Categorieën: Winnen! / Tags: ,

Geschreven door Jessica

FEEST | Win een boekenlegger van Drakendal en De Magiërs {Afgelopen}

Ik weet dat velen van jullie ook altijd druk bezig zijn met het  verzamelen van boekenleggers. Net als ik. Van uitgeverij De Fontein heb ik vijf boekenleggers ontvangen van Drakendal en De Magiërs om weg te geven. Dus ik kan vijf mensen gelukkig maken!

Drakendal en De Magier vierkantWat moet je doen om te winnen?

Vul onderstaand formulier in en vul bij ‘antwoord’ het antwoord op de volgende vraag in: Wat is de mooiste boekenlegger die jij in bezit hebt?

Ik zou het natuurlijk ook erg leuk vinden als je Reviews & Roses volgt op social media en de winactie deelt. Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin’

[wd_contact_form id=”73″]

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Deze winactie loopt tot en met zaterdag 29 september 2018 23.59 uur. De ingevulde adresgegevens van de winnaar worden gebruikt om de prijs naar de winnaar toe te sturen. Zorg er dus voor dat alles goed is ingevuld!

Door het formulier in te vullen en te versturen ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door Reviews & Roses. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor verzending van het gewonnen product, waarna de gegevens van alle deelnemers verwijderd zullen worden.

Ik wil uitgeverij De Fontein hartelijk danken voor het sponsoren van deze winactie en de prettige samenwerking.

Deze post is al 2949 keer gelezen


Geef een reactie