Categorieën: Winnen! / Tags: , , ,

Geschreven door Jessica

13 Days of Celebration #1 | Win Livestream door Buddy Tegenbosch {Afgelopen}

Win Livestream Buddy Tegenbosch

Hoera! Zoals ik vanochtend al aankondigde bestaat Reviews & Roses vandaag alweer 3(!) jaar. Vandaag gaat dan ook officieel 13 Days of Celebration van start, waarbij 13 dagen lang elke dag een fantastische winactie online komt. De winactie van vandaag wordt mede mogelijk gemaakt door Best of YA.

Als je mij vraagt welke Nederlandse auteurs indruk op mij hebben gemaakt, dan is Buddy Tegenbosch daar absoluut één van. Niet alleen omdat hij een geweldige schrijfstijl heeft, maar ook omdat hij als persoon een geweldige vent is. Daarom ben ik dan ook héél blij dat ik zijn nieuwste boek, Livestream, inclusief bijbehorende boekenlegger mag weggeven. Ik kan niet wachten tot het boek uit is en we er allemaal van kunnen genieten!

P.s. Op 10 september vindt de boekpresentatie van Livestream plaats bij Van Piere in Eindhoven van 14.00 tot 16.00 uur.

Over Livestream

Livestream - Buddy TegenboschLivestream door Buddy Tegenbosch
Ook van deze auteur: Oog om oog, Pokerface
Verschijnt
: 8 september 2017 bij Best of YA
Format: Paperback
Aantal pagina’s: 192
Genre: Young Adult
Prijs: €15,-
Goodreads

Hey.

Ik ben Rick en ik heb echt de meest bizarre dag achter de rug.
In New York. Met Kris.
Of eigenlijk: zonder Kris, want ik had haar nog maar net ontmoet of ze was alweer verdwenen. En dan bedoel ik ook echt verdwenen. Vanished.
Ik ging haar zoeken.
Het werd een absurde zoektocht, een rollercoaster-ride van twintig uur door Manhattan, met een basejump, een drag queen, een camera, een ontvoering, een explosie, een kopstoot, een goksite, nog meer camera’s, en vooral… met Kris.
Want het was Kris die me meesleurde in haar vrije val en ik heb het gevoel dat we de grond nog steeds niet geraakt hebben. En dat is great (en spectacular en insane en niet echt slim, maar… lees mijn verhaal, dan snap je wat ik bedoel).

Hoe maak je kans?

Vul onderstaand formulier in en beantwoord hierbij de volgende vraag: “Welk beroep beoefent Buddy Tegenbosch naast het schrijven van boeken?”

Ik zou het natuurlijk ook erg leuk vinden als je Reviews & Roses volgt op social media en de winactie deelt.

Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin’

Winactie is gesloten

Deze winactie loopt tot en met 7 september 2016 23.59 uur. Het ingevulde mailadres wordt gebruikt om de winnaar op de hoogte te brengen. De ingevulde adresgegevens van de winnaar wordt gedeeld met Unieboek | Het Spectrum, zij zullen de prijs naar dit adres opsturen. Zorg er dus voor dat alles goed is ingevuld!

Ik wil Best of YA enorm bedanken voor het sponsoren van deze winactie!

Deze post is al 1889 keer gelezen


Geef een reactie

6 responses to “13 Days of Celebration #1 | Win Livestream door Buddy Tegenbosch {Afgelopen}