Categorieën: Winnen! / Tags: ,

Geschreven door Jessica

13 Days of Celebration #12 | Win The Sense of an Ending {Afgelopen}

Oh my, we hebben nog maar twee dagen te gaan in de 13 Days of Celebration ter ere van de derde verjaardag van Reviews & Roses! Zijn jullie lekker aan het genieten? Ik wel, dat is zeker. Vandaag mag ik van The Publicity Company een film weggeven waar ikzelf enorm nieuwsgierig naar ben, namelijk: The Sense of an Ending. Niet alleen doordat persoonlijke favorieten Michelle Dockery en Matthew Goode erin spelen, en ik de filmposter zo aantrekkelijk vind, maar ook omdat het verhaal mij enorm aanspreekt. De film is vanaf 26 september verkrijgbaar op DVD, Blu-ray en VOD, en vandaag kun je hem hier winnen op DVD!

Over The Sense of an Ending

The Sense of an EndingTitel: The Sense of an Ending
Verfilming van: Alsof het voorbij is – Julian Barnes
Releasedatum: 26 september op DVD, Blu-ray en VOD
Regisseur: Ritesh Batra
Cast: Jim Broadbent, Harriet Walter, Michelle Dockery, Emily Mortimer, Billy Howle, Joe Alwyn, Freya Mavor, Matthew Goode, Charlotte Rampling
Tagline: Unravel the truth.
Genre: Drama | Mysterie
Kijkwijzer: 6+ (Angst, Grof taalgebruik)

Tony Webster, een gescheiden man van middelbare leeftijd, leidt een kalm leventje totdat hij op een ochtend een aangetekende brief van zijn advocaat krijgt. Sarah Ford, de moeder van Tony’s eerste vriendinnetje Veronica, is overleden. Zij laat hem onverwacht een erfenis na: het dagboek van zijn studiegenoot en beste vriend Adrian. Tony doet zijn uiterste best zich alles van vroeger te herinneren, maar in hoeverre zijn de herinneringen betrouwbaar? Terwijl hij dieper in zijn verleden graaft, begint het allemaal terug te komen: zijn eerste liefde, het gebroken hart, het bedrog, de spijt, de schuldgevoelens. Kan Tony de waarheid onder ogen zien en verantwoordelijkheid nemen voor de afschuwelijke gevolgen van de acties die hij zo lang geleden heeft genomen?

Hoe doe je mee?

Vul onderstaand formulier compleet in en je doet automatisch mee!

Deze winactie is afgelopen, bedankt voor het meedoen!

Deze winactie loopt tot en met 26 september 2017 23.59 uur. Het ingevulde mailadres wordt gebruikt om de winnaar op de hoogte te brengen. De ingevulde adresgegevens van de winnaar worden gedeeld met The Publicity Company, zij zullen de prijs naar dit adres opsturen. Zorg er dus voor dat alles goed is ingevuld.

Ik wil Lumière enorm bedanken voor het sponsoren van deze winactie!

Deze post is al 1562 keer gelezen


Geef een reactie

2 responses to “13 Days of Celebration #12 | Win The Sense of an Ending {Afgelopen}