Categorieën: Winnen! / Tags: , , , , ,

Geschreven door Jessica

13 Days of Celebration #3 | Win Van Jou en Kies voor Mij {Afgelopen}

Hiep Hiep Hoera! Het is alweer dag drie van de 13 Days of Celebration om te vieren dat Reviews & Roses drie jaar bestaat. Zoals jullie ongetwijfeld weten ben ik een groot fan van de New Adults van uitgeverij Zomer & Keuning. Het zijn heerlijke boeken om lekker mee te ontspannen. Vandaag kunnen jullie twee van de nieuwste New Adults uit hun fonds winnen. Ennuh… beide dames bezoeken Nederland dit najaar! Lees hieronder alles over de te winnen boeken.

P.s. hoewel beide boeken latere delen in een serie zijn, zijn alle boeken in deze series los van elkaar te lezen.

Over Van Jou

Van jou - Sophie JacksonVan Jou door Sophie Jackson
Serie: A Pound of Flesh #3
Ook van deze auteur: Stuk van jou, Stil van jou
Verschijnt: 5 september 2017 bij Zomer & Keuning
Format: Paperback
Aantal pagina’s: 272
Genre: New Adult
Goodreads

De Britse Sophie Jackson veroverde de wereld – en dus ook Nederland – met haar debuut ‘Stuk van jou’, gevolgd door ‘Stil van jou’. Nu maakt Jackson de trilogie compleet met ‘Van jou’, waarin Riley teruggaat naar zijn geboorteplaats in Michigan nadat zijn vader een hartaanval heeft gehad. Dan ontmoet hij ook Lexie weer, het meisje dat ooit zijn hart brak. Er is nog steeds veel aantrekkingskracht, maar er is ook veel, heel veel gebeurd tussen hen. Misschien wel te veel om ooit nog samen overheen te komen.

Over Kies voor mij

Kies voor mij - Jennifer L. ArmentroutKies voor mij door Jennifer L. Armentrout
Serie: Wait for You #5
Ook van deze auteur: Wacht op mijGa voor mijBlijf bij mijVal voor mij
Verschenen: 11 april 2017 bij Zomer & Keuning
Format: Paperback
Aantal pagina’s: 331
Genre: New Adult
Goodreads

Kies voor mij van Jennifer L. Armentrout is het vijfde deel in haar waanzinnige Wacht op mij-serie. In deze New Adult-roman spelen Stephanie en Nick de hoofdrol. Allebei hebben zij een gezonde relatie hebben met casual sex – vinden zij althans. En dat is ook niet zo moeilijk zolang er geen gevoelens bij komen kijken. Maar laten Steph en Nick die nu juist wél voor elkaar ontwikkelen… ja, dan wordt het een stuk ingewikkelder.

Kies voor mij is een New Adult vol vaart, humor en natuurlijk ook het nodige drama. Laat dat maar aan Jennifer L. Armentrout over!

Ontmoet de dames

Aaaaah! Sophie Jackson én Jennifer L. Armentrout komen naar Nederland! Sophie Jackson kun je op donderdag 14 september ontmoeten tijdens een vaartocht (je kaartje koop je hier) of vrijdagavond 15 september bij boekhandel Haasbeek in Alphen aan de Rijn (gratis).

Jennifer L. Armentrout bezoekt ons land op vrijdag 20 oktober. Je kunt haar ontmoeten in de Winkel van Sinkel in Utrecht (je kaartje koop je hier).

Meer informatie kunnen jullie vinden op de website van Zomer & Keuning.

Hoe doe je mee?

Ik mag 1x Van jou en 1x Kies voor mij weggeven, er zullen dus twee winnaars zijn. Vul onderstaand formulier compleet in en laat hierbij weten wie jouw favoriete personage is (en waarom). Vergeet er niet ook bij te vermelden voor welk boek je meedoet.

Ik zou het natuurlijk ook erg leuk vinden als je Reviews & Roses volgt op social media en de winactie deelt.

Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin’

Deze winactie is inmiddels gesloten. Bedankt voor het meedoen!

Deze winactie loopt tot en met 10 september 2017 23.59 uur. Het ingevulde mailadres wordt gebruikt om de winnaars op de hoogte te brengen. De ingevulde adresgegevens van de winnaars worden gedeeld met uitgeverij Zomer & Keuning, zij zullen de prijs naar dit adres opsturen. Zorg er dus voor dat alles goed is ingevuld.

Ik wil uitgeverij Zomer & Keuning enorm bedanken voor het sponsoren van deze winactie!

Deze post is al 1772 keer gelezen


Geef een reactie

6 responses to “13 Days of Celebration #3 | Win Van Jou en Kies voor Mij {Afgelopen}

  1. Femke

    Misschien een stomme vraag, maar als favoriete personage, kan dat van elk boek zijn? Of bedoel je dat je moet kiezen uit die twee boeken?