee wel leuk vind, maar dat het ontwerp van de coins mij uiteindelijk helaas nog niet helemaal aanspreken. Ik denk toch dat ik het mogelijk als koelkastmagneten ga gebruiken.

Extra

Extra

Mijn mening | De vervanging voor de misdruk van vorige maand zit deze maand extra in de box, alsook enkele proefjes. Ook zie je de auteursbrief in het midden.

Conclusie

Illumicrate - The Final Frontier

Ik vind deze The Final Frontier box leuk. Vooral ook omdat er veel bruikbare items in zitten die ik nog niet vaak in andere boxen tegen ben gekomen. Ook ben ik erg benieuwd naar het boek. De Illuminae serie staat ook nog klaar in mijn kast om gelezen te worden. Als ik anderen mag geloven is dat een geweldige serie. Ik kijk dan ook enorm uit naar het lezen van zowel die serie, als dit eerste deel in deze nieuwe serie.

Heb je The Illuminae Files al gelezen?

Deze post is al 977 keer gelezen


Geef een reactie